Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@03:22:25 GMT

برگزاری ۴۰۰ جشن گلریزان در یک ماه/ کمک ۵۰ میلیادری خیرین

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۰۷۳۱۱

برگزاری ۴۰۰ جشن گلریزان در یک ماه/ کمک ۵۰ میلیادری خیرین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور، سید اسدالله جولایی با اشاره به منابع مالی این نهاد حمایتی گفت: از ابتدای تاسیس این مجموعه، مبالغ مورد نیاز بدهکاران مالی و دیات از طریق کمک‌های نوعدوستانه خیرین یا از محل برگزاری همین جشن‌های گلریزان تامین شده و اگر چه درصد کمی از محبوسان واجد شرایط جهت دریافت وام به موسسات مالی یا بانک‌های عامل معرفی شده‌اند اما همین جمعیت کوچک به دلیل موانع بانکی مربوط به تضامین یا سابقه حبس بی‌بهره‌ از حمایت‌های ستاد دیه نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استقبال عمومی از جشن‌های گلریزان امسال را نشان از اعتماد خیرین به این ستاد مطرح کرد و افزود: رمضان سال گذشته در مجموع میزبان ۳۱۳ جشن گلریزان بودیم اما امسال به دلیل افزایش تعداد محکومان غیرعمد تا ۱۸ هزار زندانی و البته افزایش نرخ دیه و تورم به منظور کاهش حداکثری جمعیت فعلی محبوسان برگزاری ۳۷۷ جشن گلریزان را طراحی کردیم که علاوه بر این برنامه سازمانی، خرسندیم تا به امروز با استقبالی که صورت گرفته استان‌های بزرگ کشور در تدارک برپایی مراسم دیگری هستند.

مدیرعامل ستاد دیه کشور یادآور شد: تا به امروز ۹۰ درصد جشن‌های گلریزان برگزار شده و برای نمونه خیرین استان فارس با شرکت در بیش از ۲۵ جشن گلریزان کمکی معادل ۹۲ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال برای آزادی زندانیان غیرعمد اهدا کرده‌اند که البته این مبلغ به دلیل تداوم برنامه‌های گلریزان تا پایان ماه رمضان افزایش هم خواهد داشت.

جولایی با اشاره به استان‌هایی که بیشترین جذب مشارکت‌های مردمی را داشتند، گفت: بعد از مردم نوعدوست استان فارس، اصفهانی‌ها در قالب برگزاری چهار جشن گلریزان و جمع‌آوری مبلغی معادل ۶۷ میلیارد ریال، خوزستانی‌ها با کمکی افزون بر ۵۵ میلیارد ریال و تبریزی‌ها نیز با حمایت ۲۳ میلیارد ریالی خود در رتبه‌های بعدی این فهرست قرار دادند.

وی با اشاره به فهرست ارایه شده از سوی ۲۰ استان، رقم جمع‌آوری شده در این گلریزان‌ها را ۵۰۰ میلیارد ریال مطرح کرد و افزود: با این کمک خیرین به طور قطع درصد قابل توجهی از زندانیان غیرعمد حال حاضر ندامتگاه‌های کشور آزاد و به آغوش خانواده بازخواهد گشت.

مدیرعامل ستاد دیه کشور بیان کرد: چراغ جشن‌های گلریزان امسال با کمک ۴۰۰ میلیارد تومانی رهبر معظم انقلاب روشن و تا به امروز غیر از مراجعات حضوری به ستاد، خودپردازها یا بانک‌های عامل، تنها از طریق سامانه تلفن همراه بیش از ۳۵۰۰ نیکوکار با وارد کردن کد دستوری « ۷۷۷۷ * ۷۸۰ * » در امر آزادی ۱۸ هزار محبوس نیازمند زندان‌های کشور مشارکت داشته‌اند.

کد خبر 4318094 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: زندانیان جرایم غیر عمد ستاد دیه شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش ترافیک شورای شهر تهران راهپیمایی روز قدس پلیس راهور شهر تهران سرهنگ نادر رحمانی نیروی انتظامی سالروز ارتحال امام خمینی سازمان هواشناسی سازمان تامین اجتماعی محدودیت ترافیکی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۳ به ریاست سعید غفوری رئیس هیأت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید و رئیس ستاد شهرک‌سازی کشور، و سایر اعضا شامل نمایندگان وزارت کشور، نیرو، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی و نماینده سازمان ملی زمین و مسکن برگزار شد.

غفوری در این جلسه با تأکید بر اینکه تمامی اقدامات چه در حوزه شهرک سازی و چه در پیشبرد طرح توسعه سکونتگاه‌های ساحلی جنوب کشور باید مطابق قانون و مصوبات مربوطه باشد گفت: تا کنون پروانه تأسیس چند شهرک دولتی صادر شده و اولین پروانه بهره برداری شهرک دولتی نیز توسط دبیرخانه ستاد صادر شده است. نظام‌مند کردن شهرک‌های خصوصی نیز با اقدامات مثبت ستاد پیشرفت چشمگیری داشته است.

وی بر همراهی ستاد شهرک‌سازی برای تقویت نقش‌آفرینی شهرک‌ها در تأمین مسکن تاکید کرد.

گفتنی است طبق گزارش آماده شده از سوی دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهرهای جدید از زمان شروع دولت سیزدهم و مطرح شدن احداث مسکن برای اقشار کم‌درآمد، در قالب طرح نهضت ملی مسکن، استفاده از ظرفیت بالقوه شهرک سازی، به عنوان مکمل در کنار اختصاص اراضی شهرهای جدید و یا الحاق به محدوده شهرها، به منظور تأمین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی، در دستور کار شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید قرار گرفته و با حمایت‌های اعضای ستاد، تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار واحد ظرفیت تولید مسکن در این حوزه ایجاد شده است.

ستاد مدیریت شهرک‌سازی کشور، به عنوان بخش سیاستگذاری و مرجع تصویب طرح آماده سازی و طراحی شهری شهرک‌ها مستقر در شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، به عنوان بازوی سیاستی و مرجع صدور پروانه تأسیس و پروانه بهره‌برداری شهرک‌ها، می‌تواند نقشی پررنگ در مسیر تحقق اهداف دولت برای تأمین مسکن و ساماندهی نظام سکونتگاهی داشته باشد.

در این راستا، ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۲، در اجرای مصوبات شورای‌عالی شهرسازی و معماری، با برگزاری جلسات مستمر بررسی طرح شهرک‌ها، طرح سه شهرک دولتی در پیرامون شهرهای یزد و قم را مصوب نموده و پروانه تأسیس سه شهرک پیش گفته را با ظرفیت جمعیت پذیری و تولید مسکن در مجموع به میزان بیش از ۷۳ هزار نفر و حدود ۱۸۵۰۰ واحد مسکونی در ۱۰۲۴ هکتاری زمین، صادر کرده است. علاوه بر این پروانه بهره‌برداری برای فاز نخست شهرک مسکونی دولتی پردیس زندگی یزد نیز در روزهای پایانی سال گذشته صادر شد.

همچنین در سال ۱۴۰۲، مجموعاً ۱۳ پیش پروانه برای احداث شهرک‌های مسکونی دولتی توسط شرکت عمران شهرهای جدید صادر شده است. ظرفیت جمعیت‌پذیری و تولید مسکن در این شهرک‌ها که در استان‌های فارس، البرز، آذربایجان‌شرقی، یزد و قم قرار گرفته‌اند، به ترتیب ۳۴۸ هزار نفر و در حدود ۱۰۵ هزار واحد ظرفیت است.

در مجموع می‌توان گفت که ستاد مدیریت شهرک سازی در سال گذشته، بیش از ۸۶۰۰ هکتار اراضی دولتی را برای تأمین و عرضه مسکن در ابعاد مختلف در دستور کار قرار داده و در مدار برنامه ریزی و اجرا قرار گرفته‌اند.

علاوه بر موارد پیش گفته، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به عنوان دبیرخانه دائمی ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، در سنوات گذشته (از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای سال ۱۴۰۲) مطالعه امکان‌سنجی، مکان‌یابی و تهیه طرح جامع ۴۰ شهرک را در ۱۳ استان کشور به انجام رسانده و با هماهنگی صورت گرفته، برای انجام عملیات اجرایی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار داده است. ظرفیتی که بدون شک می‌تواند پشتیبانی قابل توجهی برای تولید و عرضه مسکن در کشور تلقی شود.

در کنار این موضوعات، رسیدگی و نظارت بر شهرک سازی بخش خصوصی در ستاد شهرک سازی کشور به عنوان یکی از مأموریت‌های قانونی ستاد مورد اهتمام بوده است. به گونه‌ای که در طی دو سال اخیر، وضعیت شهرک‌هایی که گاهاً ۱۵ سال بلاتکلیف بوده‌اند، مشخص شده و از آن میان، پروانه بهره‌برداری ۳ شهرک خصوصی با ظرفیت واحد پذیری بیش از ۵ هزار واحد صادر شده است. رسیدگی به وضعیت مدیریت و ساخت و ساز و نظارت بر شهرک‌های نیمه‌تمام و رها شده نیز در قالب دستورالعمل ترویج شهرک‌سازی از دیگر اقدامات ستاد شهرک‌سازی است که تمامی پهنه‌های کشور را در بر گرفته و در چارچوب آن، امید است، بخشی از وضعیت ساخت و سازهای بی ضابطه و نابسامان گذشته مورد رسیدگی واقع شود.

کد خبر 6095091 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • ۶ هزار نفر به برگزاری انتخابات مرحله دوم کمک می کنند
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • آزادی ۱۲ زندانی جرائم غیر عمد در سال جاری
  • تجهیزات بانک امانات خانه هلال دشتستان رونمایی شد
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور