Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حرفه تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی جز مشاغل خانگی مزیت دار استان محسوب می‌شود چرا که با استفاده از پتانسیل و ظرفیت استان کویری خراسان‌جنوبی به درآمدزایی رسیده است.


انواع سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در منطقه خور بیرجند خراسان‌جنوبی وجود دارند که حاکی از تنوع زمین شناختی این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنرمندان بسیاری وجود دارند که این تنوع خداوندی را شناخته و سعی در به دست آوردن رزقی حلال از این نعمت الهی دارند.
با هنرمندی در خراسان‌‌جنوبی آشنا شدم که با همراهی اعضای خانواده خود کمر همتی برای کسب رزق حلال بسته و هنرمندی خود را بر روی نعمت‌های خداو.ندی به نمایش گذاشته است. هنرمندی که در منزل خود محصولات تولیدی خود را می‌فروشد و باعث جذب گردشگران خارجی و توریست‌ها به منطقه خود شده است.
همراه با خانواده برای کسب رزق حلال
حسین خرمی، مسئول کارگاه تراش سنگ سلطان کویر خور در گفت‌وگو با ایکنا اظهار کرد: ساکن روستای خور هستم و رشته تحصیلی و کار من گوهر تراشی است و حدود پنج سال است که که کارگاه ر ا راه اندازی کرده و در آن مشغول به فعالیت هستم.
وی با بیان اینکه این کار را با همراهی همسر و پسرم انجام می‌دهم، افزود: با همکاری اعضای خانواده این کار را انجام می‌دهم و بسیار لذت بخش است.
این هنرمند اظهار کرد: در ابتدای فعالیتم برای شناخت سنگ‌ها با مهندسان مشورت کردم و سپس با مراجعه به کمیته امداد امام خمینی(ره) خوسف دوربه آموزشی را گذراندم و برای بازدید از کارگاه‌ها، انجام مشاوره‌هایی با اساتید و آشنایی با نحوه بسته بندی محصولات به شهرهای اصفهان، مشهد و تهران رفتم.


خرمی با اشاره به اینکه بازار کار رونق چندانی ندارد اما باز هم خدارا شکر می‌کنم، افزود: در نمایشگاه‌ها که معمولا در ایام عید نوروز برگزار می‌شود در شهرهای مختلف شرکت می‌کنم.
وی با اشاره به بازار فروش محصولات، تصریح کرد: بعضی از محصولات کارگاه برای فروش به خارج از استان فرستاده می‌شود و با خودروی شخصی برای فروش محصولات به شهرهای مختلف سفر می‌کنم.
مسئول کارگاه تراش سنگ با بیان اینکه خوشبختانه مواد اولیه این کار در کویر خور یافت می‌شود و مشکلی در خصوص دسترسی به مواد اولیه نداریم، بیمه هنرمندان متاسفانه یک مشکل اساسی این قشر است.
خرمی با بیان اینکه هزینه اولیه این کار پایین است، افزود: این کار نیازی به فضای زیادی برای کار ندارد و هر فردی در صورت علاقه می‌تواند این کار را انجام دهد.


وی ادامه داد: همواره سعی کرده‌ایم کیفیت کار و سیقل جلای سنگ را به خوبی رعایت کنیم و این کار باعث جلب مشتریان بیشتر در طول این سال‌ها شده است.
این هنرمند اظهار کرد: جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی مشاغل مزیت دار استان را شناسایی کرده و حرفه من به عنوان شغل مزیت دار استان شناخته شده است، تصریح کرد: من و اعضای خانواده‌ام نخستین افرادی بودیم که سنگ‌های این منطقه را کشف کردیم و به ظرفیت‌های آن پی بردیم.
خرمی با بیان اینکه این فعالیت در حال حاضر در شهرستان خوسف، روستای خور بسیار شکوفا شده و رونق گرفته است، خاطرنشان کرد: روستای خور یکی از روستاهای هدف گردشگری است که همه ساله از کشورهای خارجی به این مکان سفر می‌کنند.

زهرا حمیدی 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۲۶۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارشاددرگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی خراسان را تسلیت گفت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ در متن پیام محمدمهدی اسماعیلی آمده است: شادروان حاج عیسی قلی پور که نشان درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران در پرونده داشت، سینه اش لبریز از روایات، حکایات و اشعاری بود که زلالی مذهب، عشق، عرفان، حماسه و احساس را تجلی می‌بخشید.

این پیام افزوده است: دیدار با این هنرمند فقید و شنیدن هنر روح بخش او از بیادماندنی‌ترین خاطرات اینجانب در سفر به خراسان شمالی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد با نکوداشت نام و یاد این هنرمند فقید، درگذشت این هنرمند را به جامعه هنری ایران اسلامی، هنرمندان خراسان شمالی، خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.

 عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی، خواننده و نوازنده دوتار و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان ۱۴ اردیبهشت ماه پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.

وی ۱۱ آبان سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، استاد قلی پور در کنار پدرش (سلیمان) که یکی از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز بوده است، پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، یادگیری‌های خود را در زمینه موسیقی نواحی خراسان کامل کرد.

قلی پور خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی، بیش از شصت سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود.

وی در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند فقید است.

این هنرمند گواهینامه درجه یک هنری را سال ۱۳۹۵ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دریافت کرد و سال ۱۳۹۸ اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی نخستین کاشی ماندگار در بجنورد را بر سردر منزل عیسی قلی پور نصب کرد.

دیگر خبرها

  • پیکر عیسی بخشی آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت
  • وزیر ارشاددرگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی خراسان را تسلیت گفت
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • نگاه استاد مطهری به آینده جمهوری اسلامی به روایت افروغ
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور