Web Analytics Made Easy - Statcounter

حرف اول و آخر را بسیاری در این مورد می زنند که مردم نیازمند تعیین محل اعتراض نیستند و می خواهند مشکلاتشان حل شود. به گزارش جنوب نیوز، در جلسه یکشنبه هئیت دولت که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور ریاست آن را بر عهده داشت، دولت با هدف ساماندهی برگزاری تجمعات، درخصوص پیش ­بینی و تعیین محل­ های مناسب برای این اقدام تصمیم­ گیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این طرح در دی ماه سال گذشته در قالب طرحی دو فوریتی به پیشنهاد «احمد مسجد جامعی»، فعال اصلاح طلب به شورای شهر تهران آمد که پس از کش و قوس‌های فراوان، به‌تصویب رسید.

بر این اساس، ورزشگاه­ های دستجردی، تختی، معتمدی، آزادی و شهید شیرودی، بوستان­ های گفت­ وگو، طالقانی، ولایت، پردیسان، هنرمندان، شهر و ضلع شمالی مجلس شورای اسلامی به عنوان محل­ های مناسب تجمع در کلانشهر تهران تعیین شدند.
 
این موضوع محل بحث و بررسی بسیاری از کارشناسان و فعالان سیاسی و رسانه‌ای شد. اینکه دولت در پنجمین سال فعالیت خود چنین طرحی را مد نظر قرار می دهد، موضوع قابل تاملی است. چراکه دولت در این سالها بایستی به فکر تحقق وعده‌هایی که سالیان مختلف داده است باشد نه اینکه محل تجمع محدودی برای معترضین صنوف مختلف آنهم با ژست دفاع از شنیدن صدای مردم، تعیین کند.

دولت در این 5 سال وعده های بسیاری در خصوص گشایش اقتصادی ذیل برجام به مردم داده است و امروز که بایستی پاسخ دهنده این قول و قرارها به مردم باشد و مشکلات بسیاری که در حوزه‌های مختلف از جمله بازار ارز و اشتغال خود را پیش روی خود می بیند ژست قهرمان و دموکراسی خواه به خود می گیرد.

این درحالی است که بسیاری مطرح می کنند که تعیین محل اعتراض مهم نیست بلکه بایستی مشکلات مردم حل شود. البته مکان هایی که در این حوزه معرفی شده اند نیز بیشتر بر ضد شنیدن صدای مردم هستند تا در این راستا. ورزشگاه‌های دربسته و پارک ها که محل تفریح و سرگرمی مردم هستند، اماکن خوبی برای شنیده شدن صدای درد و رنج مردم نیست.

کارگری که شش ماه حقوق خود را نگرفته است و با مشکلات متعددی روبروست می خواهد مسئولان و افکارعمومی و رسانه‌ها صدای او را بشنوند تا از این طریق مسئولان مجاب به حل مشکل او شوند اما اینکه در یک محیط تفریح و سرگرمی بخواهد از مشکلات اولیه زندگی خود گلایه کند، به نظر نمی رسد چندان با این موضوع همخوانی داشته باشد.

در واقع پارک و ورزشگاه محل تفریح و هیاهو و شور و نشاط است نه شنیدن درد و رنج و مشکلات طبقه فرودست جامعه.

از جمله مخالفان این طرح «عباس سلیمی نمین» است. سلیمی نمین که تحصیلاتش را در انگلیس انجام داده در مخالفت با طرح هایدپارک (پارک اعتراض) گفته بود:« هاید پارک ترفندی است که انگلیسی‌ها برای خالی کردن آدم‌ها به کار گرفته‌اند و معمولا معترضین خمار و سرمست هستند و باقی مردم معمولا آن ها را مسخره می‌کنند. و هیچ‌گاه اعتراضات جدی در آنجا برگزار نشده‌است.» سلیمی نمین در ادامه گفته بود که به جای این کار که یک فریب انگلیسی است بهتر است ظرفیت نقدپذیری را در کشور تقویت کرد و مدیران ظرفیت نقد شدن داشته باشند. اینطور نباشد که اگر دانشجویی استادش را نقد کرد برایش مشکل به وجود بیاید.»

این طرح که هنوز به مرحله اجرا نرسیده است بیشتر به عنوان یک صداخفه کن شبیه است تا شنیدن صدای مردم و در ادامه به نظر می رسد عدم اعطای مجوز به معترضین برای برگزاری تجمعات اعتراضی را به همراه خواهد داشت.

دولت در این عرصه زحمت مسئولان را نیز برای شنیدن صدای مردم را کم کرده است. چراکه از این پس به نظر می رسد مسئولان کمتر صدای اعتراضات را بشنوند و پشت میز و در محل کار خود شرایط زیرمجموعه مدیریتی خود را مطلوب بدانند. در واقع تجمعات اغلب در جلوی درب نهادهای و سازمان های مختلف برگزار می شد تا مسئول مربوطه نسبت به مشکلات آنها آگاه و بعضا تحت فشار قرار بگیرد تا پیگیر کارها شود اما با این اوصاف تجمعات در مکان های پرتی برگزار می شود که برای مسئولان دیگر اسباب زحمت نشود.

از این رو یک کار محیر العقول دیگر از سوی دولتمردان را در این عرصه شاهد هستیم که بعد از پنج سال وعده های مختلف و عدم تحقق آنها و مشکلات عدیده ای که حالا به مرز اعتراض رسیده است، دولت در یک ژست دموکراسی خواهانه این اعتراضات را به رسمیت می شناسد و خود را در جایگاه قهرمان می نشاند.

با این اوصاف حلقه مفقوده این ماجرا به محاق رفتن مطالبات مردم و برخلاف شعار این طرح عدم شنیدن صدای اعتراضات است. هر چند که حرف اول و آخر را بسیاری در این مورد می زنند که مردم نیازمند تعیین محل اعتراض نیستند و می خواهند مشکلاتشان حل شود./ مرجع: جهان نیوز

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: اعتراض تجمع دولت روحانی سیاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قتل مادر به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری مردی که مادرش را با ضربات دمبل به قتل رسانده بود، خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: چندی قبل ماموران کلانتری ۱۰۲ پاسداران از طریق تماس تلفنی با اداره دهم پلیس آگاهی از قتل زن میانسالی در خانه‌اش با خبر شده و برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند. همزمان با دستور مقام قضایی، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ نیز در محل حاضر شده و رسیدگی به پرونده بر عهده آنان قرار گرفت.

وی ادامه داد: تیم جنایی با ورود به خانه موردنظر با جسد زن میانسال در حالی که با ضربات جسم سخت به قتل رسیده بود مواجه شدند. تحقیقات اولیه در این خصوص آغاز و در جریان آن همسایه‌ها که متوجه صدای درگیری در خانه زن میانسال شده بودند به کارآگاهان گفتند که در این خانه یک مادر و پسر با هم زندگی می‌کنند و وقتی صدای درگیری را شنیدند به خانه آنها آمده و با جسد زن میانسال رو به‌رو شده و با پلیس تماس گرفته‌اند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به ادامه تحقیقات پلیس گفت: باتوجه به سالم بودن در ورودی و صدای مشاجره پسر جوان با مادرش قبل از جنایت، احتمال دست داشتن او در قتل مطرح شد. در ادامه کارآگاهان خیلی زود پسر جوان را در یکی از خیابان‌های شرق تهران شناسایی و وی را در یک عملیات دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهم گفت: متهم که حالت روحی و روانی مناسبی نداشت در جریان بازجویی‌ها مدعی شد که روز حادثه مادرش اعتراض کرده که چرا خانه را بهم ریخته است و سر این موضوع باهم دعوایشان شده است، در ادامه این فرد عصبانی شده و با وزنه بدنسازی ضرباتی را به او وارد کرده است و زمانی که به خود آمده متوجه شده که دیگر نفس نمی‌کشد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به تشکیل پرونده برای این فرد، گفت:  با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهم برای سیرمراحل قانونی به زندان اعزام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • واکنش پرستاران گرگان به اضافه‌کار اجباری
  • انتقاد از دستورالعمل صادر شده توسط یک مسئول در قوه قضاییه:طبق قانون اساسی نمی‌توانید ثبت شکایت و دادخواست از دولت را ممنوع کنید
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • قتل مادر به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟