Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پکن - ايرنا - سفير جمهوري اسلامي ايران در چين با اشاره به دستاوردهاي مختلف سفر رييس جمهوري اسلامي ايران به چين اظهار کرد پيگيري حل مشکلات بانکي دانشجويان و تجار ايراني مقيم چين و قول مساعد رييس جمهوري چين براي حل اين موضوع، يکي از مهمترين موضوعات مطرح شده در اين سفر بود.

`علي اصغر خاجي` روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: به دنبال پيگيري هاي مستمر سفارت ايران در چين براي حل اين مشکل، روز گذشته در ملاقات `حسن روحاني` رييس جمهوري اسلامي ايران با `شي جين پينگ` رييس جمهوري چين نيز اين موضوع مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار کرد رييس جمهوري چين در اين نشست قول داد دستورات لازم را براي حل اين مشکل صادر کند.
خاجي اظهار کرد: در مذاکرت مقامات بانک مرکزي و همچنين در مذاکرات بنده با مقامات وزارت فاينانس چين مشکل بانکي دانشجويان و همچنين تجار ايراني مطرح و مسئولان چيني قول دادند اين موضوع را حل کنند.
سفير جمهوري اسلامي ايران در چين با اشاره به اينکه پيگيري حل مشکلات بانکي ايرانيان مقيم چين همواره يکي از برنامه هاي مستمر سفارت ايران در چين بوده است اظهار اميدواري کرد هر چه زودتر اين مشکل رفع شود.
خاجي افزود: سفارت جمهوري اسلامي ايران در چين تا حل اين مشکل آن را به صورت جدي پيگيري خواهد کرد.
«ولي الله سيف» رئيس کل بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران نيز امروز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا گفته بود طبق تفاهم صورت گرفته با مسئولان چيني در سفر حسن روحاني به اين کشور، مشکلات بانکي تجار و دانشجويان ايراني مشغول به تحصيل در چين به زودي مرتفع مي شود.
او گفته بود با پيگيري هاي انجام شده از سوي جمهوري اسلامي ايران، رئيس جمهوري چين دستور بررسي اين مشکلات را صادر کرد و اميدواريم در آينده نزديک اين مشکلات حل شود.
حل مشکلات بانکي هموطنان ايراني که از زمان تحريم هاي ناعادلانه هسته اي وجود داشته و تاکنون ادامه يافته، از اولويت هاي سفارت جمهوري اسلامي ايران در پکن بوده و رفع اين محدوديت ها همواره پيگيري و در مذاکرات مقامات کشورمان با مسئولان ذيربط چيني مطرح و بر حل اين مشکلات تاکيد شده است.
رئيس جمهوري اسلامي ايران و هيات همراه، يکشنبه شب و پس از شرکت در اجلاس سران سازمان همکاري شانگهاي و ملاقات و ديدار با سران برخي از کشورهاي جهان از جمله هند، چين و روسيه، شهر چينگدائو چين را به مقصد تهران ترک کرد.
حسن روحاني رييس جمهوري اسلامي ايران نيز به دعوت شي جين پينگ رييس جمهوري خلق چين در اين اجلاس حضور داشت علاوه بر ايران، روساي جمهوري روسيه، قزاقستان، قرقيزستان، تاجيکستان، افغانستان، ازبکستان، پاکستان، بلاروس، مغولستان و نخست وزير هند نيز به طور رسمي در اين نشست شرکت کرده بودند.
در سفر رئيس جمهوري اسلامي ايران، هياتي بلندپايه از مقامات سياسي و اقتصادي شامل دکتر محمدجواد ظريف وزير امور خارجه، بيژن نامدار زنگنه وزير نفت، مسعود کرباسيان وزير اقتصاد، «محمد نهاونديان» معاون اقتصادي رييس جمهوري و ولي الله سيف رئيس کل بانک مرکزي، وي را همراهي مي کردند.
**آساق**1904**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۷۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایرانیان باستان استاد کشاورزی و آبیاری بودند و از روش‌های ابتکاری که واقعاً جلوتر از زمان‌ خود بود بهره می‌بردند. ایرانیان با درک عمیقی که نسبت به سرزمین خود و ضرب‌آهنگ طبیعت داشتند، به عنوان پیشگامان عرصه کشاورزی و آبیاری ظاهر شدند. زبردستی آنها در به کارگیری نیروی آب در تبدیل زمین‌های بایر به مزارع حاصلخیز الهام‌بخش نسل‌های مختلف بوده است. پیشرفت‌های علمی ایرانیان باستان در کشاورزی و آبیاری واقعاً چشمگیر بود. روش‌‌های نوآورانه و شیوه‌های کشاورزی پایدار آنها تا به امروز همچنان هدایت‌گر شیوه‌‌های کشاورزی بوده است.

سیستم‌های نوآورانه آبیاری

ایرانیان باستان در حوزه آبیاری واقعاً از زمان خود جلوتر بودند و شاهد این مدعا سیستم قناتی است که نشان‌دهنده مهارت مهندسی قابل توجه آنهاست. قنات که در برخی مناطق به نام کاریز نیز شناخته می‌شود، شبکه ی پیچیده ای از کانال‌های زیرزمینی بوده که برای انتقال موثر آب از چشمه‌های کوهستانی به مناطق کشاورزی استفاده می‌شده است. این راه حل ماهرانه به ایرانیان اجازه می‌داد تا بر چالش‌های آب و هوای خشک و نیمه خشک غلبه کرده و زمین‌های بایر و غیرمولد را به مناطق کشاورزی حاصلخیز تبدیل کنند.

ساخت و نگهداری قنات‌ها مستلزم برنامه‌ریزی دقیق و تلاش جمعی بود. برای شروع یک شفت عمودی از سطح به پایین تا سطح منبع آب حفر می‌شد. از این نقطه، یک تونل با شیب ملایم، اغلب به طول چندین کیلومتر، حفر می‌شد تا آب را به مقصد مورد نظر برساند. هر چند صد متر، شفت‌‌های تهویه‌ ای موسوم به شفت‌‌های هوا حفر می‌‌شد تا ورود جریان هوای تازه را تضمین و به حذف رطوبت اضافی کمک کند. این شفت‌ها کارهای تعمیر و نگهداری را نیز تسهیل می‌کرده اند.

یکی از جنبه‌های چشمگیرو قابل توجه قنات، توانایی آن در حفظ دمای نسبتاً ثابت و خنک در طول سال، محافظت از آب منتقل‌شده از تبخیر بیش از حد و حفظ آن در دمای مطلوب برای مصارف کشاورزی بود. همچنین، طبیعت زیرزمینی قنات‌ها به محافظت از آب در برابر آلودگی احتمالی و خلوص آن برای مصرف و آبیاری نیز کمک می‌کرده است.

 تناوب زراعی و حفاظت از خاک

ایرانیان باستان در شیوه‌های کشاورزی پایدار پیشگام بودند. آنها با شناخت اثرات مضر تک ‌کشت بر سلامت خاک، روش‌های نوآورانه‌ای مانند تناوب زراعی را برای حفظ حاصلخیزی زمین خود اجرا کردند. در اصل، تناوب زراعی شامل کشت محصولات مختلف به روشی متوالی در یک مزرعه در فصول مختلف است. این کار ضمن جلوگیری از تخلیه مواد مغذی خاص خاک، تجمع آفات و بیماری‌ها را کاهش می‌دهد. ایرانیان با چرخش کشت محصولات کشاورزی، سیستم کشاورزی متعادل تر و پایدارتری را تضمین کردند که در نهایت منجر به افزایش محصول و سلامت طولانی مدت خاک می‌شد.

به غیر از تناوب کشت، ایرانیان باستان ضرورت استفاده از مواد آلی مانند کود و کمپوست (پسماندهای آلی تجزیه‌شده) را نیز درک کرده و بر اهمیت پر کردن مواد مغذی خاک از طریق روش‌های طبیعی تاکید داشتند نه اینکه صرفا به کودهای مصنوعی تکیه کنند. کود و کمپوست به عنوان منابع غنی از مواد آلی عمل کرده، فعالیت میکروبی سالم را در خاک، ترویج و به بازیافت مواد مغذی کمک می‌کنند. این عمل نه تنها حاصلخیزی خاک را افزایش می‌دهد، بلکه به حفظ زیست بوم کشاورزی مولد و انعطاف پذیر نیز کمک می‌کند.

از سوی دیگر، تاکید ایرانیان بر شیوه‌‌های کشاورزی پایدار فراتر از دستاوردهای مستقیم کشاورزی بود. آنها دریافتند حفاظت از خاک برای پایداری طولانی مدت فعالیت‌های کشاورزی آنها ضروری است و با مراقبت از سلامت و حاصلخیزی خاک، اطمینان حاصل کردند که نسل‌های آینده به زمین‌های کشاورزی مولد دسترسی خواهند داشت. این رویکرد آینده نگرانه نشان دهنده احترام عمیق آنها به زمین و تعهدشان به حفظ آن برای استفاده در آینده است.

در یک زمینه گسترده تر، تعهد ایرانی‌های باستان به شیوه‌های کشاورزی پایدار را می‌توان به عنوان شاهدی بر رابطه هماهنگ آنها با طبیعت در نظر گرفت. آنها به جای بهره برداری از زمین برای منافع کوتاه مدت، درک ژرفی از فرآیندهای بوم شناختی، ایجاد و شیوه‌هایی را اجرا کردند که هماهنگ با سیستم‌های طبیعی کار می‌کرد. این رویکرد نه تنها حاصلخیزی کشاورزی آنها را حفظ ، بلکه به رفاه کلی جوامع آنها نیز کمک کرد.

کشاورزی پلکانی

زمین در ایران باستان همیشه هموار نبود، اما ایرانیان اجازه ندادند که چنین پدیده طبیعی مانع آنها شود! آنها شیب‌های پلکانی (کرت‌هایی) را در دامنه تپه‌ها ساختند تا سطوح صاف برای کشاورزی ایجاد کنند. این کار نه تنها از فرسایش خاک جلوگیری می‌کرد، بلکه از زمین‌های زراعی محدود نیز به خوبی استفاده کرد و راه حل هوشمندانه آنها برای کشاورزی در زمین‌های چالش برانگیز را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئولین پاسخگو باید نتیجه کارها را به مردم گزارش دهند
  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکل استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا
  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند | هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم اما... | موشک جواب موشک است | از وضعیت سفره مردم مطلعم
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • پیگیری و تسهیل رفع مشکلات اهالی کلاته محمدعلی پهلوان