Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اتحادیه جهانی کشتی فرآیند ثبت نام و نحوه برگزاری کلاس های داوری بین المللی را به فدراسیون های ملی به شرح زیر اعلام کرد:

 

- فهرست کلینیک های که در طول سال برگزار می شود:

سطح

توضیحاتی در مورد دوره

هزینه شرکت

طول دوره(روز)

1 ( I )

کلاس برای متقاضیان جدید

100 فرانک سویس برای هر شخص

2

2( II )

ارتقاء از درجه 3( III )به درجه2( II )

2

3( III )

ارتقاء از درجه 2( II )به درجه1 ( I )

2

4( IV )

کنترل سالیانه درجه 1 ( I ) و ارتقاء به درجه IS

100 فرانک سویس برای ارتقاء

2 روز (ارتقاء)

1 روز ( کنترل)

5( V )

کنترل سالیانه برای درجه IS و دوره انتخابی برای بازیهای المپیک

رایگان

1

با توجه به جدول بالا: تنها متقاضیان و داورانی که قصد ارتقاء دارند باید در کلینیک 2 روزه قبل از رقابت ها حاضر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر داوران بخواهند که در کلاس کنترل در طی رقابت ها شرکت کنند باید تنها در کلینیک داوری یک روز قبل از رقابت ها حاضر شوند.
- داوران برای شرکت در کلینیک دیگر نیازی به اجازه نامه امضا شده  از سوی فدراسیون ندارند.
- برای تمام کلینیک ها، فدراسیون ها باید داوران را مستقیماً در سیستم آتنا ثبت نام نمایند. زمانیکه کلینیک در طی تورنمت های بین المللی برگزار شود.آنها باید به برگزار کننده اطلاع دهند که برای  اسکان داوران برنامه ریزی نمایند.
- هزینه شرکت در کلاس ها باید به مدرس در طی کلاس تئوری پرداخت شود.
- در مورد متقاضیان جدید، فدراسیون های ملی باید پروفایل جدید  با پاسپورت دارای  اعتبار و عکس برای آنها ایجاد نمایند. به محض اینکه این کار انجام شد، اتحادیه جهانی کشتی مدارک را تایید میکند،  سپس شما قادر خواهید بود که متقاضی را در کلینیک سطح 1 (I) ثبت نام نمایند.

انتهای پیام/

اعلام فرآیند ثبت نام و نحوه برگزاری کلاس های داوری بین المللی کشتی

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • نحوه تعویض پکینگ برج خنک کننده
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • داور خوزستانی موفق به کسب درجه داوری آسیا شد
  • فرآیند ساخت یک دانخوری خلاقانه برای مرغ‌ها با بطری پلاستیکی (فیلم)
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد