Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

به گفته محققان استرالیایی جراحی لوزه در دوران کودکی فرد را در برابر انواعی از بیماری‌های عفونی آسیب‌پذیر می‌سازد. همچنین با انجام این جراحی به هنگام کودکی احتمال ابتلا به آلرژی‌ و بیماری‌های پوستی و چشمی افزایش پیدا می‌کند.

محققان در توضیح چرایی این ارتباط به نقش لوزه‌ها در سیستم ایمنی اولیه، تشخیص و مقابله با باکتری‌ها و ویروس‌ها در ریه و گلو اشاره می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا لوزه‌ها در صورتیکه در نفس کشیدن مشکل ایجاد کنند یا موجب عفونت‌های مکرر در گوش‌ها شوند طی عمل جراحی از بدن خارج می‌شوند.

به گفته محققان باید جایگزینی برای این جراحی در نظر گرفته شود زیرا با برداشتن لوزه‌ها خطر فزاینده ابتلا به تمامی انواع عفونت‌ها در دوران بزرگسالی وجود دارد.

در این بررسی سوابق پزشکی ۱.۲ میلیون کودک در فاصله سال‌های ۱۹۷۹ تا ۱۹۹۹ مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین این افراد در دهه ۳۰ سالگی عمر خود مجدد تحت معاینه قرار گرفته و مشخص شد افرادی که در دوران کودکی تحت جراحی لوزه قرار گرفته‌اند سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به عفونت‌های تنفسی هستند.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، همچنین خطر آسم و ذات الریه در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند حدود ۵۰ درصد بیشتر بوده است.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: جراحی لوزه عفونت لوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۵۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای گتوند در وضعیت خطرناک تنفسی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ صبح براساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوا در شهر گتوند با شاخص ۵۰۰ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت خطرناک تنفسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش وضعیت هوای شهر هندیجان با شاخص ۱۰۷ و ایستگاه‌های استانداری و نیوساید اهواز به ترتیب ۱۲۳ و ۱۳۰ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شده است.

همچنین شهر‌های اندیمشک، حمیدیه، خرمشهر، دزفول، سوسنگرد، شادگان، کارون، ماهشهر و مسجدسلیمان به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

در این مدت هوای شهر‌های بهبهان، رامشیر، رامهرمز، شوش و شوشتر با شاخص زیر ۵۰ در وضعیت سالم و پاک قرار دارد.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

دیگر خبرها

  • تصاویر جالب از تیری آنری در 12 سالگی؛ شم گلزنی بالای ستاره فرانسوی در کودکی / فیلم
  • محققان آلمانی: سد کالپوش عامل زلزله روستای حسین آباد
  • آخرین وضعیت رضا داوودنژاد در بیمارستان
  • بازی؛ نیازی بنیادین در دوران کودکی
  • فیلسوف چگونه موجودی است؟
  • مصرف داروی میگرن احتمال ابتلا به اتیسم را در نوزاد افزایش نمی دهد
  • وصیت نامه کودک غزه ای: اسباب بازی هایم را به دوستانم بدهید
  • هوای گتوند در وضعیت خطرناک تنفسی
  • مسمومیت تنفسی ۲۸ نفر از کارکنان یک کارخانه در استان اردبیل
  • آسیب کووید به اندام ها می تواند به قلب نیز آسیب برساند