Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- ایرنا- معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر گفت: تمامی ارگان ها و نهادهای اجرایی باید اطلاع رسانی لازم را برای اجرای برنامه های اوقات فراغت تابستانی جوانان داشته باشند و هرگونه ضعف در این روند قابل قبول نیست.

به گزارش ایرنا سعید کتابی روز سه شنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان ملایر با بیان اینکه همچنان در اطلاع رسانی این برنامه ها ضعف داریم، از مدیران دستگاه های اجرایی خواست مکان و زمان برنامه های اوقات فراغت و کلاس های تابستانی اطلاع رسانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در فرصتی که رویداد همدان 2018 در اختیار ما قرار داده، باید برای غنی تر شدن اوقات فراغت تابستانی از این فرصت بهره کافی را ببریم و تابستانی پرشور و نشاط را برای جوانان مهیا کنیم.
وی ادامه داد: همزمان با رویداد همدان 2018 در این شهرستان 6 برنامه شاخص معرفی و تدوین شده که موجب پرشورتر شدن برنامه های اوقات فراغت جوانان می شود.
کتابی با تاکید بر اینکه در آستانه ورود به فصل تابستان و تعطیلی مدارس باید از برنامه های اوقات فراغت بهترین بهره را داشته باشیم، افزود: این برنامه ها باید هدفمند و دارای پیوست آموزشی باشند.
وی نیاز سنجی جوانان و دانش آموزان در برنامه های تابستانی را یک ضرورت دانست و بیان کرد: باید از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان با همکاری و مشارکت دستگاه های اجرایی برای غنی تر شدن اوقات فراغت جوانان استفاده کنیم.
کتابی حضور داوطلبانه و پر از انگیزه جوانان را فرصتی برای غنی تر شدن برنامه ها عنوان کرد و افزود: این برنامه به ویژه برای دانش آموزان دختر باید همراه با برنامه های ورزشی باشد و دانش آموزان حتی در سطح روستاها و بخش ها بتوانند از سالن ها و فضاهای ورزشی به خوبی استفاده کنند.
وی خواستار استفاده از کانون های پرورشی، فرهنگی و هنری مساجد، کتابخانه ها، پایگاه های بسیج و سازمان های مردم نهاد در برنامه های اوقات فراغت شد و بیان کرد: اوقات فراغت جوانان اگر مورد توجه قرار نگیرد، بسیاری از آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد و تهدیدی برای سلامت جامعه است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر بر لزوم تشدید نظارت های آموزش و پرورش در برگزاری کلاس های تقویتی و مربیان در ایام تابستان تاکید کرد و گفت: نیاز است اداره ورزش و جوانان شهرستان نیز تخفیف های لازم را در استفاده جوانان از سالن های ورزشی در نظر گیرد.
کتابی با اشاره به برگزاری جشنواره ورزشی محلات، خواستار اجرای بخش هایی از این جشنواره در مناطق حاشیه شهر شد و بیان کرد: با توجه به اینکه بیش از 300 بازی بومی و محلی در استان و شهرستان شناسایی شده، باید از توان هیات های ورزشی بومی و محلات در برگزاری این جشنواره استفاده کرد.

**120 پایگاه برای برنامه های اوقات فراغت جوانان ملایری پیش بینی شد
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر نیز گفت: در تابستان امسال 120پایگاه برای اجرای برنامه های اوقات فراغت جوانان این شهرستان پیش بینی شد که از این تعداد 56 مکان برای بانوان و 64 مکان برای آقایان در نظر گرفته شده است.
غلامحسن اکبری افزود: امسال 156 کلاس مختلف اوقات فراغت برای بانوان و 187 کلاس برای آقایان با 156 مربی در نظر گرفته شده که چهار هزارو 680 خانم و هفت هزارو 680 آقا برای شرکت در این کلاس ها تاکنون نام نویسی کرده اند.
وی بیان کرد: در حال حاضر 30 هیات ورزشی بانوان و 40 هیات ورزشی اقایان در برگزاری کلاس های اوقات فراغت تابستانی مشارکت و فعالیت می کنند.
وی خواستار همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی در برگزاری کلاس های اوقات فراغت و مستند سازی گزارش عملکردها شد و اظهار داشت: همانند سال های گذشته اداره های برتر در زمینه برگزاری برنامه های اوقات فراغت معرفی و تجلیل می شود.
اکبری الزامی بودن بیمه ورزشکاران زیر پوشش، استفاده از مربیان دارای کارت، رعایت حد نصاب ثبت نام شوندگان در هر کلاس و تایم ورزشی و تهیه گزارش های لازم در پایان تعطیلات تابستانی را از جمله وظایف دستگاه های مرتبط در برنامه های اوقات فراغت برشمرد.

**برگزاری جشنواره ورزشی محلات در ملایر
مدیر روابط عمومی شهرداری ملایر نیز به برگزاری جشنواره ورزشی محلات همزمان با ایام تابستان در سطح شهر ملایر اشاره کرد و گفت: این جشنواره در محله های مختلف به ویژه مناظق حاشیه شهر در سه رشته ورزشی برگزار می شود.
محمدرضا طالبیان برگزاری مسابقات ورزشی در پارک ها برای خانواده ها، برگزاری سه جشنواره ماهیگیری و کلاس های آموزشی شنا را از دیگر برنامه های تابستانی عنوان کرد و افزود: 9 جشن محلات تا پایان تابستان در شهر ملایر پیش بینی شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به نیاز شهروندان به فرهنگسرا، یک طبقه از ساختمان میدان شهید جوکار ملایر به عنوان فرهنگسرا در نظر گرفته شد که کلاس های اوقات فراغت با همکاری نهادهای اجرایی در این مکان برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، سال گذشته 26 سمن در شهرستان ملایر مجوز فعالیت گرفتند که با حضور گسترده جوانان در حوزه های مختلف مشغول فعالیت هستند.
7528/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ستاد ساماندهي امور جوانان اوقات فراغت تابستاني معاون فرماندار ملاير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۹۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است

اصغر جهانگیر گفت: یکی از روش‌های نوین در پیشگیری از وقوع جرم، بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است که تلاش‌ها در این زمینه را مثمرثمر می‌کند.

به گزارش ایسنا، جلسه هم اندیشی سخنگویان ادوار دستگاه قضا عصر امروز (۱۰ اردیبهشت) در دفتر سخنگوی جدید قوه قضاییه برگزار شد.

این نشست صمیمانه با حضور اصغر جهانگیر، سخنگوی جدید قوه قضاییه و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، ذبیح‌الله خداییان، مسعود ستایشی، غلامحسین اسماعیلی، غلامحسین الهام و علیرضا جمشیدی در محل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برگزار شد.

اصغر جهانگیر سخنگوی جدید دستگاه قضا در این نشست گفت: از حسن اعتماد رئیس قوه قضاییه بابت مسئولیت جدیدی که به بنده سپرده شد تشکر می‌کنم. شاید یکی از دلایلی که باعث شد این مسئولیت را قبول کنم این بود که در معاونتی که مسئولیت آن را برعهده دارم، جنس کار اجتماعی است و یکی از روش‌های نوین در پیشگیری از وقوع جرم، بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است که تلاش‌ها در این زمینه را مثمرثمر می‌کند.

وی افزود: حوزه‌های پیشگیری، اطلاع‌رسانی و سخنگویی به هم نزدیک هستند که می‌تواند به ماموریت‌هایی که در معاونت اجتماعی به ما سپرده شده کمک کند؛ بنابراین پذیرفتم در این قسمت نیز در خدمت مردم و قوه قضاییه باشم.

خداییان: سخنگویی کاری سخت در قوه قضاییه است

ذبیح الله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و یکی از سخنگویان سابق دستگاه قضا در این نشست با بیان اینکه هرچند بنده مدت زمان کوتاهی در جایگاه سخنگویی قوه قضاییه خدمت کردم گفت:  این جایگاه مشکلات خاص خود را دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: شاید یکی از نکات مهمی که درباره اکثر سخنگویان قوه قضاییه باید در نظر گرفت این است که اکثر آن‌ها قاضی هستند. ما عادت کردیم اگر بخواهیم نکته‌ای را مطرح کنیم نخست توجه می‌کنیم قانون درباره آن موضوع چه حکمی دارد.

خداییان به برخی از دشورای‌های سخنگویی قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: اغلب سوالاتی که از سخنگویان قوه قضاییه پرسیده می‌شود مربوط به پرونده‌ها، جرایم و مفاسد است. زمانی که سوال درباره این پرونده‌ها مطرح می‌شود ما با چند مشکل مواجه هستیم. در برخی از پرونده‌ها اگر زوایای مختلفشان را مطرح کنیم ممکن است ادامه رسیدگی آن‌ها دچار مشکل شود. ممکن است افرادی باشند که دستگیر نشده باشند و یا مسائلی در پرونده باشد که در مرحله تحقیقات مقدماتی بوده و طبق قانون محرمانه است و نباید مطرح شوند؛ بنابراین ارائه مطالب و پاسخگویی به سوالات به توجه ویژه‌ای نیاز دارد.

ستایشی: خاطرات خوشی از دوران سخنگویی در ذهن دارم

مسعود ستایشی، سخنگوی پیشین قوه قضاییه نیز در این نشست بیان کرد: از ۲۱ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ تا فروردین ۱۴۰۳ در جایگاه سخنگویی دستگاه قضا مشغول به فعالیت بودم.

وی با بیان اینکه خاطرات خوبی از دوران سخنگویی در ذهن دارم، افزود: یکی از این خاطرات خوب که برگ زرینی در تاریخ خدمات ارزشمند قوه قضاییه نیز محسوب می‌شود، عفو گسترده‌ای بود که به افرادی که در مقطعی کام مردم را تلخ کردند، تعلق گرفت. این عفوها با نظر رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد و مردم طعم شیرین آن را احساس کردند.

اسماعیلی: تلاش کردم در جایگاه سخنگویی ضابطه‌مند عمل کنم

غلامحسین اسماعیلی نیز در این نشست گفت: در دوران سخنگویی ارتباط خوبی با اصحاب رسانه داشتم.

وی با بیان اینکه حوزه سخنگویی چارچوب و ضوابطی دارد، افزود:  سعی کردم در این جایگاه ضابطه‌مند عمل کرده و ضابطه را بر سلیقه ترجیح دهم.

الهام: سخنگویی قوه قضاییه جایگاهی پیچیده، دشوار و حساس است

غلامحسین الهام از سخنگویان سابق حاضر در این نشست بود که در سخنانی کوتاه بیان کرد: تجربه سخنگویی در بخش‌های دیگر را هم داشته‌ام، اما حساس‌ترین، پیچیده‌ترین و دشوارترین حوزه سخنگویی، حوزه سخنگویی قوه قضاییه است.

جمشیدی: جایگاه سخنگویی قوه قضاییه سختی‌های خاص خود را دارد

علیرضا جمشیدی نیز در این نشست حضور داشت و در سخنانی عنوان کرد: جایگاه سخنگویی قوه قضاییه سختی‌های خاص خود را دارد چراکه سخنگویان در این جایگاه از پرونده‌هایی صحبت می‌کنند که هم باید در طرح مطالب دقت ویژه‌ای کنند و هم مردم منتظر پاسخگویی جامع و کامل هستند.

در ادامه  این نشست صمیمانه، سخنگوهای ادوار دستگاه قضا نکاتی را در رابطه با اهمیت این جایگاه مطرح کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد