Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه کمیته راهبردی آموزش‌های مهارتی با حضور معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای کمیته، یکشنبه 20 آبان ماه در معاونت امور هنری برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون امور هنری و رئیس کمیته راهبردی آموزش‌های مهارتی در این جلسه گفت: حوزه آموزش هنر به کلان نگری نیاز دارد و جغرافیای انسانی گسترده‌ای در حوزه آموزش هنر وجود دارد که لازم است مشخصه‌های آن مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز تعداد فراوانی در آموزشگاه‌ها، مراکز آموزش مهارتی و دانشگاه‌ها به فراگیری هنر می‌پردازند اما لازم است با نگاهی کلان، مسائل آموزش هنر و وضعیت اشتغال و بازار کار افرادی که هنر می‌آموزند، بررسی شود.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ضرورت دارد دفتر آموزش و توسعه فعالیت‌های هنری با توجه کلان به موضوع آموزش هنر، جلسات کمیته راهبردی آموزش مهارتی را تداوم بخشد تا درباره آموزش هنر و مسائل آزمون‌های مهارتی برنامه‌ریزی کند. همچنین ضرورت دارد بررسی شود افرادی که گواهینامه آزمون‌های مهارتی دریافت می‌کنند تا چه میزان در حوزه هنر فعال و شاغل می‌شوند.

حسینی همچنین بر توجه به استانداردهای آموزش هنر تأکید کرد و گف: هنرآموزان باید با استانداردهای درست و حرفه‌ای، هنر بیاموزند.

محمد اللهیاری فومنی؛ مدیر کل دفتر آموزش و توسعه فعالیت‌های فرهنگی هنری و دبیر کمیته راهبردی آموزش‌های مهارتی در این جلسه گفت: آزمون‌های مهارتی در دو بخش آزمون‌های ادواری و جامع براساس آیین‌نامه برنامه‌ریزی و برگزار می‌شود که دومین آزمون جامع و بیست و پنجمین آزمون ادواری استانداردهای مهارتی کاردانش به صورت سراسری و همزمان در تمام استان‌های کشور، 15 تیرماه امسال برگزار می‌شود.

دبیر کمیته راهبردی آزمون‌های مهارتی در ادامه اظهار کرد: تقویم آزمون‌های مهارتی سال 97 مشخص شده است و به زودی تقویم آزمون‌های مهارتی سال 98 هم تدوین می‌شود.

اللهیاری فومنی در ادامه گفت: در این دوره تلاش شد تا آزمون‌ها با نظم و برنامه‌ریزی مناسب‌تر برگزار شود و برای نخستین بار گواهینامه الکترونیکی برای پذیرفته‌شدگان آزمون‌های مهارتی هنر صادر و سعی می‌شود فرآیند آزمون و رسیدگی به انتقادها در این دوره آزمون تا پایان تیرماه به پایان برسد.

مدیر کل دفتر آموزش و توسعه فعالیت‌های فرهنگی هنری در ادامه با تأکید بر ساماندهی آزمون‌های مهارتی هنر بیان کرد: جلسات و نشست‌هایی با وزارت آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه‌ای و بخش ها و نهادهای مرتبط برای ساماندهی حوزه آموزش هنر و آموزش مهارتی برگزار می‌شود و کمیته راهبردی آزمون‌های مهارتی نیز با توجه به آیین‌نامه و حوزه‌های مرتبط با آموزش مهارتی جلساتی را خواهد داشت.

در این جلسه، قاسم خسروی مدیرکل امور اداری ومنابع انسانی، لادن حیدری مدیرکل دفتر حقوقی و امور مالکیت معنوی، مصطفی اشرف به نمایندگی از سید مرتضی موسویان رئیس محترم مرکز فناوری و اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، علی غیاثی ندوشن مدیرکل هماهنگی امور استانها، علی ترابی مدیرکل دفتر موسیقی، شهرام کرمی مدیرکل هنرهای نمایشی، مهدی محمدی مشاور وزیر عضو و دبیر هیات رسیدگی به امور مراکز فرهنگی، مجید ملانوروزی مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی، مرتضی باقرنژاد مشاور اجرایی و رضا عمرانی به نمایندگی از قاسم خورشیدی مشاور وزیر ورئیس حراست به عنوان اعضای کمیته راهبردی آموزش‌های مهارتی حضور داشتند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • هنرآموزی برای کسب مهارتی پایدار
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • تقویم نجومی امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند