Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@18:58:59 GMT

تسهیلات اشتغالزایی به ۱۸طرح روستایی قم اختصاص یافت

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۱۳۶۶۲

تسهیلات اشتغالزایی به ۱۸طرح روستایی قم اختصاص یافت

محمد بختیاری با اعلام خبر فوق، اظهار داشت: بیش از 77 میلیارد ریال تسهیلات به این طرح ها در جهت رونق تولید و اشتغالزایی از طریق بانک های عامل در استان پرداخت شده است.
وی افزود: تاکنون طبق طرح های ارائه شده 570 میلیارد ریال تسهیلات مصوب شده است که با مراجعه صاحبان طرح و تکمیل پرونده، توسط بانک های عامل پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که سهم استان قم از تسهیلات اشتغالزایی روستایی، 2 هزار و 20 میلیارد ریال است گفت: از این مبلغ 710 میلیارد ریال بر اساس تصویب آیین نامه اجرایی هیات وزیران در آذرماه سال گذشته از منابع صندوق توسعه ملی به استان قم ابلاغ شده است.
معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم ادامه داد: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی در راستای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار از محل منابع صندوق توسعه ملی از اول بهمن ماه سال گذشته اجرایی شده است و بعد از تصویب طرح های روستایی، متقاضیان می توانند با معرفی نامه به بانک ها مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: طبق سیاست گذاری های صورت گرفته تسهیلات از طریق بانک های کشاورزی، پست بانک، توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید به اشخاص حقیقی وحقوقی غیردولتی برای ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر 10 هزار تن جمعیت پرداخت می شود.
بختیاری با بیان این که متقاضیان می توانند به سامانه http://kara.mcls.gov.ir مراجعه کنند گفت: افراد جهت کسب آگاهی بیشتر از نوع رسته ها و اطلاعات دریافت تسهیلات و نحوه بازپرداخت از خدمات آن می توانند قبل از درخواست تسهیلات و تصمیم گیری برای ارائه طرح، پیوست های ضمیمه بویژه دستورالعمل اجرایی توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری را مورد مطالعه قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: رسته ها در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات تقسیم شده است که در بخش صنعت شامل صنایع دستی، فرآوری محصولات، معدنی، صنایع کوچک مقیاس، ساخت ماشین آلات و ادوات و مکانیزاسیون کشاورزی، بسته بندی میوه، سبزی، نان، ادویه و خشکبار(صادراتی)، فرش دستباف، مبلمان و مصنوعات چوبی، صنایع غذایی و تبدیلی، تکمیلی کشاورزی، کفش و مصنوعات چرمی است.
وی، رسته های بخش کشاورزی و دامداری را شامل مراکز جمع آوری شیر، خدمات توسعه، کشت نهال و بذر، فرآوری زیتون، زنبورداری و فرآوری عسل، فرآوری خرما و میوه های گرمسیری، محصولات گلخانه ای، شیلات و آبزیان، پرورش و فرآوری طیور، فرآوری و کشت سیب زمینی، پرورش دام سبک وسنگین، سردخانه و نگهداری محصولات زعفران و گیاهان دارویی برشمرد.
وی گفت: همچنین رسته های بخش خدمات شامل خدمات مدرن سازی کشاورزی، تعمیر ماشین آلات و ادوات کشاورزی، خدمات ورزشی، فناوری اطلاعات، خدمات بازرگانی و بازاریابی محصولات کشاورزی و دامی، خدمات تخصصی و فنی، مهندسی کشاورزی، دامپزشکی، گیاه پزشکی، خدمات، حمل و نقل و لجستیک، گردشگری، طبیعت گردی و بوم گردی است.
بختیاری با تاکید بر این که متقاضیان باید طرح و ایده خود را به دستگاه های اجرایی استان قم ارائه کنند گفت: طرح ها در کمیته فنی تسهیلات توسعه روستایی مورد بررسی قرار می گیرد و در صورتی که دارای توجیه اقتصادی و اشتغالزایی باشد جهت پرداخت تسهیلات به بانک های عامل معرفی می شود.
وی اضافه کرد: تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، رونق بازار کسب و کار و ماندگاری نیروی مولد در روستا ها از جمله اهداف اعطای این تسهیلات است.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1395، استان قم دارای 127 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی قم بیش از 55 هزار و 865 تن است که در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگی می کنند.

۴۶ انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 اداره کل تعاون کار و رفاه اشتغال دستگاه های اجرایی استان شیر قم روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۳۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه

امتداد -بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،‌ نگاهی به احکام بودجه ۱۴۰۳ در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانالهای متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

درگام نخست از ۳۱ هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید ۷۰ درصد در اختیار استانها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود ۷۰۰ میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.۳۰ درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به ۹۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

۱۰۰همت به سرمایه بانک مسکن تزریق میشود

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود ۱۰۰ همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

واریز ۱۹ میلیارد دلار به صندوق توسعه

همچنین در سال ۱۴۰۳ حدود  ۱۹  میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

۶۴۰ همت سرمایه گذاری مستقیم شرکتهای دولتی نیز از دیگر کانالهای اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند