Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@16:15:58 GMT

◄ تخفیف 30 درصدی سوخت برای شناورداران مرزنشین

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۳۰۹۸۴

◄ تخفیف 30 درصدی سوخت برای شناورداران مرزنشین

تین‌نیوز | 

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور جزئیات آیین‌نامه جدید  ساماندهی معاملات مرزنشینی را تشریح کرد و از تخفیف 20 تا 30 درصدی قیمت گازوئیل برای شناورهای مرزنشینان خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز، شهریار حیدری به تصویب آیین‌نامه ساماندهی معاملات مرزنشینی بازنگری شده در ماه جاری اشاره کرد و گفت: در آیین‌نامه جدید برای شناورهای مرزنشینان 20 تا 30 درصد تخفیف قیمت گازوئیل در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در آیین‌نامه قبلی ضعف‌هایی در حوزه ملوانی وجود داشت ولی در جلسات مختلف و بازدید میدانی، در آیین‌نامه برای لنج داران و ملوانان ایجاد انگیزه کردیم.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور افزود: مرزهای غیررسمی و معابر غیررسمی که در گذشته از آن‌ها قاچاق صورت می‌گرفت از سوی نیروهای مرزبانی، ‌انتظامی و نظامی ما بسته خواهد شد.

حیدری تصریح کرد: در گذشته قیمت گازوئیل با نرخ آزاد محاسبه می‌شد که در این آیین‌نامه، گازوئیل را با قیمت مصوب داخلی استفاده خواهند کرد و از سود بازرگانی بهره خواهند برد.

او گفت: طبق آیین‌نامه جدید در هر شرایطی فعالیت‌های مرزی ادامه خواهد داشت حتی اگر مرزهای کشورهای همسایه بسته شود.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور افزود: در این آیین‌نامه تأکید شده است که مرزنشینان در تولید و صادرات کالا فعالیت خواهند داشت.

حیدری گفت: پیش‌بینی می‌شود با توجه به ظرفیت‌های که در مرزهای کشور وجود دارد، سرمایه‌گذاری در مناطق مرزی افزایش و شاهد رونق اقتصادی خواهیم بود.

او افزود: کالاهای دپو شده در بازارچه‌های مرزی  توسط مرزنشینان و با در دست داشتن کارت‌های الکترونیکی خریداری‌شده و در نزدیک‌ترین فروشگاه  آن را خواهند فروخت و از سود بازرگانی بهره خواهد برد.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور گفت: در این معامله تجار، مرزنشین و مغازه‌دار از سود برخوردار خواهند شد.

حیدری به تأکید آیین‌نامه جدید به عملیاتی شدن مناطق ویژه  ظرف کمتر از یک سال اشاره کرد و گفت: سه استان کردستان،‌کرمانشاه و سیستان و بلوچستان  پنج منطقه ویژه وجود دارد که سال‌ها است این مناطق ویژه تصویب‌شده اما عملیاتی نشده است.

به گزارش تسنیم، او تأکید کرد: با اجرایی شدن طرح مناطق ویژه نهایتاً به‌جای اینکه مرزنشینان واردکننده کالا باشند، صادرکننده خواهد بود.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور در ادامه گفت: در آئین‌نامه تأکید شده که در مناطق بانه، قصر شیرین، مریوان و میرجاوه کارگروهی تشکیل شود و اقدامات مؤثری را که در اجرای آئین‌نامه ظرف شش ماه باعث ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی می‌شوند گزارش دهد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مرزنشینان امور مرزی شهریار حیدری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در استان کردستان بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد پیشکاری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مسجد جامع سنندج که به مناسبت هفته کار و کارگر بود، اظهار کرد: تمامی ظرفیت‌های این اداره‌کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر نهادها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران به کار گرفته شده و شبانه‌روزی در جهت محقق کردن اهداف و سیاست‌های وزارت کار، تلاش خواهیم کرد.

وی عمران و آبادانی در کشور را مرهون تلاش کارگران دانست و با بیان اینکه ایمنی، حفاظت و بهداشت کارگران از مهم‌ترین رسالت‌های وزارت کار است، افزود: وزارت کار با تمام توان از حق و حقوق کارگران صیانت خواهد کرد.

مدیرکل کار کردستان با اشاره به اینکه در استان کردستان بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه تولیدی وجود دارد، خاطرنشان کرد: در طول سال بیش از ۱۲۰۰۰ پرونده در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی می‌شود.

پیشکاری اضافه کرد: ۲۳ بازرس کار در طول سال بیش از ۱۹۰۰۰ بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانجات و ابنیه برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می‌دهند تا کارگران که گنجینه و سرمایه‌های کشور هستند دچار مشکل نشوند.

وی با بیان اینکه ۲۲۹۵۲۳ نفر از مردم کردستان به‌صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تأمین اجتماعی واریز می‌کنند، ادامه داد: با احتساب اینکه هر خانوار ۳ نفر باشند، نزدیک به ۷۰۰۰۰۰ نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه تحریم‌های گسترده مشکلاتی را در بخش اقتصادی برای جامعه ایجاد کرده است، تصریح کرد: جامعه کارگری با اقتدار در مقابل این تحریم‌ها ایستادگی کرده و این مشکلات با توان و تفکر کارگران کشور که ستون فقرات و مولدان اقتصادی در کشورند حل خواهد شد.

پیشکاری با بیان اینکه برای حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال‌های جدید با تمام توان از کارفرمایان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد، گفت: دولت سیزدهم در بحث سیاست‌های تشویقی بازار کار از جمله طرح کارورزی، یارانه دستمزد و مشوق‌های بیمه‌ای و همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره، مسیر مناسبی برای کارفرمایان و حمایت از کارگران و اشتغال آنان فراهم کرده است.

کد خبر 748108

دیگر خبرها

  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی کشف شد