Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل ازروابط عمومی استانداری، محمدرضا صالحی، استاندار خراسان‌شمالی در این دیدار اظهارکرد: خراسان‌شمالی دارای ظرفیت ها و امکانات بالقوه فراوان اما شناخته نشده در کشور است که برگزاری جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان ها فرصت مغتنمی برای معرفی و توسعه استان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خراسان شمالی استانی توانمند به لحاظ نیروی انسانی و ظرفیت در حوزه های مختلف مانند کشاورزی، دامپروری، انرژی خورشیدی، صنعت، گردشگری است که این بهره مندی درست از قابلیت ها علاوه بر برندسازی و بسته بندی، نیاز به معرفی در سطح گسترده دارد.

وی ادامه داد: از زمان ورودم به خراسان شمالی به دنبال معرفی استان بوده ام و در این راستا مقامات مختلف دراستان حضور یافتند اما باز هم نام بجنورد به عنوان مرکز استان با نام دیگر شهرها مانند بیرجند، بروجرد و بروجن اشتباه گرفته می شود بنابراین انتظار ما از مرکز سیمای استان ها حمایت از خراسان شمالی برای برگزاری این جشنواره است.

رئیس مرکز سیمای استان های سازمان صداوسیما نیز در این جلسه اظهارکرد: رویکرد و راهبرد این مرکز، برگزاری این جشنواره در مناطق مرزی و کم برخوردار است زیرا معتقدیم برگزاری این جشنواره موجب ایجاد پویایی و نشاط می شود و در ادامه، زمینه تغییر و تحولات زیادی را رقم خواهد زد.

سید عباس فاطمی گفت: جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان ها بزرگترین جشنواره در سطح منطقه و جهان به لحاظ گستردگی کار، ساختار، تنوع موضوعات و میزان آثار است که 33 شبکه تلویزیونی، 40 شبکه رادیویی، بیش از 55 درصد کل سازمان صدا و سیما به لحاظ نیروی انسانی و افزون بر 70 درصد ظرفیت های فنی کشور در استان ها درگیر کار جشنواره می‌شوند.

وی تاکید کرد: اگر پس از بررسی ظرفیت ها و امکانات، خراسان شمالی به عنوان میزبان بیست و دومین جشنواره اعلام شود، انتظار ما از استان فراهم کردن امکانات مورد نیاز و تسریع در روند انجام کارها است تا جشنواره آثارونتایج خوبی را به دنبال داشته باشد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۲۷۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری سومین جشنواره رادیویی پژواک، دکتر مهدی قدیری، مدیرکل نظارت و ارزیابی برنامه‌های صدا و داور جشنواره بخش آثار مستمربا اعلام این خبر گفت: آثار رسیده به بخش مستمر در جشنواره امسال، از انسجام خوبی دربخش های داستان، روایت، انتخاب سوژه و ... برخوردار بودند. آثار مستمر، آثاری هستند که از آنتن رادیو پخش می‌شوند و به یک زبان می‌توان گفت مهمترین هدف برگزاری جشنواره، تقویت این بخش و ایجاد فضایی متفاوت برای لذت شنیداری مخاطبان است. به یک معنا می‌توان گفت که آثار رسیده به این بخش، عصاره و محصول تمامی زحمات و فعالیت‌های مسئولان برگزاری جشنواره در دوره‌های گذشته است.

وی ادامه داد:بر مبنای آثار رسیده، می‌توان گفت که اهتمام خوبی نسبت به اهداف جشنواره وجود داشته و مدیران و برنامه‌سازان رادیو توانسته‌اند متناسب با انتظاراتی که از شبکه‌های صدا وجود دارد، گام‌های موفقی را در این زمینه بردارند.

این داور تاکید کرد: از مهمترین نقاط قوت مستندهای ارائه شده در این بخش می‌توان به همخوانی آثار با مأموریت‌های شبکه‌های رادیویی اشاره کرد. این موضوع به ویزه در شبکه‌های تخصصی و موضوعی اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال مستندهایی چون «آسیا در جام» در رادیو ورزش و «کلاه سایبری» در شبکه اقتصاد، متناسب با مأموریت شبکه تهیه شده بودند و واقعاً خوش ساخت بودند.

قدیری عنوان کرد: در بخش دفاع مقدس، مستندهایی با بار احساسی قوی و پیوند عمیق با موضوع شهدا و دفاع مقدس تهیه شده بود که می‌تواند احساسات مخاطبان را برانگیزد و درگیری عاطفی خوبی با مخاطب ایجاد کند. ایجاد احساس تعلق به میهن و وطن اسلامی، آمادگی فداکاری برای کشور و همچنین ارج نهادن به ایثار و از خودگذشتگی شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و شهدای حرم از تأثیراتی است که مخاطبان با شنیدن این مستندها، دریافت خواهند کرد.

وی بیان کرد: از دیگر بخش‌های موفق این جشنواره می‌توان به مستندهای خوب تهیه شده در حوزه «محیط زیست» اشاره کرد. مستند «آوای زمین» از نمونه‌های خوش ساخت در این زمینه بود که می‌تواند توجه مخاطبان را بیش از پیش به حفظ محیط زیست، حفظ گونه‌های جانوری و تالاب‌ها جلب کند. همچنین با وجود نقاط قوت آثار ارسالی، پیشنهادهایی برای بهبود این مستندها وجود دارد که مهمترین آنها، دقت در انتخاب سوژه اصلی و همچنین توجه بیشتر به ابعاد احساسی، عاطفی و نگرشی در مستندهای تولیدی است. در برخی مستندها بیش از حد بر ابعاد شناختی تمرکز شده بود و اطلاعات فراوانی در زمان کوتاه به مخاطبان منتقل می‌شود و روایت اصلی مستند تحت تأثیر ابعاد شناختی و اطلاعات قرار می‌گیرد. در برخی از مستندها به ابعاد احساسی و عاطفی و همچنین روایت‌گری کمتر توجه شده بود.

این داور در پایان گفت: اگر مخاطبان در دقایق اولیه جذب مستند نشوند، انتظار تداوم شنیدن برنامه از سوی مخاطبان بیهوده خواهد بود. این موارد می‌تواند در دوره‌های آتی جشنواره مورد توجه بیشتری قرار گیرد تا تجربه‌ای جامع‌تر و تأثیرگذارتر برای مخاطبان فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • جشنواره «پژواک» بین‌المللی می‌شود؟/افزایش آثار رادیویی غیرسازمانی
  • مدیر عامل مؤسسه راینو: جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌ های مردمی شکل می‌گیرد/ لزوم فعالیت گسترده در مسیر تبدیل تولیدات مردمی به کسب و کارهای محتوایی 
  • حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم
  • آمادگی یگان‌های نظامی و انتظامی در خراسان شمالی
  • برگزاری جشنواره بهداشت دهان و دندان در برخوار
  • برگزاری جشنواره نیایش درختان در خراسان جنوبی
  • برگزاری اختتامیه پویش قرآنی در مشهد
  • روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی
  • روایت تجربه‌ای ۲ ساله در یک جشنواره رادیویی/ من یک مادر هستم
  • خراسان شمالی دومین استان کشور در مبارزه با مواد مخدر