Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@04:12:52 GMT

شنیدن دغدغه ها و مشکلات مردم از بلندگوهای مساجد کاشان

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۰۸۳۲۲

شنیدن دغدغه ها و مشکلات مردم از بلندگوهای مساجد کاشان

کاشان - برای نخستین بار همزمان با ماه مبارک رمضان، مدیران ارشد شهرداری در قالب جشنواره ضیافت خوبان با حضور در جلسات قرآنی و مساجد به عنوان "کانون نورانی محلات" به بررسی و رصد مشکلات موجود هر محله و منطقه از شهر کاشان می پردازند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان کاشان، مرتضی والی زاده، مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مساجد به عنوان مرکزی جهت بصیرت افزایی و محل رفع مشکلات شهری مردم محسوب می شود و به کارگیری و بهره مندی از ظرفیت مساجد به عنوان کانون نورانی محلات در راستای کاهش مشکلات موجود مدیریت شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه هر مسجد می تواند علاوه بر نشر معارف قرآنی و اهل بیت به عنوان کانونی در بین اهالی محله و شهر جهت رفع مشکلات موجود در مدیریت شهری باشد، حضور فعال مردم کاشان در مساجد، فرصتی بی بدیل برای مدیریت شهری ایجاد کرد تا برای ارتقاء مشارکت گیری معنوی، مادی و فکری شهروندان و در راستای افزایش بهره وری در انجام امور قدمی موثر بردارد.

مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان با تاکید بر اهمیت تقویت مساجد به عنوان کانون نورانی محلات با هدف ارتباط دو سویه بین شهروندان و مدیران شهری به منظور رفع مسائل و مشکلات مردم محله های مختلف شهر کاشان خاطرنشان کرد: در ماه رمضان از فرصت حضور مردم در مساجد، حسینیه ها و جلسات قرآن برای تبیین الزامات فرهنگ شهروندی با بهره گیری از مفاهیم قرآنی نهایت استفاده را در این ایام داشته ایم.

والی زاده گفت: در این نشست ها و جلسات قرآنی مدیران شهری دغدغه های حوزه فعالیت خود را تبیین و با توجه به ماموریت مدیریت شهری با بهره گیری از آموزه های دینی مسائل مربوط به فرهنگ همسایه داری، ترافیک، محیط زیست و فرهنگ حفظ اموال عمومی را مطرح و از طرفی شهروندان نیز مشکلات و مسائل محله خود را بدون واسطه مطرح می کنند.

وی یادآور شد: تبدیل مساجد به کانون ارتباط گیری با شهروندان و فعالان اجتماعی محلات از ضروریات اثبات شده جهت استمرار مشارکت مردم به عنوان سرمایه های اجتماعی است که نقشی موثر در افزایش کارایی و اثربخشی خدمات ارایه شده از سوی مدیریت شهری دارد.

مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان گفت: آگاهی مردم از خدمات شهرداری در شهر مناسب نیست که وجود این ضعف در کاهش همراهی شهروندان با مدیریت شهری تاثیرگذار است و بهترین روش برای رفع این نقص، ارتباط گیری مستقیم مردم با مدیران و تبیین خدمات متعدد شهرداری از زبان مدیران شهری است که در این طرح امکان ایجاد پیوند بیشتر مردم با مسئولان به خوبی میسر شده است.

والی زاده،  در خصوص نحوه برگزاری این نشست ها در مساجد و جلسات قرآن گفت: پس از حضور و بررسی دقیق عملکرد و مشکلات مناطق، دغدغه های مردم شنیده و تصمیمات نهایی را در این باره اتخاذ می کنیم تا از ظرفیت های بالقوه فراوانی که مساجد در پیشبرد اهداف مدیریت شهری برخوردار می باشند به اهمیت اجتماعی این پایگاه نورانی و تاثیر فرهنگی آن پی برده شود.

وی در خصوص ادامه برگزاری این برنامه بعد از ماه رمضان افزود: در صدد هستیم نقاط ضعف و قوت این برنامه  را با نظر خواهی از مخاطبان و متولیان جلسات احصاء تا درصورت بازخورد مثبت در ادامه سال نیز شاهد حضور پررنگ تر و موثر مدیران شهری در"مساجد به عنوان کانون نورانی محلات"باشیم.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کاشان ماه رمضان مساجد و تکایا اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران