Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@11:40:46 GMT

جدیدترین‌روش ضدعفونی‌کردن تجهیزات

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۴۵۸۹۹

عفونت ناشی از عمل جراحی یا رشد عامل های بیماری زا روی تجهیزات جراحی می تواند خطری بسیار جدی برای سلامت بیمار باشد. ناطقان: کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند استفاده از روغن درخت چای می‌تواند سبب ضدعفونی وسایل و تجهیزات پزشکی اتاق عمل شود و به این ترتیب مانع از گسترش میکروب و باکتری‌های مرگ بار و بروز عارضه‌های جانبی تهدید کننده در بیماران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پژوهش‌ها نشان داده است عصاره روغن درخت چای حتی می‌تواند عفونت‌های ناشی از جراحی را از بین ببرد.

کارشناسان در ادامه پژوهش‌های خود نوعی پوشش پلیمری محافظ از جنس روغن درخت چای تولید کرده‌اند که می‌تواند روی ایمپلنت‌های پزشکی و ابزار‌های جراحی قرار بگیرد، این پوشش پلیمری تجدید پذیر و هزینه ساخت آن کم است و می‌تواند در ابعاد وسیع برای جلوگیری از بروز عفونت‌های بیمارستانی مورد استفاده قرار گیرد.


روغن درخت چای دارای خاصیت آنتی باکتریایی است و مانع از رشد و گسترش باکتری‌های مرگ بار می‌شود.

هر ساله در آمریکا بیش ۱۷ میلیون نفر دچار عفونت مرتبط با بیوفیلم، زیست لایه (biofilm) می‌شوند که از این تعداد ۵۵۰ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند.
بیوفیلم چیست؟

میکرو ارگانیسم‌هایی هستند که روی سطوح مختلف رشد می‌کنند و زمینه ساز ایجاد عفونت‌های قارچی، میکروبی، باکتریایی وعفونی می‌شوند.

بیوفیلم‌ها می‌توانند در مناطق مختلف به ویژه مرطوب رشدکنند، این وسایل حتی بر روی تجهیزات فلزی پزشکی و جراحی نیز رشد و تکثیر می‌شوند.


یکی از نمونه‌های بسیار رایج از بیوفیلم ها، پلاک‌های دندانی یا همان باکتری‌هایی است که روی سطوح دندان شکل می‌گیرند.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴ انجام شد که شواهدی از بیوفیلم در فسیلی متعلق به ۳ میلیارد سال پیش شناسایی شده است.

تخمین زده می‌شود که حدود ۸۰ درصد ازعفونت‌های مربوط به عمل جراحی در سراسر جهان به دلیل رشد بیوفیلم هاست.


از جمله مزایای استفاده از این پوشش پلیمری، کاهش نیاز به استفاده از مواد شیمیایی برای ضدعفونی کردن تجهیزات و بروز عارضه جانبی کمتر در بیمار و نیز سازگاری آن با محیط زیست است. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ضدعفونی کردن تجهیزات ، روغن درخت چای ، پلیمر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روغن درخت چای پلیمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از راهنماتو، آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که دائما با یک مهمان ناخوانده یعنی شوره سر دست و پنجه نرم می کنید؟ توصیه می کنیم برای کنترل و درمان این بیماری از روغن درمانی استفاده کنید. این کار یک روش ایمن، طبیعی و موثر برای درمان شوره سر است و بسیار کم خطرتر از محصولات تجاری و شیمیایی ضد شوره است. از طرفی روغن ها به موهای شما آسیب نمی رسانند و منجر به خشکی پوست سر نمی شوند.

شوره سر در زمستان ها که هوا خشک تر می شود، شایع تر است. افرادی که می خواهند از محصولات موی مبتنی بر مواد شیمیایی اجتناب کنند، بیشتر به سراغ استفاده از روغن های گیاهی مو می روند. استفاده از روغن داغ برای درمان شوره سر نیز ایده خوبی است. این کار تارموهای شما را صاف تر کرده، ریزش مو را کاهش می دهد، رشد مو را بهبود می بخشد و به تغذیه و مراقبت از پوست سر کمک می کند. در ادامه با معرفی بهترین روغن ها برای درمان شوره سر با ما همراه باشید.

۱- روغن نارگیل
روغن نارگیل یک روغن ضد قارچ است که با عامل اصلی شوره سر یعنی قارچ مقابله می کند. این روغن همچنین چربی پوست کف سر را متعادل کرده و از این طریق نیز به درمان شوره کمک می کند.

۲- روغن رزماری
روغن رزماری گردش خون پوست سر را افزایش داده، باکتری های عامل مسدودی فولیکول‌های مو را از بین می برد و به رفع شوره سر و بهبود پوسته پوسته‌ شدن پوست سر کمک می کند. این روغن حاوی خواص ضد عفونی کننده و ضد قارچی خاصی بوده و به عنوان یک عامل ضد قارچ عمل می کند. همچنین می تواند به جلوگیری از خارش پوست سر کمک کند.

نکته: استفاده از روغن رزماری توسط افراد باردار، کودکان زیر ۷ سال و افراد مبتلا به صرع، فشار خون بالا و اختلالات عصبی توصیه نمی شود.

رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی

۳- روغن ریحان
روغن ریحان نوعی روغن گیاهی است که از گیاه ریحان بدست می آید. این روغن به دلیل دارا بودن خواص ضد میکروبی و ضد التهابی در درمان شوره و رفع خارش پوست سر موثر است و با تقویت مو از ریزش آن جلوگیری می کند.

۴- روغن درخت چای
روغن درخت چای نیز حاوی خواص ضد قارچی و ضد باکتری بوده و می تواند شوره سر و خارش ناشی از آن را از بین برده و در نتیجه به تسکین شوره و جلوگیری از تحریک پوست کمک می کند.

۵- روغن علف لیمو
روغن علف لیمو از طریق تقطیر با بخار آب ساقه و برگ‌های گیاه علف لیمو که گیاهی استوایی است به دست می‌آید. این روغن حاوی رایحه مرکباتی، شیرین و علفی بوده و خواص بی‌نظیری در رایحه درمانی و ماساژ ارائه می دهد. این روغن می تواند از بروز شوره سر جلوگیری و به درمان آن کمک کند.

۶- روغن نعناع فلفلی
روغن نعناع فلفلی یک خنک کننده طبیعی، مرطوب‌کننده و ضد التهاب است که هر گونه خشکی، خارش و التهاب را از بین برده و شوره سر را نابود می کند. این روغن یک ماده ضد میکروب و آنتی باکتریال قوی است که استفاده منظم از آن به داشتن موهایی سالم و زیبا کمک می کند.

۷- روغن زیتون
روغن زیتون یک نرم کننده طبیعی است که به دلیل دارا بودن خواص ضد قارچی از بروز شوره سر جلوگیری و به از بین بردن آن کمک می کند. این روغن همچنین در صورت ترکیب با سایر ترکیبات موثر می تواند علائم پسوریازیس پوست سر را کاهش دهد.

مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند

۸- روغن اسطوخودوس
روغن اسطوخودوس یک روغن ضدباکتری و ضد قارچ است که با متعادل سازی چربی یا سبوم پوست کف سر از ایجاد شوره جلوگیری می کند. این روغن همچنین حاوی خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد عفونی کننده است که می تواند به درمان شوره سر کمک کند. این روغن رایحه مطبوعی دارد، خلق و خو را بهبود می بخشد و به آرام کردن پوست سر کمک می کند.

به یاد داشته باشید که مانند همه روغن‌های ضروری، روغن اسطوخودوس نیز باید قبل از استفاده موضعی به کمک روغن حامل رقیق شود تا از هرگونه اثرات آلرژیک نامطلوب مانند خارش، احساس سوزش یا بثورات بر روی پوست جلوگیری کند.

کد خبر 847418 برچسب‌ها سلامت خبر مهم مو

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • کتف و بال مرغ را با این روش ویژه سوخاری کنید