Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس جدیدترین سالنامه آماری کشور که توسط مرکز آمار ایران منتشر شده است، در سال ١٣٩٥، تعداد شرکت‌های بورس اوراق بهادار، (به تعداد ٣٢٥)، نسبت به سال ١٣٨٥  (به تعداد ٤١٦)، ٢٢ درصد کاهش یافته است؛ به طوری که این کاهش در صنایع منسوجات ٩١ درصد، شرکت‌های ساخت دستگاه‌ها و وسایل ارتباطی ٨٦ درصد، شرکت‌های ساخت محصولات فلزی ٧٢ درصد، شرکت‌های محصولات کاغذی ٧١ درصد و شرکت‌های ماشین‌آلات و تجهیزات ٦٧ درصد، در سال ١٣٩٥ نسبت به سال ١٣٨٥ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از کل تعداد شرکت‌های بورس اوراق بهادار در سال ١٣٩٥، ١٠ درصد شرکت‌های سیمان، آهگ و گچ، ٩ درصد را خودرو و ساخت قطعات، ٩ درصد محصولات شیمیایی، ٩ درصد مواد و محصولات دارویی، ٦ درصد محصولات غذایی آشامیدنی بجز قند و شکر، ٦ درصد ساخت فلزات اساسی و ٥ درصد را شرکت‌های سرمایه‌گذاری تشکیل داده‌اند که در مجموع ٥٣ درصد شرکت‌های بورس اوراق بهادار را شامل می‌شوند.

همچنین براساس موارد مندرج در آخرین سالنامه مرکز آمار ایران، تعداد واحدها و شعبات بانکها نسبت به پانزده سال پیش ٤٢ درصد افزایش یافته است. به‌ازای هر ٣٤١٣ نفر جمعیت یک بانک در سال ١٣٩٥ وجود داشته که این شاخص در سال ١٣٨٠، به‌ازای هر ٣٩٦٣ نفر جمعیت، یک بانک بوده و به طور کلی تعداد بانک (شعبه) در سال ١٣٩٥ نسبت به ١٣٨٠، ٤٢ درصد افزایش یافته است.

کد خبر 4318481

منبع: مهر

کلیدواژه: بورس سازمان بورس و اوراق بهادار مرکز آمار ایران نظام بانکی بانک مرکزی ایران قیمت نفت گمرک بورس تحریم اقتصادی ایران اوپک وزارت صنعت معدن و تجارت تولید نفت ایالات متحده آمریکا وزارت جهاد کشاورزی وزارت راه و شهرسازی صادرات نفت خروج آمریکا از برجام تعرفه واردات گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده ملزومات دارویی، گفت: در سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

کد خبر 6087128 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • قیمت طلا و سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • قیمت طلا و سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • رشد ۱۵ درصدی بارش‌های سال زراعی جاری
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • قیمت طلا و سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳