Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-06@19:18:40 GMT

عید فطر؛ تجلی اوج یک ماه بندگی و عبودیت

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۴۷۵۳۳

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ حجت‌الاسلام محمدولی رضوی‌راد مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی؛ با اشاره به آخرین روزهای ماه مهمانی خدا و فرا رسیدن عید سعید فطر گفت: عید فطر عید روزه داران واقعی و بندگان شایسته خداوند است.

وی افزود: ماه رمضان ماه عباددت و ماه حضور در مهمانخانه خداوند کریم است که طبق فرموده قرآن (یا اَیُّهَا الَّذیِنَ آمَنوا کُتِبَ عَلَیکُمُ الصّیام)، مومنان به این مهمانی دعوت شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: مومن مهمان خداوند، و خدای کریم و مهربان میزبان مومنین است.

حجت‌الاسلام رضوی‌راد با بیان اینکه در این مهمانی مومنان با روزه‌داری، عبادت، قرائت ادعیه‌ها، خواندن نماز و بیان حوائج خود به درگاه خداوند با اُنس و اُلفت با قرآن و تلاوت آن شرکت می‌کنند و هر چقدر با اخلاص، خلوص نیت و قصد تقرب به خداوند این اعمال انجام شود بیشتر مورد توجه قرار می گیرند.

وی افزود: در این ماه مبارک و به برکت آن روزه‌داران علاوه بر خودسازی و توجه به معنویت تمرین برخورد همراه با عفو و گذشت و اخلاق حسنه را با خانواده و اطرافیان خود دارند و براساس احکام اسلام و سیره پیامبر و معصومین زیباترین خلقیات را از خود بروز می‌دهند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: بخش دیگر از برنامه روزه‌داران توجه به محرومین، فقرا و مساکین است که با کمک‌های مادی و معنوی خود حلّال مشکلات محرومین خواهند بود. این حرکت به عظمت کار آنها می‌افزاید و البته این گونه برنامه‌های معنوی در ماه‌های دیگر سال ادامه پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام رضوی‌راد با بیان اینکه بخش دیگر برنامه مومن در ماه رمضان درک لیالی قدر است، گفت: طبق فرموده قرآن ارزش این شب از هزار ماه بالاتر است؛ مؤمنین و روزه‌داران چون دنبال تقرب هر چه بیشتر به خدای تبارک و تعالی هستند از لیالی قدر بیشترین بهره را می‌برند و با دعا و نیایش و عبادت و توسل به اهل بیت (ع) مخصوصا امام علی (ع) این باب نورانی را برای همیشه بر روی خود باز می‌دارند.

وی افزود: مومن با تاثیرپذیری هر چه بیشتر از برنامه‌های معنوی ماه صیام نه اینکه خطا و گناه نمی‌کند، بلکه به دنبال جبران گذشته خود بوده و به این ندای الهی در قرآن (یا اَیُّهَا الَّذینَ آمنُوا تُوبوا اِلی الله تَوبَهً نَصوحاً) پاسخ دائم می‌دهد. پس خوشا به حال مومنان و روزه‌داران ماه رمضان که بعد از یک ماه عبادت و روزه‌داری، خودسازی و دعا و توسل حال آماده گرفتن پاداش خود از خدای مهربان در عید فطر می‌شوند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: عید فطر، روز عید روزه‌داران واقعی و مومنین، و بندگان صالح و شایسته خداوند که با نماز عید فطر، یعنی توجه به بندگی و عبودیت و با پرداخت زکات فطریه یعنی رفع گرفتاری از محرومین و فقرا همراه است؛ خدای کریم می‌خواهد به ما بگوید راه رستگاری در دنیا و آخرت همین است در برابر من بنده باشید و بندگی کنید و به محرومین و فقرای جامعه توجه نمایید.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۷۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق (ع)

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی در محفل معارفی شب شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام در حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن اشاره به ویژگی‌های اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام و مقام امامت در آیات و روایات با بیان این که مقام امامت از تمام مقام‌های نبوت و رسالت بالاتر است، گفت: حضرت ابراهیم پس از عبور از آزمون‌های سخت الهی به مقام امامت نائل آمدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقاتهرانی در ادامه با بیان این که امام در عبودیت و بندگی، شجاعت و تدبیر والاترین انسان است، به مقام عبودیت از دیدگاه امام صادق علیه‌السلام اشاره کرد و افزود: امام علیه‌السلام در مقام تربیت به همه چیز واقف است، به هر چیزی در جای خود توجه داشته و عدالت والای ایشان مانع واکنش نابجاست.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت به جایگاه عمل در آموزه‌های دینی اشاره و عمل صالح را مکمل ایمان توصیف کرد و گفت: توسل به درگاه الهی با تمسک به اهل‌بیت علیهم‌السلام و آبروی ایشان، گره‌گشای مشکلات و حرکت انسان در تقرب به ذات اقدس الهی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی به دیدار عنوان بصری و امام صادق علیه‌السلام اشاره و بندگی خدا را از برجسته‌ترین کلیدواژه‌های تجلی اخلاق اسلامی دانست با تأکید بر این که انس و جن برای چیزی جز بندگی خدا خلق نشده‌اند، اذعان داشت: امام صادق علیه‌السلام در پاسخ به سؤالی دررابطه‌با حقیقت بندگی می‌فرمایند؛ «أن لا یَرَی العَبدُ لِنَفسِهِ فیما خَوَّلَهُ اللّه ُ إلَیهِ مُلکا؛ لِأنَّ العَبیدَ لا یَکونُ لَهُم مُلکٌ، یَرَونَ المالَ مالَ اللّه ِ یَضَعونَهُ حَیثُ أمَرَهُمُ اللّه ُ تَعالی بهِ، و لا یُدَبِّرَ العَبدُ لِنفسِهِ تَدبیرا، و جُملَةُ اشتِغالِهِ فیما أمَرَهُ اللّه ُ تَعالی بهِ وَ نَهاهُ عَنهُ ··· فهذا أوّلُ دَرَجَةِ المُتَّقینَ»

 سخنران محفل معارفی حرم مطهر تصریح کرد: در نگاه امام صادق علیه‌السلام حقیقت بندگی سه چیز است: این که بنده در آنچه خداوند به او عطا فرموده است برای خود مالکیتی در نظر نگیرد؛ زیرا بندگان [واقعی خدا]مالک چیزی نیستند، مال را متعلّق به خدا می‌دانند و آن را هر جا که خداوند عزوجلّ فرمان داده است، به مصرف می‌رسانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی با بیان این که حتی زیبایی انسان نیز متعلق خودش نیست و تنها امانتی الهی است که باید در جای درست هزینه شود، عنوان کرد: در مبانی اسلام انسان حتی مالک نفسش نیست و نمی‌تواند خودکشی کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی ضمن ارائه مثال‌هایی دررابطه‌با عدم ملکیت انسان، متصدی بانک را بارزترین مثال برای تبیین عدم ملکیت بر سرمایه‌ای که به دستش می‌رسد، دانست و گفت: بنده واقعی در عین برنامه‌ریزی برای خود تدبیر و چاره‌اندیشی نمی‌کند و در عین تلاش نتیجه هرچه باشد را می‌پذیرد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت بیان کرد: تمام اشتغال بنده واقعی خدا به چیز‌هایی است که خداوند عزوجلّ او را به انجام آنها فرمان داده یا از آنها بازداشته است و این نخستین درجه پرهیزگاران است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی بیان کرد: انسانی که هیچ‌گاه نسبت به چیز‌هایی که دارد، خود را مالک نمی‌داند، فخرفروشی نمی‌کند و به‌راحتی وارد میدان انفاق می‌گردد؛ کسی که در عین انجام‌وظیفه و تلاش تدبیر امور را به خدا واگذارد، تحمل مصیبت‌های دنیا برایش آسان خواهد بود.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر این که اگر اشتغال انسان به امر و نهی‌های الهی باشد، هیچ‌گاه خود را گرفتار دل‌مشغولی‌ها و درگیری‌های دنیا نمی‌سازد، یادآور شد: وقتی خداوند بنده‌اش را به این سه ویژگی بندگی بیاراید؛ دنیا، شیطان و اهل دنیا برایش خار می‌گردد و هیچگاه به دنبال انباشت سرمایه‌های دنیا و فخرفروشی حرکت نمی‌کند و عمرش را به بطالت نمی‌گذراند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تفال به حافظ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد...
  • یادواره ۵۸ شهید روحانی و طلبه در شاهرود
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • ایران قدرتمند در مدرسه‌ای قوی تجلی پیدا می‌یابد
  • سه چیز که باعث حقیقت بندگی می‌شود
  • نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق (ع)
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)
  • حج، رزمایش قدرت اسلام در مقابل کفر جهانی است
  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند