Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@10:26:04 GMT

انتقاد محسن هاشمی از مدیریت‌شهری

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۴۳۲۶۵

رئیس شورای‌شهر تهران در جلسه هم‌اندیشی شورای شهر و شهردار تهران به شدت از عملکرد مدیریت‌شهری انتقاد کرد.

به گزارش ایلنا، رییس و اعضای شورای شهر تهران در جلسه هم اندیشی با شهردار تهران ومعاونان وی شرکت کردند، محسن هاشمی رفسنجانی (رییس شورای شهر تهران) در این جلسه به بررسی وضعیت شهر تهران و عملکرد مدیریت شهری پرداخت و گفت: نخستین ماه از انتصاب افشانی به‌عنوان شهردار تهران سپری شده و امیدواریم با توجه به سحرخیزی و تحرک خوبی که دارند از این فرصت برای آشنایی بیشتر با مسایل شهر استفاده کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نکته‌ای که می‌خواهم در این فرصت به آن اشاره کنم شرایط خطیر مدیریت شهری است که نسبت به دهه‌های اخیر با مشکلات زیادی مواجه شده است. واقعیت این است که مردم با مشارکت بی‌سابقه در انتخابات سال گذشته از مدیریت شهری انتظاراتی ایجاد کردند و هنوز این انتظارات محقق نشده و چشم انداز روشنی هم برای تحول در عملکرد مدیریت شهری وجود ندارد.

رئیس شورای‌شهر افزود: ماهیانه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان از منابع مالی شهر برای پرداخت حقوق و مزایای کارکنان شهرداری هزینه می‌شود و این رقم با احتساب هزینه‌های جاری شهر مانند جمع‌آوری پسماند و حفظ و نگه‌داشت معابر و فضای سبز بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان در سال می‌شود، یعنی ماهیانه هزار میلیارد تومان هزینه اداره شهر بدون فعالیت‌های عمرانی و زیر بنایی است.

وی با بیان اینکه تامین این رقم برای هر شهرداری دشوار است، افزود: افشانی امروز به خوبی این مطلب را درک می‌کند. اواخر سال گذشته با اعمال تخفیف ۳۳ درصدی که باری بالغ بر هزار میلیارد تومان به شهر تحمیل کرد، بودجه سال‌گذشته تا ۹۴ درصد محقق شد اما روشن است که این‌گونه اعمال تخفیف نه به صلاح منابع شهری است و نه جذابیت بار نخست را برای تسریع در پرداخت‌ها دارد.

هاشمی ادامه داد: پس طبیعی است امسال با فشار بر منابع نقدینگی شهر مواجه باشیم و این شرایط با توجه به پدیده بحران‌های همزاد که منابع دولتی و سیستم بانکی را نیز به‌شدت تحت فشار گذاشته موجب شده مدیریت شهری نتواند به‌سادگی بحران کمبود نقدینگی خود را برطرف کند.

رئیس شورای‌شهر با تاکید بر اینکه اصلاحات در ساختار مدیریت‌شهری ضروری است، افزود: چابک‌سازی ساختار جز با کاهش و ساماندهی هرم مدیریتی محقق نمی‌شود. نسبت مدیران در شهرداری به شدت از حالت نرمال خارج و فربه شده و نیاز به تعدیل مدیران جدی است. تعدیلی که هم بار هزینه‌های شهر را کاهش می‌دهد و هم موجب کاهش اعتراضات اجتماعی به تعدیل نیروهای عادی می‌شود.

هاشمی با بیان اینکه نمی‌توان با این شرایط انتظارات عمومی را از تحول در مدیریت‌شهری برآورده ساخت، گفت: دوره نجفی هم با صراحت عرض کردم که نباید از سیاست‌های انبساطی در حوزه عمرانی به دامن سیاست‌های انقباضی و روزمره‌گی افتاد. در طول ده ماه سپری شده از حضور شورای‌شهر پنجم و مدیریت شهری جدید، نتوانسته‌ایم تحول مورد انتظار در پروژه‌های زیربنایی شهر را که مورد نظر شهروندان است بوجود بیاوریم. سیستم حمل‌ونقل عمومی با مشکلات جدی در تامین تجهیزات و توسعه مواجه است که این مشکلات خود را در پاییز و توام شدن با آلودگی هوا نشان خواهد داد و انتظار شهروندان بهبود شرایط امسال نسبت به سال‌های گذشته است.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین فرصت‌ها برای این تحول، افزایش ظرفیت سیستم حمل ونقل عمومی و سه برابر شدن ظرفیت مترو ظرف مدتی کوتاه است که از طریق تامین تجهیزات وتکمیل خطوط ساخته شده فعلی ممکن است، این اقدام هم اثر جدی بر ترافیک وآلودگی هوا می‌گذارد و هم موجب جذب منابع از صندوق ذخیره ارزی و نمادی از کارآمدی مدیریت شهری خواهد شد.

رئیس شورای‌شهر افزود: چالش دیگر مدیریت شهری، تزلزل در مدیران و در جریان بودن فرایند انتصابات است که باید هرچه سریع‌تر به وضعیت تثبیت مدیریتی و انتظار عملکرد مشخص از مدیران تغییر کند. به هر حال آنچه از مجموعه شورای‌شهر و شهرداری انتظار می‌رود، تحول در عمل است و دوره تاثیر گفتار درمانی و معرفی یک سایت یا گزارش به‌عنوان دستاورد مدیریت‌شهری جدید در حال سپری شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: محسن هاشمی مدیریت شهری شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، پارلمان بریتانیا در حالی قانون اخراج پناهندگان به رواندا را تصویب کرد که این طرح با انتقاد های زیادی روبرو می شود. سازمان ملل و شورای اروپا نیز انگلیس را به این دلیل به نقض حقوق بشر متهم کرده اند.

شورای اروپا از انگلیس به دلیل پیمان بحث برانگیز پناهندگی با رواندا انتقاد کرده است. مایکل اوفلارتی، کمیسر حقوق بشر شورای اروپا در استراسبورگ گفت: این قانون "سوالات مهمی در مورد حقوق بشر پناهجویان و به طور کلی حاکمیت قانون ایجاد می کند." وی در این باره ابراز نگرانی کرد که این قانون امکان اجرای سیاست اخراج افراد به رواندا را فراهم کند "بدون اینکه نهادها در بیشتر موارد، ابتدا درخواست پناهندگی آنها را بررسی کرده باشند."

اوفلارتی تاکید کرد که بنابراین دولت بریتانیا باید از اخراج پناهجویان به عنوان بخشی از سیاست رواندا خودداری کند.

"ولکر تورک"، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل هم گفت: انتقاد مشابهی از سوی سازمان ملل نیز وارد می شود: این پروژه بحث برانگیز، حاکمیت قانون را تهدید می کند و "یک سابقه خطرناک در سراسر جهان" ایجاد می کند. تورک گفت: به جای آن بریتانیا باید اقدامات عملی را برای مدیریت جریان‌های غیرقانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به استانداردهای بین‌المللی حقوق بشر انجام دهد.

فیلیپو گراندی، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نیز در این باره اظهار نظر کرد. گراندی گفت: این قانون جدید گامی در جهت دور شدن بیشتر از سنت دیرینه بریتانیا در ارائه پناهگاه به افراد نیازمند و نقض کنوانسیون پناهندگان است. به گفته وی حفاظت از پناهندگان مستلزم آن است که همه کشورها - نه فقط مناطق بحران زده همسایه - به تعهدات خود عمل کنند.

در همین حال، دولت رواندا از تصویب این لایحه ابراز خرسندی کرد. یولانده ماکولو، سخنگوی دولت این کشور گفت که مقامات این کشور "منتظر استقبال از کسانی هستند که به رواندا می آیند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده و مجلس عوام بریتانیا در اواسط ژانویه این قانون را تصویب کرد.

این امر شرایطی را فراهم می کند که پناهندگانی که به طور نامنظم وارد انگلیس شده اند در آینده به رواندا اخراج شوند. این کشور آفریقای شرقی توسط دولت بریتانیا به عنوان کشور سوم امن طبقه بندی شده است. مخالفان و فعالان حقوق بشر به شدت از این طرح انتقاد کرده اند.

متیو رایکرافت، مقام وزارت کشور بریتانیا که مسئول اجرای طرح رواندا است هم هفته‌ها پیش در جریان یک پرسش در مجلس عوام گفت که "هیچ مدرکی دال بر اینکه اخراج‌ها اثر بازدارنده داشته باشد" وجود ندارد. علیرغم پیمان مدت ها اعلام شده رواندا، امسال 4600 مهاجر از کانال مانش عبور کرده اند که بیش از هر زمان دیگری در یک سه ماهه است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است. رایکرافت بنابراین اعلام کرد که او شک دارد که این ارزش مناسب برای صرف این میزان پول را نشان دهد.

غرق شدن دست کم پنج مهاجر دیگر در کانال مانش

همزمان رسانه ها از غرق شدن دستکم پنج مهاجر از جمله یک کودک در کانال مانش هنگام تلاش برای رسیدن به بریتانیا خبر دادند. منابع پلیس اعلام کردند این حادثه سه شنبه شب در نزدیکی ویمرو در شمال فرانسه رخ داد. این بدان معناست که تعداد مهاجران غرق شده در کانال مانش امسال از سال گذشته بیشتر است.

هر ساله ده ها هزار نفر سعی می کنند با قایق های کوچک از کانال مانش از فرانسه به بریتانیا بروند. به گفته دولت بریتانیا، تعداد عبورهای غیرقانونی در سال گذشته با یک سوم کاهش به کمتر از 30000 مورد رسید، پس از اینکه در سال 2022 به حدود 45000 رسید.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

پارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • جنایت در لواسان تهران به سبک سریال مشهور آمریکایی‌
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • انتقاد چمران به نمای شیشه ای ساختمان بانک ها