Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- دمکرات هاي مجلس نمايندگان آمريکا در بيانيه اي مشترک همزمان با ديدار رئيس جمهوري اين کشور با رهبر کره شمالي تاکيد کردند که هرگونه توافق احتمالي با پيونگ يانگ بايد مثل برجام تحت نظارت و با مشورت کنگره باشد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا، در حالي که ديدار دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا و کيم جونگ اون رهبر کره شمالي به همراه مقام هاي دو کشور در حال برگزاري است، دمکرات هاي مجلس نمايندگا ن آمريکا بيانيه اي مشترک در اين خصوص منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين بيانيه از سوي «نانسي پلوسي» رهبر اقليت دمکرات، «استني هوير» معاون دمکرات ها، «اليوت انگل» معاون کميته روابط خارجي، «آدام اسميت» معاون کميته نيروهاي مسلح و «آدام شيف» معاون کميته اطلاعات مجلس نمايندگان آمريکا منتتشر و خواستار نظارت کنگره اين کشور بر توافق احتمالي با کره شمالي شده است.
اين بيانيه تاکيد کرد توافقي که باعث تداوم وضع جاري توانمندي هسته اي کره شمالي شده و امکان مقابله با اشاعه هسته اي اين کشور را از آمريکا بگيرد، مورد قبول دمکرات هاي کنگره نيست.
اقليت دمکرات مجلس نمايندگان آمريکا همچنين با اشاره به اين واقعيت که اين کشور در حال حاضر در کره جنوبي سفير، نداشته و وزارت خارجه اش معاون آسيا و متخصص کره شمالي ندارد، از به حاشيه رفتن ديپلماسي در دولت ترامپ عميقا ابراز نگراني کرد.
اين بيانيه همچنين از بيگانه سازي ترامپ از متحدان واشنگتن در نشست سران گروه 7 در هفته جاري انتقاد کرد.
دمکرات هاي مجلس نمايندگان آمريکا در پايان بيانيه مشترک خود، با تاکيد بر اينکه دولت اين کشور درباره هر توافقي با پيونگ يانگ بايد با کنگره مشورت کند، تصريح کردند: کنگره بر نظارت شديد روي توافق برجام با ايران پافشاري کرد و در ارتباط با کره شمالي نيز نبايد خواسته کمتري داشته باشد.
ترامپ و اون در حال حاضر در جزيره سنتوزا در سنگاپور به همراه مقام هاي آمريکايي و کره شمالي در حال مذاکره پيرامون وضعيت هسته اي شبه جزيره کره هستند.
شبد**9416**9122
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۲۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، کاخ سفید سه‌شنبه شب (به وقت محلی) در بیانیه‌ای از گفت‌ وگوی تلفنی هریس معاون رئیس جمهور آمریکا و رئیس رژیم صهیونیستی خبر داد.

بر اساس این بیانیه، هریس و هرتزوگ در این تماس تلفنی تحولات خاورمیانه را مورد بحث قرار داده و معاون رئیس جمهور آمریکا بار دیگر حمایت بی چون و چرای واشنگتن از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه را تکرار کرده است.

این بیانیه می‌افزاید: هریس در این تماس تلفنی از تصویب بسته کمک مالی تکمیلی ۹۵ میلیارد دلاری به تایوان، (رژیم) اسرائیل و اوکراین که ۲۶ میلیارد دلار از آن برای کمک به (رژیم) اسرائیل در نظر گرفته شده و پیش تر در مجلس نمایندگان تصویب شده، از سوی مجلس سنا ابراز خوشحالی کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: معاون رئیس جمهور آمریکا در این گفت وگوی تلفنی همچنین نگرانی عمیق خود را در مورد وضعیت بشردوستانه در غزه تکرار و در مورد برداشتن گام‌هایی برای افزایش ارسال و ورود کمک‌های بشردوستانه حیاتی برای غیرنظامیان در غزه و اطمینان از توزیع امن آن تاکید کرده است.

به گزارش ایرنا، کاخ سفید پیش تر نیز با صدور بیانیه‌ای از گفت وگوی تلفنی هریس و هرتزوگ خبر داده بود.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، معاون رئیس جمهور آمریکا در این تماس تلفنی درباره آخرین تحولات نوار غزه با رئیس رژیم صهیونیستی به بحث و تبادل نظر پرداخته بود.

هریس در این تماس تلفنی با تکرار دوباره حمایت آمریکا از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در نوار غزه، گفت: (رژیم) اسرائیل باید در جنگ با حماس به قوانین بین‌المللی بشردوستانه احترام گذاشته و اهمیت حفاظت از جان غیرنظامیان را مد نظر قرار دهد.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، معاون رئیس جمهور آمریکا در این گفت وگوی تلفنی بر تمرکز خود و جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده بر روی آزاد کردن گروگان‌ها (اسیران) در نوار غزه تاکید کرده بود.

در این بیانیه همچنین آمده است که هرتزوگ نیز در این تماس خطاب به معاون رئیس جمهور آمریکا گفته است که تا زمان آزادشدن اسرای صهیونیست، هیچ آتش‌بسی برای نوار غزه وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • بیانیه مشترک آمریکا و ۱۷ کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند
  • بیانیه مشترک آمریکا و 17 کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند
  • درخواست مشترک ۱۸ کشور از حماس برای توافق آتش‌بس
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • بیانیه هشدار آمیز خواهر رهبر کره شمالی؛ خود را در معرض خطر قرار ندهید
  • گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم