Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@07:27:42 GMT

تشکیل ستاد مدیریت بحران آب در خاش

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۲۷۱۲۵

تشکیل ستاد مدیریت بحران آب در خاش

‌با هدف رفع مشکلات و کمک به تامین نیازهای مردم در حوضه آب ستاد مدیریت بحران آب به ریاست فرماندار در سالن اجتماعات فرمانداری خاش تشکیل شد.

‌به گزارش ایسنا- ‌فرماندار شهرستان خاش گفت: مدیران عضو ستاد مدیریت بحران شهرستان هیچ گونه آمادگی برای مقابله با شرایط بحرانی ندارند، لذا انتظار داریم مدیران با اطلاعات کافی و بانک جامع اطلاعاتی و امکانات سنجی پای کار باشند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدالدین یوسفی افزود: در ادارات باید ستاد مدیریت بحران تشکیل بشود تا در شرایط حاد و دشوار با مشکلات مقابله شود و شایسته نیست در شرایط سخت ما به فکر بیفتیم که معضل آمده و هم اکنون برنامه ریزی کنیم‌.

وی اظهارکرد: برای حفر آب شرب شهری و روستایی مجوزها با سرعت تمام و در یک روز صادر شود و امور آب پای کار است‌.

یوسفی بیان کرد: تعامل و یکپارچگی در کار مدیران ادارات وجود دارد و جای تاسف است در کار خدمت رسانی به مردم بگوئیم ادارات سنگ اندازی دارند‌.

مقام عالی دولت در خاش ادامه داد: نگاه مسئولانه و بروز بودن مدیران و استفاده بهینه از فرصت و ظرفیت‌ها و داشتن برنامه و تدبیر برای حل مشکلات لازمه رسیدن به موفقیت مدیران است‌.

یوسفی با تاکید بر پویایی و نشاط و بازدهی کاری در مدیران گفت: هنر مدیران این است خلاقانه و بدون اعتبار پروژه‌ها را شروع کنند و اقدامات شایسته‌ای برای حل مشکلات مردم ارائه دهند‌.

فرماندار خاش از اینکه برای مدیریت بحران در این شهرستان آمادگی لازم وجود ندارد، ابراز تاسف کرد و افزود: دستگاههای اجرایی با تشریک مساعی و کارهای جهادی و شاخص در عملکرد و تطبیق نقاط ضعف و قوت و تلاش فراوان و پیگیری از ظرفیت استان به حل مشکل کمک کنند‌.

جمشید هاشمزهی بخشدار ایرندگان خاش هم گفت: بسیاری از روستاهای این بخش دارای مشکلاتی هستند که برای اجرای پروژه‌ها افرادی معارض پیدا می‌شوند و اختلاف برای استفاده از منابع آبی به وجود می‌آید‌.

وی با اشاره به اینکع 35 رشته قنات ایرندگان خشک شده‌اند؛ ضرورت ورود قانونی برای حل مشکلات را خواستار شد‌.

مهدی جمشیدزهی بخشدار نوک آباد هم بیان کرد: در حوزه شهری خاش مشکلات و کمبودهای آب احساس نمی‌شود ولی در برخی از نقاط روستایی مشکلاتی وجود دارد‌.

وی با تاکید بر اهمیت نیازسنجی های آب در گوهرکوه و تفتان جنوبی و گونک اظهار کرد: فرسودگی شبکه آب گوهرکوه معضلی جدی به شمار می‌رود که نیاز است اصلاح شبکه انجام شود‌.

شهردار خاش گفت: با هدف کمک به حل مشکلات و تامین نیازهای آبی مردم خاش و به دنبال پیگیری‌های فرماندار و درخواست اداره آب و فاضلاب یک حلقه چاه آب شهرداری وارد مدار آب و فاضلاب شهری خاش شده است‌.

عبدالمجید تمندانی افزود: افزون بر 70 درصد از آب فضای سبز شهری خاش از سوی شهرداری تامین می‌شود‌.

وی گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه تامین روشنایی معابر و اطفای حریق و بهداشت و غیره ارائه کرد‌.

شهردار خاش تاکید کرد: راهسازی فاضلاب شهری در سطح معابر معضلی زجرآور بوده که متاسفانه شهرداری و شهروندان را رنج می‌دهد‌.

آقایی مدیر آب و فاضلاب شهری خاش با اشاره به اینکه گرم شدن هوا و مصرف بالای آب در رمضان ناپایداری هایی را در شبکه آبرسانی شهری ایجاد کرده است، گفت: کار شستشو و تعمیر لوله‌ها در بالادست منطقه هواشناسی انجام و دو حلقه چاه کشاورزی و شهرداری وارد مدار آب شهری شده است‌.

هاشمزهی مدیر آب شهری نوک آباد هم گفت: در مبحث تامین آب شرب مشکلاتی نداریم و به حل مشکلات آب روستاها نیز کمک می‌کنیم‌.

امان الله طوقی مدیر جهاد کشاورزی خاش هم گزارشی از خسارت‌های ناشی از خشکسالی ها و توفان و سیل و سرما ارائه داد و گفت: 580 میلیارد تومان در سال‌های قبل به بخش کشاورزی خاش وارد شده و در سه ماهه امسال در حال برآورد خسارت هستیم و 40 درصد از دام‌های مردم نیز با مشکلات زیادی مواجه‌اند‌.

وی مرمت و بازسازی قنوات یکصد رشته قنات و اختصاص 200 کیلومتر لوله و پنجاه استخر و اختصاص سبوس و علوفه یارانه‌ای و غیره را اقدامات انجام شده عنوان کرد‌.

قدرت شهیکی مدیر اداره برق خاش هم با اشاره به اینکه بار مصرفی برق در دو ماه اخیر با افزایش مواجه شده و مصرف آب را هم دو چندان کرده است گفت: پنج ترانس برق از مدار خارج شده که با تلاش فراوان توانسته‌ایم نواقص را رفع و افت ولتاژ را کاهش ‌دهیم‌.

مدیران ادارات امور عشایری، مدیر آب و فاضلاب روستایی، امور آب، بهداشت و درمان، راهداری و حمل و نقل جاده ای و راه و شهرسازی، محیط زیست، منابع طبیعی، دامپزشکی و معاون جمعیت هلال احمر خاش گزارش‌هایی از مشکلات و نیازها و کمبودها و اقدامات انجام شده برای حل مشکلات پرداختند‌.

همچنین در این نشست مقرر شد؛ نیاز به اجرای طرح‌های آبخیزداری، احیای دریاچه سردریا، حفر چاههای جدید و تجهیزات برق و خودروی آبرسان و غیره برای پیشگیری از بحران آب شرب شهری، اختصاص تانکرهای آبرسانی جهت رفع مشکلات آب شرب مردم در حدود 90 و بالای یک هزار و 100 خانوار روستا و مردم عشایر و حاشیه شهر ضروری است و ستاد مدیریت بحران استان با اختصاص تجهیزات و امکانات لازم می‌تواند به حل مشکلات کمک کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام مدیریت بحران آب منطقه سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۲۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر لزوم هم افزایی شوراهای شهر و مجلس شورای اسلامی، گفت: انتظار داریم قانون مدیریت یکپارچه شهری با پیگیری مجلس اجرایی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مهدی چمران امروز _ پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در سفر به خراسان شمالی و جلسه هم اندیشی با اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد اظهار کرد: مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین نیازمندی‌های مدیریت شهری است.

وی با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی، ۱۸ سال دیرتر از موعد مقرر آغاز به کار کردند، افزود: عقب ماندگی‌ها به واسطه عقب بودن در آغاز به کار همچنان جبران نشده است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهرها در امتداد هم فعالیت دارند، گفت: این دو شورا اگر در کنار هم باشند، راحت تر و بهتر می‌توان برای حل مسائل و مشکلات گام برداشت.

وی خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهرها پارلمان محلی محسوب می‌شوند و نقش اساسی در برطرف کردن مشکلات دارند اما در این باره مدیریت شهری به پشتیبانی خانه ملت نیاز دارد.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها بیان کرد: شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مدیریت شهری به خانه ملت راه یافته اند بر این اساس تأثیر زیادی در حل شدن مشکلات شهرها دارند.

چمران بیان کرد: مجلس شورای اسلامی دور گذشته، قانون درآمد پایدار برای شهرداری‌ها را پیگیری کرد اما مشکلات هنوز وجود دارد، به طور مثال انتظار داریم قانون مدیریت یکپارچه شهری با پشتیبانی خانه ملت اجرایی شود.

کد خبر 750085

دیگر خبرها

  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • تخلیه ناشی از آبگرفتگی‌ منازل و معابر شهری اصفهان با ۱۰۰ تیم عملیاتی
  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود