Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@11:41:23 GMT

افشای تازه‌ترین نقشه عربستان برای سوریه

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۴۲۸۳۳

افشای تازه‌ترین نقشه عربستان برای سوریه

منابع عربی فاش کردند که مسئولان سعودی به منظور تشکیل نیروی نظامی عشایری عربی تحت نظارت و حمایت خود سرگرم گفتگو با شیوخ عشایر شمال سوریه هستند.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه خبری "عربی ۲۱" منابع آگاه عربی اعلام کردند، مسئولان سعودی به منظور تشکیل نیروی نظامی عشایری عرب، سرگرم گفتگو با شیوخ عشایر شمال سوریه و به عبارت بهتر مناطق حضور نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) هستند و در نظر دارند نیروهای عشایری مزبور را تحت نظارت و حمایت خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

ایتالیا به دیرالزور در سوریه نیروی نظامی اعزام کرد

مسئولان سعودی اخیرا با بزرگان عشایر عرب توافق کردند که در چارچوب هماهنگی با ائتلاف بین المللی به رهبری واشگتن، تشکیل نیروی نظامی متشکل از عشایر شمال سوریه را بررسی کنند.

در این میان "عبدالوهاب عاصی" محقق مرکز مطالعات "جسور"در این باره گفت صحبت از تشکیل نیروهای نظامی عشایری در مناطق شرق فرات و تحت حمایت عربستان سعودی به بیش از دو ماه پیش باز می گردد و عشیره "شمر" بانی این تلاش ها شده است تا سایر گروه های نیروهای قسد(گروه‌های کردی مورد حمایت آمریکا) را به تشکیل نیروی نظامی عشایری متقاعد کند.

به عقیده او، این گام عربستان سعودی بیشتر در چارچوب تلاش این کشور برای پر کردن خلائی است که چند ماه بعد و پس از خروج نیروهای آمریکا از منطقه به وجود خواهد آمد و بر این باور است که در آن زمان باید توازن داخلی و خارجی در منطقه برقرار شود تا بتوان با چالش ها و خطرهای موجود مقابله کرده و ثبات و امنیت را به زعم خود در این منطقه که آبستن تحولات سیاسی و نظامی متعددی است، برقرار کرد.

"اسامه بشیر" رئیس شورای سوری های آزاد نیز تشکیل نیروهای نظامی عشایر در شمال سوریه را شبیه همان کاری دانست که آمریکا در عراق تحت عنوان شوراهای بیداری انجام داد از همین رو هدف از این اقدام را تلاش برای افزایش تجزیه کشوربرشمرد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی تحولات منطقه سوریه عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان