Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اعزام گروه رصدی آستان مقدس حضرت سیدعلاالدین حسین (ع) به ارتفاعات دنا، گفت: با توجه به شرایط رویت پذیری هلال ماه پیش بینی می شود.   به گزارش صدای ایران محاسبات و پیشبینی ها نشان میدهد هلال ماه شوال در بعدازظهر روز پنجشنبه با استفاده از تجهیزات نجومی رویت شود و به احتمال زیاد جمعه آتی اول ماه شوال خواهد بود و همچنین امکان رویت هلال با چشم غیر مسلح در صورت مساعد بودن شرایط جوی در نیمه جنوبی کشور مهیا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اعزام گروه رصدی آستان مقدس حضرت سیدعلاالدین حسین (ع) به ارتفاعات دنا، گفت: با توجه به شرایط رویت پذیری هلال ماه پیش بینی می شود، جمعه آتی اول ماه شوال باشد.
به نوشته شبستان، مهندس محمدرضا اسفندی، رئیس مرکز نجوم و فلکی آستان مقدس حضرت سیدعلاالدین حسین (ع) شیراز و عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اعزام گروه رصدی مرکز نجوم و فلکی این آستان مقدس به ارتفاعات دنا برای رویت هلال ماه شوال، گفت: این تیم امشب (21 خرداد) ساعت 21 به ارتفاعات دنا واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد اعزام می شود.
به نقل از انتخاب، وی با اشاره به اینکه این تیم چهار نفره، تعداد چهار دستگاه تلسکوپ پیشرفته که هم اکنون از پیشرفته ترین تجهیزات نجومی موجود در کشور است را به عنوان تجهیزات با خود همراه خواهند داشت، اضافه کرد: سن هلال ماه در لحظه غروب بعدازظهر روز پنجشنبه 24 خرداد بیش از 19 ساعت خواهد بود و هلال ماه پس از غروب خورشید 40 دقیقه در افق غرب قابل مشاهده است.
مهندس اسفندی با یادآوری این مطلب که جدایی زاویه ای این هلال بیش از 11 درجه و ارتفاع هلال در لحظه غروب خورشید هفت و نیم درجه است، تاکید کرد: با توجه به شرایط رویت پذیری هلال ماه پیش بینی می شود، هلال ماه شوال در بعدازظهر روز پنجشنبه با استفاده از تجهیزات نجومی رویت شود و به احتمال زیاد جمعه آتی اول ماه شوال خواهد بود و همچنین امکان رویت هلال با چشم غیر مسلح در صورت مساعد بودن شرایط جوی در نیمه جنوبی کشور مهیا خواهد بود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: عید فطر ماه استهلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است

ایتنا - هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

به گزارش وری‌ول هلت،‌ دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینو‌سینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.  

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا  فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.
  علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست
نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زا‌های (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبريزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.
  درمان التهاب سینوسی مزمن
داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند. 

دیگر خبرها

  • سیزتا مورودر ؛ خودرو خاصی که احتمالا نمی شناسید! (عکس)
  • آخر هفته دمای هوای قم خنک‌تر می‌شود
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • تقاضای ویژه از علیرضا بیرانوند پیش از جدال با سپاهان
  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • رونمایی از جوان ایرانی در لیگ روسیه
  • نتانیاهو احتمالا بازداشت شود
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است