Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه امروز عصر شورای شهرهمدان موضوعات مختلفی مطرح شد از اعلام خروج روزانه ۲۰ کامیون بتن کنده شده از تالار قرآن همدان تا صدور مجوز سفرآقای شهردار به سنگاپور. ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۱ استانها همدان نظرات

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر همدان عصر امروز با حضور تمامی اعضا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه ابراهیم مولوی درباره برگزاری مراسم افطار توسط سازمان‌های زیر مجموعه شهرداری همدان اظهار داشت: با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه برگزاری یک مراسم افطار توسط شهرداری همدان کفایت می‌کند و نیاز نیست سازمان‌های زیر مجموعه شهرداری هر کدام به صورت جداگانه اقدام به برگزاری مراسم افطاری کنند.

وی درباره تغییرات رخ داده در شهرداری همدان نیز بیان کرد: شهردار همدان روز گذشته  تغییراتی را در بخش مدیریتی این مجموعه انجام داد تا ضمن استفاده از افراد هم‌نظر با خود، سطح کیفیت خدمات به شهروندان را افزایش دهد.

کسانیکه در انتصابات شهرداری نقش داشتند در صورت بروز مشکل، پاسخگو باشند

رییس شورای شهر همدان با اعلام اینکه در انتصابات اخیر شهرداری نقشی نداشته است، عنوان کرد: باقی دوستانی که در این انتصابات دخالت داشتند در صورت بروز مشکل باید پاسخگویی دخالت خود در این انتصابات باشند.

از دیگر موارد مطرح شده در جلسه صحن علنی شورای شهر همدان موضوع پرداخت هزینه اشتراک به نشریات همدانی بود که با مخالفت و موافقت برخی اعضا همراه بود.

پس از بررسی این موضوع ضمن قبول پرداخت 16 میلون تومان به نشریات، برای هزینه اشتراک مطبوعات در دو سال گذشته، مقرر گردید اعضای شورای شهر ضمن حمایت از نشریات، هریک از اعضا لیست نشریات مورد نظر خود را ارائه دهند تا مطابق با آن نشریات دریافت و هزینه اشتراک آنها پرداخت شود.

بررسی نامه انتخاب جاده دسترسی به میدان بار جدید نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه امروز بود که واکنش برخی اعضا را به همراه داشت.

اکبرکاوسی امید اظهار داشت: ابهامات درباره پروژه میدان بار، وضعیت مالکیت زمین، ابعاد پروژه و اینکه در چه زمانی قرار است این پروژه  به نتیجه برسد وجود دارد بنابراین از ریاست شورای شهر می‌خواهم این موضوع را در دستور کار جلسه بعد قرار دهد.

وی عنوان کرد: علاوه بر مشخص کردن وضعیت پروژه میدان بار، تعیین تکلیف وضعیت پروژه  پل شهید همدانی و میزان پیشرفت آن  نیز از دیگر مطالبات مردم است که باید به آنها توجه کرد.

روزانه 20 کمپرسی تکه‌های کنده شده بتن از تالار قرآن خارج می‌شود

ابراهیم مولوی در پاسخ به این عضو شورای شهر بیان کرد: علاوه بر نکات ذکر شده، بررسی وضعیت تالار قرآن نیز باید در دستور کار شورا قرار گیرد.

وی ابراز کرد: در حال حاضر روزانه 20 کمپرسی تکه‌های کنده شده بتن از تالار قرآن خارج می‌شود که این  به دلیل ساخت و ساز اشتباه در تالار اصلی این مجموعه  رخ داده است. بنابراین لازم است شهرداری همدان درباره  پروژه های میدان بار، پل شهید همدانی و تالار قرآن توضیحاتی را ارائه دهد.

رییس شورای اسلامی شهر همدان افزود: امروز بسیاری از آن 200 پروژه‌ای که چند روز پیش آغاز عملیات اجرایی آنها توسط شهرداری همدان اعلام شد در حد حرف باقی مانده است به همین دلیل مردم می‌گویند اگر شهرداری 400 میلیارد تومان اعتبار دارد خوب است 20 میلیارد تومان آن را صرف پروژه پل شهید همدانی کند.

موضوع خواهر خواندگی شهر همدان با شهر بورنو در کشور چک و شهر وین در اتریش  و همچنین صدور مجوز سفر شهردار همدان به این دو کشور از دیگر مصوبات شورای اسلامی شهر همدان بود.

 اعضای شورای شهر ضمن مخالفت با حضور اعضای شورای شهر در این سفر به دلیل بالا بودن هزینه سفر، تنها به مجوز سفر برای شهردار همدان را صادر کردند.

 کاووسی امید درباره این مصوبه گفت: وقتی مجوز این گونه سفرها را صادر می‌کنیم باید از آنها نیز نتایجی را به دست آوریم مثلا وقتی  موضوع خواهرخواندگی همدان با شهری را  اعلام می‌کنیم باید نتیجه‌ای در اقتصاد ما رخ دهد یعنی بتوانیم محصولات خود را در آنجا به فروش برسانیم.

اعضای شورای شهر همدان در پایان جلسه با حضور شهردار همدان در  اجلاس بین‌المللی شهرداری کلان شهرهای جهان  که در تیرماه امسال در سنگاپور برگزار می‌شود نیز  موافقت کرد.

 انتهای پیام/

R41405/P1377/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۲۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق های مادر و کودک در مترو دوباره باز می شوند | صدور مجوز به واحدهای تجاری و مراکز خرید به شرط ایجاد این اتاق

همشهری آنلاین- زینب زینال زاده: اقدامات فرهنگی در مدیریت شهری ششم با محوریت خانواده انجام می‌شود. شهرداری تهران قصد دارد با این رویکرد زمینه و زیرساخت‌های فرهنگی را به‌گونه‌ای فراهم کند که تمام شهروندان اعم از زن و مرد، پیر و جوان، کودک و نوجوان، از آنها بهره‌مند شوند.شورای شهر تهران هم با نظارت‌هایی که دارد پیگیر عملیاتی‌شدن این سیاست است و بنا به گفته‌های نرگس معدنی‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی‌اجتماعی شورای شهر تهران، شورا و شهرداری درصددند که تکالیف تعیین‌شده در برنامه چهارم توسعه و تحول شهر تهران اجرایی و عملیاتی شود؛ چراکه قطعا سبب ایجاد زیرساخت‌های این حوزه و رفع کمبودها خواهد شد.
این عضو شورا در گفت‌وگو با همشهری علاوه بر تشریح اقدامات سال گذشته، برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای سال جدید را تشریح کرد.

کمیسیون فرهنگی‌اجتماعی سال گذشته چه دستاورد مهمی داشته است؟

قطعا پیگیری‌های زیادی در حوزه فرهنگی‌اجتماعی صورت گرفت؛ اما افزایش بودجه این حوزه دستاورد مهمی است که می‌توان به‌عنوان یک موفقیت در کارنامه شورای ششم ثبت کرد. سال۱۴۰۰ یعنی سال اول مدیریت شهری، ۶درصد کل بودجه شهرداری تهران به حوزه فرهنگی‌اجتماعی اختصاص داشت و سال۱۴۰۱ این میزان به ۸درصد افزایش یافت. با تلاش و پیگیری‌های صورت‌گرفته موفق شدیم سال۱۴۰۲ سهم بودجه حوزه فرهنگی‌اجتماعی را به ۱۰درصد از کل بودجه شهرداری تهران برسانیم و امسال هم همین میزان اختصاص داده شد.

چه ضرورتی برای افزایش میزان اعتبار حوزه فرهنگی وجود دارد؟

ملاک و معیار برای افزایش میزان اعتبار حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری تهران، تحقق برنامه چهارم توسعه و تحول شهر تهران است؛ چراکه این برنامه با یک سال تاخیر عملیاتی شد و قطعا با عقب‌ماندگی در اجرای آن مواجهیم و برای جبران این عقب‌ماندگی تلاش کردیم با افزایش میزان اعتبار، تکالیف پیش‌بینی‌شده را پیگیری و عملیاتی کنیم.

به اقدامات و پیگیری‌ها اشاره می‌کنید. علاوه بر افزایش اعتبار آیا اقدامات مهم دیگری در حوزه فرهنگی‌اجتماعی صورت گرفته است؟

به‌روزرسانی زیرساخت‌ها و مجموعه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در سال گذشته پیگیری شد و ما هم به‌عنوان سیاست‌گذار نظارت داشتیم. در حوزه‌های ورزشی و بانوان با به‌روزرسانی مجموعه‌ها شاهد اتفاقات خوبی بودیم. همچنین مصوبات سال گذشته را که نیاز به بودجه داشتند پیگیری کردیم که از آن میان می‌توان به اختصاص ۱۰درصد عوارض پسماند به حوزه آموزش‌های شهروندی و ایجاد دبیرخانه آموزش‌های شهروندی اشاره کرد.

در حوزه آموزش‌های شهروندی، نشان شهروندی مطرح شد؛ اما گویا برنامه‌های آن مسکوت مانده است. برای اجرایی‌شدن مصوبات در این مورد پیگیری صورت گرفته است؟

در پیگیری مصوبات برزمین‌مانده شورای شهر تهران، مصوبه اعطای نشان شهروندی که از سال گذشته به مناسبت روز تهران در دستور کار قرار گرفت، به‌روزرسانی و در بودجه فرهنگی هم اعتبارات لازم پیش‌بینی شد و قطعا در این حوزه هم با مشارکت شهروندان فعالیت‌هایی را شاهد خواهیم بود.

امسال چه اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است؟

امسال هم به موضوعات کارآفرینی حوزه زنان و بحث خانواده‌محوری و تحقق و ایجاد سازمان گردشگری که در برنامه چهارم توسعه شهر تهران هم مورد تاکید قرار گرفته است، توجه و بر اجرای آنها نظارت خواهیم داشت. البته از به‌روزرسانی و تکمیل زیرساخت‌های ناتمام هم غافل نمی‌شویم.

منظورتان از زیرساخت‌ها، سراهای محله‌ها و مجموعه‌های ورزشی است؟

بله، البته زیرساخت‌های حوزه بانوان اولویت خواهد داشت؛ مانند سراهای محله، مجموعه‌های ورزشی بانوان، شهردخت‌ها، بوستان بانوان و.... که این مجموعه‌ها پس از به‌روزرسانی، در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد و بهره‌برداری می‌شود.

امسال قرار نیست زیرساخت جدیدی ایجاد شود؟

البته که علاوه بر به‌روزرسانی زیرساخت‌های موجود، در برخی از مناطق زیرساخت وجود ندارد و با بودجه پیش‌بینی‌شده در حوزه‌هایی چون حوزه بانوان، زیرساخت‌های جدیدی ایجاد می‌شود. ساخته پردیس‌های خانواده در برخی از مناطق با رویکرد خانواده‌محوری برنامه‌ای است که می‌توان امسال آن را عملیاتی و در سنوات آتی تکمیل کرد و به بهره‌برداری رساند.

برنامه‌های دیگری هم در حوزه خانواده و زنان دارید؟

سالن‌های یاس که با هدف ترویج ازدواج آسان، بخشی از تکالیف شهرداری تهران است امسال در دستور کار قرار دارد؛ چراکه ایجاد حداقل ۱۷سالن یاس در تهران وظیفه و تکلیف شهرداری است. برخی از آنها نیازمند به‌روزرسانی‌اند و تعدادی هم باید ایجاد شوند تا به آمار پیش‌بینی‌شده برسیم. مورد دیگر ایجاد اتاق‌های مادر و کودک در فضاهای عمومی شهر مانند بوستان‌ها و مترو و... است که پیگیری خواهیم کرد. همچنین متناسب با شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) موضوعات فرهنگی‌اجتماعی را با تمرکز روی سرمایه‌های اجتماعی (مشارکت شهروندی) پیگیری می‌کنیم؛ چراکه باور داریم از طریق همراهی سرمایه‌های اجتماعی می‌توان حس تعلق محلی را افزایش داد و کارها را بهتر عملیاتی کرد.

در حوزه زنانآیا برنامه‌ای برای مراکز کارآفرینی پیش‌بینی شده است؟

این حوزه (کارآفرینی) با توجه به اشتغال زنان سرپرست خانوار و زنان در معرض آسیب برای مدیریت شهری اهمیت دارد و ازاین‌رو قصد داریم مراکز کارآفرینی (مراکز کوثر و دیگر مراکز زیرمجموعه سازمان خدمات اجتماعی) را با مشارکت کارآفرینان موفق احیا و راه‌اندازی کنیم. علاوه بر این مراکز، توجه به اقتصاد خانواده‌ها با اولویت مشاغل خانگی هم در دستور کار قرار دارد.

الزام شهرداری برای ایجاد اتاق‌های مادر و کودک

ایجاد اتاق‌های مادر و کودک در دستور کار مدیریت شهری ششم است؛ زیرا گرچه در ادوار گذشته تعدادی از این اتاق‌ها در ایستگاه‌های مترو راه‌اندازی شدند، با شیوع کرونا و ایجاد برخی از مسائل، اتاق‌ها در ایستگاه‌ها تعطیل شدند. در این دوره مدیریت شهری تصمیم دارد اتاق مادر و کودک را در راستای خدمت‌رسانی مطلوب به شهروندان راه‌اندازی کند. بنا به گفته‌های نرگس معدنی‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی‌اجتماعی شورای شهر تهران، علاوه بر اینکه شهرداری موظف به ایجاد اتاق‌های مادر و کودک در فضاهای عمومی مانند بوستان‌ها و ایستگاه‌های مترو و... است، باید در مجوزهایی که برای واحدهای تجاری و مراکز خرید صادر می‌کند، سازندگان را ملزم کند اتاق‌ها و فضاهای ویژه مادر و کودک را پیش‌بینی کنند.

کد خبر 845946 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شوراى شهر تهران شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه
  • شورای شهر رأی به استیضاح شهردار ارومیه داد
  • انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا
  • هزینه کرد شهرداری مشهد بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است
  • هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در همدان انجام می‌شود
  • در یکصد و پنجاهمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • عملکرد حوزه‌های تخصصی شهرداری‌های استان تهران ارزیابی می‌شود
  • اتاق های مادر و کودک در مترو دوباره باز می شوند | صدور مجوز به واحدهای تجاری و مراکز خرید به شرط ایجاد این اتاق
  • آغاز احداث پروژه کمربندی گناباد از اردیبهشت امسال