Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - محققان دريافتند برداشتن لوزه‌ها و آدنوئيدها در دوره کودکي با افزايش ريسک بلندمدت اختلالات تنفسي نظير آسم و آنفلوانزا و همچنين بيماري‌هاي آلرژيک و عفوني همراه است.
به گزارش خبرنگار مهر، محققان عنوان مي‌کنند بايد به فکر شيوه جايگزيني براي اين نوع جراحي‌ها که شامل برداشتن لوزه‌ها به منظور درمان ورم لوزه‌ها و برداشتن آدنوئيدها در جهت درمان عفونت‌هاي عودکننده گوش مياني است بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محققان دانشگاه ملبورن استراليا در اين مطالعه دريافتند عمل برداشتن لوزه‌ها موسوم به تنزيلکتومي با افزايش حدوداً سه برابري ريسک ابتلا به بيماري‌هاي مجاري تنفسي فوقاني نظير آسم، آنفلوانزا، ذات الريه و اختلالات انسداد مزمن ريه مرتبط است.
عمل برداشتن آدنوئيدها موسوم به آدنوئيدکتومي نيز با ريسک بيش از دو برابري اختلالات انسداد مزمن ريه و بيماري‌هاي مجاري تنفسي فوقاني و ورم ملتحمه مرتبط است.
«سين بيارز»، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي‌گويد: «ما ميزان اين خطرات را براساس زمان برداشتن لوزه‌ها و آدنوئيدها در 9 سال اول زندگي برآورد کرديم چرا که در اين زمان اين بافت‌ها در توسعه سيستم ايمني بسيار فعال هستند.»
آدنوئيها و لوزه‌ها همچون خط اول دفاع عمل مي‌کنند و به تشخيص پاتوژن‌هاي هوايي نظير باکتري‌ها و ويروس‌ها کمک کرده و با آغاز واکنش ايمني به پاکسازي آنها از بدن کمک مي‌کنند.
در اين مطالعه، تيم تحقيق داده‌هاي 10 سال اول و تا سن 30 سالگي 1,189,061 کودک دانمارکي متولدشده بين سال‌هاي 1979 و 1999 را بررسي کردند.
از بين حدود 1.2 ميليون کودک، 17,460 کودک لوزه‌شان را برداشته بودند، 11,830 کودک عمل برداشتن آدئونيد را انجام داده بودند، و 31,377 کودک هم لوزه‌ها و هم آدنوئيدهايشان برداشته شده بود.
محققان اذعان مي‌کنند نياز به برداشتن لوزه‌ها و آدنوئيدها در زماني که مشکل بيمار حاد باشد ضروري است.
محققان اين مطالعه تاکيد مي‌کنند که تا حد امکان بايد زمان برداشتن لوزه‌ها و آدنوئيدها به تاخير بيفتد تا به رشد عادي سيستم ايمني در دوره کودکي کمک شود و در نتيجه احتمال ابتلا به بيماري‌هاي تنفسي در سنين بالاتر کاهش يابد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!

به گزارش ورزش سه، دیدار تیم های استقلال ملاثانی و سپاهان در ورزشگاه شهید بهنام محمدی برگزار خواهد شد و این موضوع به چالشی جدی برای تیم سپاهان تبدیل خواهد شد.

با توجه به هفته های حساس پایانی لیگ برتر، فشردگی مسابقات و مصدومیت های پرشماری که در هفته های پایانی گریبان بازیکنان را می‌گیرد بازی جام حذفی مقابل تیم لیگ یکی که با انگیزه های زیادی وارد می‌شوند و جنگنده ظاهر خواهند شد ریسک بزرگی برای سپاهانی خواهد بود که ستاره‌های مصدوم زیادی روی دست این تیم باقی مانده است!

سپاهان در حال حاضر با توجه به مصدومیت دانشگر دو مدافع میانی دارد که اگر آنها دچار آسیب دیدگی شوند کار سختی برای بازی با پرسپولیس خواهد داشت، پیام نیازمند برای حضور درون دروازه مقابل پرسپولیس نیاز دارد تا در شرایط مسابقه قرار بگیرد و بازگشت او به میادین با حضور در این مسابقه همراه با ریسک خواهد بود!

شهریار مغانلو و رضا اسدی دو بازیکن بدون جانشین سپاهان هستند که حضور آنها در این مسابقه می‌تواند آینده این تیم را به خطر بیندازد و بازی مهم با پرسپولیس را تبدیل به یک چالش بزرگ کند.

باید دید ژوزه مورایس سرمربی سپاهان در این مسابقه از ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد یا از بازیکنان آکادمی و نفراتی که کمتر به میدان رفته‌اند در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد.

سپاهان 4 روز بعد از برگزاری بازی با ملاثانی که به میزبانی مسجدسلیمان برگزار می‌شود باید در دیداری حساس در ورزشگاه آزادی مقابل پرسپولیس به میدان برود.

دیگر خبرها

  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • هوای سلماس برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!