Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:44:15 GMT

10 منطقه حاشیه نشین خرم آباد ساماندهی می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۱۰۶۰۹

10 منطقه حاشیه نشین خرم آباد ساماندهی می شود

خرم آباد - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان گفت: 10 محله در شهر خرم آباد به عنوان مناطق هدف و محلات اولویت دار برای ساماندهی در طرح سلامت مناطق حاشیه نشین انتخاب شده است.

به گزارش ایرنا حبیب الله خجسته پور روز دوشنبه در نشست ستاد مشترک مدیریت و ساماندهی آسیب های اجتماعی در محل استانداری لرستان افزود: ساماندهی این محله ها با کمک دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: با توجه به اینکه ساکنان این محلات نتوانسته اند خواسته و مطالبات خود را بیان کنند، دفاتر تسهیل گری متشکل از سازمان های مردم نهاد در این مناطق راه اندازی شده اند.
معاون استاندار لرستان افزود: این مناطق شامل محله گل سفید خرم آباد، جهانگیرآباد، دره گرم غربی، دره گرم شرقی، کرگانه، علی آباد، پشته مطهری، محله اسدآبادی، فلک الدین و محله پاچنار می باشند.
وی گفت: این دفاتر تسهیل گر، نقاط قوت و ضعف و نیازمندی های هر محله را شناسایی و از طریق فرمانداری خرم آباد اعلام می کنند و در واقع واسطه بین مردم و ادارات هستند.
خجسته پور افزود: در راستای اجرای این طرح انتظار می رود مدیران دستگاه های اجرایی گزارش های دفاتر تسهیل و سازمان های مردم نهاد را به عنوان دستور کار ویژه در نظر گیرند و اگر نیاز به اطلاعاتی بود همکاری کنند.

** توانمندی سازمان های مردم نهاد در خرم آباد
فرماندار خرم آباد نیز در این نشست گفت: سازمان های غیردولتی و مردم نهاد در خرم آباد با اینکه عمر کمی دارند اما بسیار زبده، توانمند و پویا هستند و در زمینه های مختلف فعالیت ها و تلاش های خوبی داشته اند.
اسد عبدالهی افزود: حاشیه نشینی به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی اولویت دار دارای 2 بخش مکانی، فرهنگی و اجتماعی است که جنبه مکانی آن اهمیت بیشتری دارد.
وی اظهار داشت: مردم این مناطق لزوما همه بد نیستند و می توان از ظرفیت مردم این مناطق به عنوان سرمایه های انسانی و تسهیل گر نیز بهره گرفت تا ساماندهی آسیب های محله کاربردی تر و موثرتر باشد.
فرماندار خرم آباد افزود: باید بتوان روشی را در پیش گرفت که شناختی علمی نسبت به منطقه بدست آورد و به دنبال آن بر مبنای راهکاری های علمی رفتار کرد.
وی گفت: زمانی واکنش مسئولان نسبت به آسیب های اجتماعی انکار آنها بود تا اینکه آنها از زیر پوست شهر بیرون آمدند و با آنها برخورد چکشی شد.
عبدالهی افزود: بعد از اینکه مشخص شد شیوه های اعمال شده مانع بروز و کنترل آسیب های اجتماعی شده است، با تغییر رویکرد به سمت تعامل و همکاری بین بخشی رفتیم.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه سازمان های مردم نهاد به خوبی در این زمینه فعالیت دارند بهتر است به جای ایجاد تشکیلات جدید از ظرفیت همین سازمان های مردم نهاد استفاده کرد.
1920/3022

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آسيب اجتماعي حاشيه نشيني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۰۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند

سازمان ملل متحد اعلام کرد از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز ۸۵ درصد از مدارس این باریکه در حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیده‌اند.

به گزارش ایسنا، موسسه آموزش و تحقیقات سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای اعلام کرد تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند از هفتم اکتبر تا امروز ۸۵.۸ درصد از مدارس غزه سیب دیده‌اند، از جمله ۲۹ درصد از مدارس سازمان ملل.

در بیانیه این نهاد سازمان ملل آمده است که این گزارش به کمک مرکز ماهواره‌ای سازمان ملل متحد تهیه شده و اطلاعات جامعی درباره تاثیر مخرب جنگ غزه بر زیرساخت‌های آموزشی ارائه می‌دهد.

بر اساس این گزارش، ۸۵.۸ درصد از مدارس غزه به نحوی آسیب دیده‌اند، از جمله بر اثر حمله مستقیم.

این نهاد همچنین اعلام کرد دست کم ۷۲.۵ درصد از مدارس آسیب‌دیده به بازسازی اساسی نیاز دارند و ۲۹ درصد از این مدارس تحت کنترل سازمان ملل هستند.

بر اساس این گزارش ۶۵.۳ درصد از مدارسی که توسط آوارگان غزه به عنوان پناهگاه مورد استفاده قرار داشت نیز مستقیماً مورد حمله قرار گرفته است.

این نهاد سازمان ملل با تاکید بر لزوم برقراری آتش‌بس برای بازسازی زیرساخت‌های آموزشی غزه، نسبت به استفاده نظامی رژیم صهیونیستی از مدارس برای بازداشت و بازجویی از فلسطینیان ابراز نگرانی کرد.

موسسه آموزش تحقیقات سازمان ملل همچنین اعلام کرد به دلیل نگرانی‌های امنیتی و محدودیت‌های فزاینده رژیم صهیونیستی امکان بازدید حضوری از مدارس وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • آغاز عملیات دیوارکشی اطراف آرامستان شیخ شهاب‌الدین (آزادان)
  • قیمت مسکن در یوسف آباد ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا