Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@15:50:03 GMT

جزئیات تشریفات صادرات بنزن تعیین شد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۳۷۴۷۶

جزئیات تشریفات صادرات بنزن تعیین شد

تشریفات صادرات بنزن خارج از دستورالعمل اصلاح و بهبود فرایندهای صادرات، واردات، ترانزیت و معاوضه نفت خام، میعانات گازی و فرآورده ها و مشتقات نفتی است.

به گزارش مشرق، تشریفات صادرات بنزن ( از اقلام شیمیایی و صنعتی) خارج از دستورالعمل اصلاح و بهبود فرایندهای صادرات، واردات، عبور( ترانزیت) و معاوضه نفت خام، میعانات گازی و فرآورده‌ها و مشتقات نفتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

توزیع بنزین سوپر به روال عادی بازگشت درخواست آمریکا از اوپک برای کاهش قیمت نفت


در بخشنامه گمرک آمده است: پیرو بخشنامه شماره 125945/ 95/ 245 مورخ 95/7/11 موضوع خروج 15 قلم محموله‌های مایع نفت و گاز از ضوابط مندرج در دستورالعمل اصلاح و بهبود فرایندهای صادرات، واردات،‌عبور (ترانزیت) و معاوضه نفت خام، میعانات گازی و فرآورده‌ها و مشتقات نفتی بپیوست تصویر نامه شماره 10633/ 97/ ص مورخ 97/02/25 دفتر مبارزه با قاچاق فراورده‌های نفتی و نظارت بر حمل و نقل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارزی به همراه نامه شماره 354 مورخ 97/02/27 سرپرست محترم دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی سازمان ملی استاندارد ایران ارسال و ا علام می‌دارد بنزین جزو اقلام شیمیایی و صنعتی موضوع ماده 27 دستورالعمل صدورالذکر اعلام و انجام تشریفات صدور محموله مزبور خارج از دستورالعمل مربوطه قابل انجام بوده لذا در زمان انجام تشریفات صدور نمونه کالا جهت تعیین نوع و ماهیت محموله‌ اظهاری به ازمایشگاه‌های تایید صلاحیت شده اداره کل استاندارد ارسال و در صورت تایید ماهیت و مطابقت با محموله اظهاری کلیه ضوابط و مقررات مربوطه اقدام نمایند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی تولید بنزین صادرات قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز ۲۰ روزه شد

امتداد - با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف ۲۰ روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر ۲۰ روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه ۲۰ روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور / مهلت تبلیغات کاندیداهای مجلس اعلام شد
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • رئیس قوه قضاییه به هرمزگان سفر می‌کند
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • شرایط استرداد جرایم مالیاتی اعلام شد
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی