Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@22:53:11 GMT

به دنبال فتح آخرین سنگر با دولتی کردن مساجد

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۱۳۴۶۹

صراط:

کبری خزعلی در نشست بررسی مدیریت چندگانه دولت در مواجهه با سند ۲۰۳۰، اظهار داشت: در حال حاضر سند ۲۰۳۰ به طور وسیع در مدارس٬ مهد کودکها٬ مراکز بهداشتی و ... اجرا می‌شود و در مرحله جدید رسانه ملی را هدف گرفته اند.

وی ادامه داد: شبکه سلامت رسانه ملی به شکل وسیع و دیگر شبکه‌ها در حال آموزش مسایل جنسی در قالب سند ۲۰۳۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سابق شورای فرهنگی اجتماعی زنان تاکید کرد: در دانشگاهها٬ فضای مجازی و امروز صدا و سیما و حتی مساجد هدف اجرای سند ۲۰۳۰ قرار گرفته اند.

خزعلی با اشاره به بررسی اساسنامه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: این اساسنامه هنوز قانونی نشده، اما قرار است با تکیه بر سند پشتیبان آن که به صورت مخفیانه در حال بررسی است٬ مساجد از اختیار روحانیت خارج شود و تحت کنترل دولت قرار بگیرد.

وی گفت: در تاریخ اسلام شاهد نبودیم که دولت مساجد را تصرف کند. مسجد از شئون، ولی فقیه است و وظیفه مدیریت امور دینی برعهده، ولی فقیه است که باید با کمک سازمانهایی، چون تبلیغات اسلامی و تربیت نیرو در حوزه‌های علمیه انجام شود، اما با این طرح مسجد در اختیار وزارت ارشاد قرار می‌گیرد. حتی رشته دانشگاهی مسجدداری همانند هتل داری تاسیس کرده اند و افرادی وارد شده اند که قرابتی با فضای مسجد ندارند.

خزعلی افزود: حتی مباحث اقتصاد مسجد را هدف گرفته اند تا در تصرف دولت در آید و در چارچوب سیستم استخدامی٬ از روحانی سلب اختیار کنند و روحانی فقط بتواند در حد پیشنهاد مدیریت مسجد در امور دخالت کند.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح٬ مدیرکل ارشاد یک شهرستان بر روحانیان سلطه می‌یابد و در سند پشتیبان اساسنامه آمده است که فعالان مسجد باید راه را باز کنند تا مجاوران به مسجد بیایند و به اصطلاح فضا را بانشاط کنند. جوانان و هنرمندان را جذب کنند و مسئولان مسجد تاب آوری داشته باشند و تحمل کنند تا مسجد با نشاط شود.

خزعلی اضافه کرد: می‌خواهند اختیار روحانی مسجد در حد خواندن نماز جماعت باشد. می‌گویند مسجد باید یک نهاد غیر دولتی٬ غیر انتفاعی و فرهنگی باشد، اما این با دولتی شدن مساجد در تناقض است. در بدنه مساجد شورا‌هایی شورا‌هایی تعیین کرده اند که دولتی است و با تغییر دولت‌ها ممکن است تغییر کند و این یعنی سیاست‌های فرهنگی در مساجد با تغییر دولت‌ها عوض شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سند 2030 مساجد دولت دوازدهم آموزش و پرورش نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۳۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله

 به گزارش تابناک، اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد، اما اجرای این طرح بار‌ها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد، اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیار‌های محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت: «اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: «یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد: «برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان