Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام رضایی کاریکاتوریست اردبیلی که در جامعه جهانی کاریکاتور جزو هنرمندان سرشناس بین‌المللیست نفر اول و برنده تندیس طلای زیتون، دیپلم افتخار و جایزه نقدی مسابقه جهانی کاریکاتور قبرس در سال ۲۰۱۸  شد. ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵ استانها اردیبل نظرات

شهرام رضایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، در خصوص جشنواره جهانی کاریکاتور قبرس اظهار داشت: امسال هفتمین دوره این جشنواره با موضوع زیتون برگزار شد که موفق شدم از بین 348 هنرمند که 802 اثر را به دبیرخانه ارسال کرده بودند، نفر اول، برنده تندیس طلای زیتون، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شوم که این افتخاری برای جامعه هنری کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به موضوع جشنواره که مبنی بر زیتون بود گفت: در اثر ارائه شده، سعی کردم با نشان دادن زیتون در کالبد پزشک  به جایگاه زیتون در درمان و شفای طبیعی آن تاکید کنم.

شهرام رضایی  هنرآموز هنرستان استاد شهریار در ناحیه 1 اردبیل است که در کارنامه درخشان خود صدها جایزه ملی و بین‌المللی دارد، سال گذشته موفق به دریافت اسکار جهانی کاریکاتور شد.

رضایی متولد 1357 در اردبیل، کارشناس ارشد هنر، طراح، نقاش، کارتونیست و مدرس دانشگاه است که بیش از 180 جایزه ملی و بین‌المللی از کشورهای مختلف جهان را در کارنامه خود دارد.

مقام نخست مسابقه بین‌المللی «فکس برای صلح» ایتالیا، رتبه نخست مسابقه بین‌المللی قبرس در سال 2003، مقام نخست رقابت بین‌المللی سال 2006 سوریه، مقام نخست مسابقه بین‌المللی کشور آذربایجان در سال2008، جایزه نخست و دریافت تندیس طلا از دست رئیس جمهور قبرس در سال 2009، جایگاه نخست مسابقه بین‌المللی ایران در سال 2010، رتبه نخست مسابقه بین‌المللی دو سالانه پایداری ایران در  سال 2011، جایزه 5000 دلاری مسابقه جهانی ایران در سال 2006، رتبه دوم مسابقه بین‌المللی نصرالدین (هوجا 2010) و جایگاه دوم مسابقه بین‌المللی اسکوپیه (مقدونیه 2002) بخشهایی دیگر از عناوین کسب شده توسط این هنرمند اردبیلی است.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۷۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان

به گزارش قدس آنلاین،‌ آثاری از «آن انرایت»، «کیت گرنویل» و «ایزابلا حماد» در فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفته است. «ری لسکیور» نویسنده فرانسوی-چینی-آمریکایی نیز با رمان «رودخانه شرق، رودخانه غرب» تنها نویسنده‌ای است که با اولین رمان بلند خود نامزد این جایزه ادبی شده است.

«ایزابلا حماد» نویسنده انگلیسی که پدرش فلسطینی است با رمان «شبح را وارد کنید» شانس کسب جایزه دارد. داستان این کتاب درباره بازیگری به نام سونیاست که برای دیدن خواهرش و  بازی در نمایش هملت در کرانه باختری از لندن به حیفا سفر می‌کند.

«وی. وی. گانشانانتان‌» نویسنده آمریکایی که در سال ۲۰۰۹ نیز با رمان «ازدواج عاشقانه» در فهرست نامزدهای اولیه ادبیات داستانی زنان قرار گرفته بود، امسال برای نگارش رمانی درباره جنگ داخلی سریلانکا با عنوان «شب بی‌برادری» به عنوان نامزد نهایی انتخاب شده است.

«کیت گرنویل» که در سال ۲۰۰۱ برنده جایزه ادبیات داستانی زمان که در آن زمان «جایزه اورنج»‌ نام داشت، شده بود این بار با رمان «دالی ماندر بی‌قرار» در فهرست نامزدهای نهایی این جایزه دیده می‌شود.

«دِ ورِن» نوشته «آن انرایت» که درباره رابطه دختر و نوه یک شاعر فقید است و «سرباز ملوان» نوشته «کلر کیلروی» دیگر نامزدهای نهایی امسال جایزه ادبیات داستانی زنان را تشکیل می‌دهند.

به گزارش گاردین، برنده نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان روز ۱۳ ژوئن (۲۴ خرداد) معرفی می‌شود.

از برندگان قبلی این جایزه ادبی می‌توان به «مگی اوفارل»، «سوزانا کلارک» و «روث اوزکی»‌ اشاره کرد. سال گذشته «باربارا کینگ‌سالور»‌ برای رمان «دمون کاپرهد» برنده جایزه ادبیات داستانی زنان و همچنین جایزه پولیتزر ادبیات شد.

دیگر خبرها

  • هنرمند ایرانی جایزه طراحی زاکا در توکیو را به خود اختصاص داد
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • طلای دختر تالوکار ایران در انتخابی جام جهانی
  • هنرمند سیستان و بلوچستانی جایزه جشنواره ملی دانش سنتی محیط زیست را از آن خود کرد
  • داوران معروف UWW محروم شدند، برنده کشتی جنجالی عوض نشد
  • جهادگر اردبیلی عنوان برگزیده آیین جایزه نوبل ایرانی را کسب کرد
  • نواک جوکوویچ برنده جایزه بهترین ورزشکار سال لوریوس شد
  • رسمی؛ جود بلینگام برنده جایزه بیشترین پیشرفت سال لوریوس شد
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • شاهد یک رویداد بین‌المللی قابل‌توجهی خواهیم بود