Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@06:07:09 GMT

دستگاههای دولتی موظف به خرید کالای ایرانی هستند

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۰۹۸۹۵

دستگاههای دولتی موظف به خرید کالای ایرانی هستند

به گزارش ایسکانیوز، سید دانیال محبی در شورای اداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: باید بر روی کار کارپردازان خرید دستگاههای دولتی این استان نظارت بیشتری به منظور خرید کالای ایرانی انجام شود.

وی ادامه داد: برخی از کارپردازان با وجود اعلام خرید کالای ایرانی کالای خارجی خریداری می کنند که باید بر این موارد نظارت کافی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دستگاههای اجرایی و دولتی سیستان و بلوچستان تا جایی که امکان دارد باید از تولیدات داخلی استفاده کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اگر در گذشته دستگاههای دولتی از کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر خرید خودشان را انجام می دادند شاید امروز این کارخانه پویا و فعال بود.

محبی اظهار داشت: حمایت از تولیدات داخلی و خرید کالای ایرانی علاوه بر پویایی اقتصاد کشور باعث اشتغالزایی هزاران جوان جویای کار می شود.

وی بیان کرد: نباید از دولت انتظار اشتغالزایی را داشت زیرا دولت تنها بستر سازی می کند و باید بخش خصوصی در این زمینه فعال شود.

وی افزود: امروز اقتصادی در دنیا پویاست که بخش خصوصی در آن سهیم باشد و از توان این بخش استفاده کند.
وی ادامه داد: دستگاههای دولتی باید مشوق های لازم برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در سیستان و بلوچستان را فراهم کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طرح هایی به عنوان پایلوت در این استان انجام شود تا سرمایه گذاران بخش خصوصی رقبت سرمایه گذاری را پیدا کنند.

محبی با تقدیر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس اظهار داشت: این روز نقطه اتصالی شده تا مسلمانان برای مبارزه با استکبار جهانی یکی شوند.

وی بیان کرد: مسلمانان جهان به روز جهانی قدس اعتقاد عملی و قلبی دارند.


وی تصریح کرد: هر جا که ظلم و بی عدالتی است باید پایداری و مقاومت باشد.

فرماندار هیرمند نیز در این نشست گفت: این شهرستان از لحاظ آبی در شرایط بسیار سختی به سر می برد.

محمد علی پیری اظهار داشت: آب مورد نیاز شهرها و روستاهای هیرمند و شهر زرنج ولایت نیمروز افغانستان تنها از طریق یک خط لوله تامین می شود که این خط جوابگوی مردم این شهرستان نیست.

وی افزود: خط دوم انتقال آب از زهک به شهرستان هیرمند که از سال 1394 آغاز شده نیمه تمام رها شده است.

وی ادامه داد: تنها 40 کیلومتر از این خط اجرا شده آن هم در چند نقطه قطع است و به طور کامل تکمیل نیست.

وی تصریح کرد: اداره منابع طبیعی و معارضان شخصی(افرادی که خط لوله انتقال آب از درون زمین های کشاورزی آنان می گذرد) در شهرستان زهک از اجرای این خط جلوگیری می کنند.

پیری اظهار داشت: آب شهرستان هیرمند وابسته به آورد رودخانه هیرمند است که امسال از این رودخانه هیچ آوردی به این شهرستان نداشتیم.

فرماندار هیرمند گفت: افرادی در شهر دوستمحمد این شهرستان از اجرای خط دوم انتقال آب جلوگیری کردند که توانستیم رضایت آنان را برای عبور این خط لوله از زمین های کشاورزی شان جلب کنیم.

وی بیان کرد: روستاهای همجوار هیرمند واقع در شهرستان های زابل و زهک از آب آشامیدنی بهره مند هستند اما روستاهای این شهرستان با مشکل بی آبی دست و پنجه نرم می کنند.

وی گفت: مخزن پنج هزار متر مکعبی در شهر دوستمحمد هیرمند با 90 درصد پیشرفت فیزیکی رها شده و باید هر چه سریعتر تکمیل شود.

فرماندار هیرمند گفت: آب هزار حلقه چاه در این شهرستان به دلیل قطع آورد رودخانه هیرمند خشک و یا شور شده است.

پیری اظهار داشت: علاوه بر مردم ، دام و طیور در هیرمند نیز وابسته به تنها خط انتقال آب از چاه نیمه هستند و نیاز است تا خط انتقال دوم هر چه سریعتر تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: 20 درصد مصرف برق در تابستان توسط دستگاههای دولتی این استان انجام می شود.

غلامعلی رخشانی مهر اظهار داشت: زمان پیک مصرف برق در سیستان و بلوچستان از ساعت 13 تا 15 است که بیشترین برق در این زمان مصرف می شود.

وی بیان کرد: مردم تنها پنج درصد رشد مصرف در تابستان دارند اما دستگاههای دولتی 17.4 مصرف برق آنها در این مدت افزایش یافته است.

وی گفت: دستگاههای دولتی بر اساس تصویب هیات وزیران باید موظف شوند 10 درصد میزان برق مصرفی آنها نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کند.

وی افزود: پیشنهاد می شود دستگاههایی که میزان برق مصرفی آنها زیاد است به وزارتخانه مربوطه معرفی شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان گفت: دستگاههای دولتی باید صرفه جویی در مصرف برق را در دستور کار خودشان قرار دهند تا شاهد قطعی برق در این استان نباشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان بافت بلوچ ایرانشهر فرماندار هیرمند

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استاندار سیستان و بلوچستان بافت بلوچ ایرانشهر فرماندار هیرمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۹۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاههای الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • شادی سیستانی ها ٰ؛ آب هیرمند سیستان را اینگونه زیبا کرد | تصاویر