Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه تورنتو سان در مقاله‌ای از رای مجلس کانادا به توقف مذاکرات برای از سرگیری روابط با ایران و همچنین اتخاذ سیاست خصمانه جدید دولت اوتاوا در قبال تهران خبر داد.

در این مقاله آمده است: سه‌شنبه بعدازظهر اعضای کابینه لیبرال کانادا در حمایت از پیشنهاد محافظه‌کاران که از دولت می‌خواهد در قبال ایران موضعی سرسختانه اتخاذ کند، قیام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلایل متعدد می‌شد تصور کرد آن‌ها بر ضد این پیشنهاد رای خواهند داد. سناتور‌های محافظه‌کار پیش از این، قانون مشابهی را مطرح کرده بودند و ماه گذشته سناتور‌های نزدیک به ترودو آن را به شکست کشانده بودند. از این رو همه تصور می‌کردند می‌دانند رای‌گیری سه‌شنبه چه سرنوشتی پیدا می‌کند؛ محافظه‌کاران از آن حمایت و لیبرال‌ها عمدتا با آن مخالفت می‌کنند.

حتی جئوف ریگان، رئیس پارلمان، هم احتمالا همین طور فکر می‌کرد. چون پس از شمارش آرای مثبت از طرف محافظه‌کاران به شمارش آرای منفی می‌پرداخت. نخستین کسی که برای دادن رای مثبت قیام کرد خود نخست وزیر بود و به دنبال وی همه اعضای کابینه قیام کردند و سپس بیشتر سران حزب به پاخاستند تا به نفع پیشنهاد عضو محافظه‌کار یعنی گارنت جینیس رای بدهند.

اقدام لیبرال‌ها در حمایت از این طرح غیرمنتظره بود و محافظه‌کاران انتظار نداشتند که لیبرال‌ها از این طرح حمایت کنند.

در ادامه این مطلب آمده است: درک اینکه این اقدام چه چرخشی را در سیاست کانادا در قبال ایران ایجاد می‌کند دشوار است. ترودو برای احیای روابط دیپلماتیک با ایران تلاش می‌کرد و این پیشنهاد از دولت می‌خواست طرح فعلی خود را رها کند و بلافاصله هر مذاکره‌ای را با جمهوری اسلامی ایران برای از سرگیری روابط دیپلماتیک متوقف کند. از این رو آنچه ترودو با قیام در حمایت از یک نماینده حزب مخالف انجام داد تغییر کامل سیاست دولت کانادا در قبال ایران بود اقدامی که در گذشته سیاست آشتی توصیف می‌شد اکنون ظاهرا اقدامی بود که در سختگیری و واداشتن دولتش ایران به پاسخگو بودند در قبال اعمالش ریشه داشت.

مسئله مهم دیگر در این پیشنهاد قرار گرفتن نام سپاه پاسداران ایران در فهرست «سازمان‌های تروریستی» در کانادا بود. 

تورنتو سان نوشت: هر چند رای روز سه‌شنبه فقط یک پیشنهاد بود، این واقعیت که نخست وزیر و کابینه‌اش به نفع آن رای دادند اساسا سیاست جدید دولت را نشان می‌دهد. شکل دقیق این سیاست و اینکه چه زمانی عملی می‌شود هنوز مشخص نیست.

در انتهای این مطلب امده است: هنوز مشخص نیست چرا ترودو چنین موضعی در قبال ایران اتخاذ کرد. شاید همانطور که یک منبع امنیتی به تورنتو سان گفت قضیه به اعمال فشار دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بر ترودو در نشست گروه هفت ارتباط داشته باشد. شاید هم ترودو برای جلب حمایت مخالفان حکومت ایران در کانادا این کار را کرده باشد. شاید هم مسئله بسیار ساده‌تر باشد اینکه ترودو نظرش عوض شده و تصمیم گرفته که کار «درست» این است. گذر زمان مشخص خواهد کرد مسئله واقعا چه بوده است.

انتهای پیام/

تصویب طرحی ضد ایرانی در پارلمان کانادا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه پاسداران کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر انگلیس: تشدید تنش ها در خاورمیانه به نفع هیچ کس نیست


نخست وزیران انگلیس و رژیم صهیونیستی درباره شرایط خاورمیانه به گفتگو پرداختند.

پاسخ کوبنده ایران به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری خود در دمشق علاوه بر نمایش قدرت بازدارندگی تهران، به کشور‌های غربی به خصوص آمریکا نشان داد زمانی که پای منافع ملی در میان باشد ایران با کسی مسامحه نمی‌کند. اکنون واشنگتن و متحدانش به دنبال آرام ساختن تنش‌های به وجود آمده در منطقه هستند. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس امروز (سه شنبه) طی تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، همتای صهیونیست خود درباره شرایط منطقه و ضرورت کاهش تنش‌ها به رایزنی پرداخت.

بر این اساس، سوناک در این تماس تلفنی به نتانیاهو گفت: اکنون زمان آرامش است. حقیقت این است که تشدید تنش‌ها در منطقه به در راستای منافع هیچ کشوری نیست. 

دفتر نخست وزیر انگلیس در گزارش خود پیرامون این تماس تلفنی آورده است: سوناک در این تماس تلفنی تاکید کرد تنش در خاورمیانه به نفع منافع هیچ کس نیست و تشدید تنش‌ها تنها به تعمیق ناامنی در منطقه دامن می‌زند. 

این بیانیه می‌افزاید: نخست وزیر انگلیس همچنین خاطر نشان کرد لندن خواستار مشاهده گام بزرگ تغییرات در حجم ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه است. 

در عین حال، تل آویو وعده داده است به حمله ایران به سرزمین‌های اشغالی پاسخ دهد؛ موضوعی که به گفته مقامات غربی قرار است به صورت محدود و غیرتنش آور صورت گیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ایران گزینه دیگری جز پاسخ گویی به اسرائیل نداشت | سخنرانی وزیر امور خارجه ایران در سازمان ملل | پیشنهاد ایران در شورای امنیت درباره غزه
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهرهای مختلف جهان
  • تشکر نتانیاهو از انگلیس و آلمان بابت «حمایت‌های بی‌چون و چرا»
  • معاون نخست وزیر طالبان: سد «کجکی» پر از آب شده است
  • نخست وزیر عراق: هیچ‌کدام از موشک‌ها یا پهپادهای ایرانی از عراق پرتاب نشده بود
  • السودانی: موشک های ایرانی از خاک عراق شلیک نشده است
  • نخست وزیر انگلیس: تشدید تنش ها در خاورمیانه به نفع هیچ کس نیست
  • ارسال پهپاد‌های اسکای رنجر کانادا به اوکراین
  • حمایت رسمی نخست وزیر مالزی از اقدام تلافی جویانه ایران
  • پافشاری دولت انگلیس بر اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندا