Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، سید محمد علی افشانی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از روند احداث خط هفت مترو در جمع خبرنگاران افزود: علاوه برآن دنبال حل مشکل انتشار یک هزار و 300 میلیارد تومان اوراق مشارکت دیگر در همین بخش مترو هستیم.
وی با اشاره به افتتاح بخشی از خط هفت مترو در دوره مدیریت شهری محمدباقر قالیباف اظهارداشت: میزان اعتبار هزینه شده در بخشی که افتتاح شد یک هزار و 700 میلیارد تومان بود در صورتی که علاوه بر این مبلغ برای اتمام کل خط با تجهیزات و ایمنی کامل دو هزار ذو 700 میلیارد تومان دیگر اعتبار مورد نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افشانی با بیان اینکه خط هفت در نیمه نخست سال 98 به طور کامل به بهره برداری خواهد رسید خاطر نشان کرد: بسیاری از ایستگاهها در وضعیت نیمه کاره مانده و تجهیزات مورد نیاز آن نصب نشده است.
کل خط هفت مترو تهران 27 کیلومتر است که 22 کیلومتر آن با هفت ایستگاه سال گذشته افتتاح شد و بعد از آغاز به کار مدیریت جدید شهرداری از سال گذشته، یک کمیسیون برای بررسی ایمنی آن تشکیل و فعالیت این خط به علت نداشتن ایمنی تعطیل شد.
قالیباف که از سال 84 شهردار تهران شده بود پس از 12 سال، ابتدای شهریورماه سال گذشته سکان خیابان مدیریت شهر در خیابان بهشت را به محمدعلی نجفی واگذار کرد که وی نیز پس از هفت ماه استعفا کرد.
افشانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قول تامین دو هزار واگن مترو از سوی دولت گفت: از این تعداد یک هزار و 50 واگن به مترو تهران اختصاص دارد که مناقصه 630 واگن برگزار و برنده آن مشخص شده است.
شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه این موضوع را از زمان حضور در سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور پیگیری می کردم افزود: این قرارداد نهایی شده و برای طرف چینی که با شرکت واگن سازی تهران شراکت دارد ارسال شده است.
وی یادآورشد: ساخت این تعداد واگن حدود دو سال به طول می انجامد.
مترو تهران 9 خط مصوب دارد که خطوط یک، دو، سه، چهار، پنج (کرج) فعال هستند.
شهردار تهران در ادامه از خدمات رسانی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت به نمازگزاران در روز عید سعید فطر خبر داد و اظهارداشت: حمل و نقل عمومی پایتخت از ساعت پنج صبح روز عید فطر آماده خدمات رسانی و انتقال نمازگزاران به مصلای امام خمین (ره ) است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست شهردار تهران مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۴۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران که کلیات آن در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت به تصویب رسیده و برای تعیین کریدور نهایی نیاز به مجوز‌های تکمیلی دارد، مورد بررسی مجدد قرار می‌گیرد؛ این مسیر ریلی –تونلی از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که بدانیم با راه اندازی بخش توسعه شرقی خط ۲ دسترسی شبکه مترو به پردیس مسافری شرق تهران (پایانه جدید شرق) امکانپذیر می‌شود.

در جریان اقداماتی که برای بازسازی و راه اندازی پایانه جدید شرق مدنظر قرار گرفته است، موضوع اتصال این پردیس مسافری به شبکه حمل و نقل ریلی درون شهری مجدداً بررسی می‌شود. پروژه توسعه شرقی خط ۲ که اتفاقاً به پایانه جدید شرق ختم می‌شود، در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت مصوب شده است، اما مسیر و محل ایستگاه‌های آن باید مورد مطالعه مجدد قرار گرفته و مجوز‌های لازم را دریافت کند.

نکته مهم در مورد ادامه خط ۲ مترو به سمت شرق آن است که حدود ۱۴۰۰ متر از این مسیر حفاری و تونل سازی شده و با حفر ادامه تونل به میزان تقریبی ۳۶۰۰ متر دیگر، عملاً از ایستگاه فرهنگسرا به پردیس مسافری شرق دسترسی ایجاد می‌شود؛ حتی جانمایی ایستگاه پایانی این مسیر در طبقه منفی یک ساختمان اصلی پایانه جدید شرق هم صورت گرفته است.

گفتنی است در صورت تکمیل مطالعات مربوطه، اخذ مجوز‌های لازم و تامین به موقع منابع مالی، امکان اتصال ایستگاه مترو فرهنگسرا به پایانه جدید شرق تا پایان سال آینده وجود دارد. البته بررسی‌های لازم جهت ایجاد دیگر مد‌های حمل و نقل عمومی تا پردیس مسافری شرق نیز در حال انجام است و اگر امکان سنجی‌های صورت گرفته تایید شود، می‌توان به راه اندازی سایر سیستم‌های حمل و نقلی مثل قطار سبک شهری (ال آر تی) در این مسیر هم فکر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | واکنش زاکانی به افشای قرارداد خرید واگن مترو از چین
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • توضیحات «زاکانی» درباره قرارداد خرید واگن مترو از چین
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت