Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-04@17:57:32 GMT

تحقق پیشرفت و آبادانی روستاها با جهاد کشاورزی

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۴۸۶۵۰

تحقق پیشرفت و آبادانی روستاها با جهاد کشاورزی

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، دلاور حیدرپور در نشستی خبری به مناسبت هفته جهاد کشاورزی اظهار داشت: با شکل‌گیری جهادسازندگی گستردگی در روستاها شکل گرفت و خودکفایی محصولات کشاورزی با کمک کشاورزان در اقصی نقاط کشور انجام شده است.

وی افزود: اکنون در بسیاری از محصولات کشاورزی خودکفا شده و در محصول گندم به مرزخودکفایی رسیده و نیازی به واردات گندم نداریم و در محصول شکر نیز در آستانه رسیدن به خودکفایی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه کم بارشی برف و ذخیره برف در ارتفاعات نگرانی‌هایی بوده که در سال زراعی امسال داریم، تصریح کرد: قریب به 190 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان نشاکاری شده و در برخی نقاط استان در ارتفاعات نیز کشت برنج صورت گرفته است.

حیدرپور با بیان اینکه پنج هزار و 700 هکتار از اراضی کشاورزی استان به دلیل کم آبی در شرایط قرمز قرار گرفتند، افزود: از کشاورزان این مناطق خواستیم که نسبت به کشت جایگزین اقدام کنند و بیشترین نقاط که درگیر تنش آبی بوده در شهرستان میاندورود و شهرهای شرقی استان است.

وی با اعلام اینکه با توجه به شرایط کم آبی پیش بینی می‌کردیم 50 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان کشت نشود، گفت: با توجه به مواهب طبیعی و اقدامات مدیریت بحران توانستیم میزان اراضی کشت نشده را مدیریت کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران از افتتاح 54 پروژه در 138 روستای استان در حوزه زیربنایی و تولیدی بخش کشاورزی همزمان با هفته جهادکشاورزی امسال در استان خبر داد و گفت: 11 هزار و 300 خانوار در روستاهای مازندران با افتتاح این پروژه‌ها بهره‌مند می‌شوند.

حیدرپور با بیان اینکه 365 میلیارد تومان به مازندران برای اجرای سامانه کارا بوده است، افزود: 75 درصد طرح‌ها در سامانه کار مربوط به بخش کشاورزی بوده است.

وی با اعلام اینکه 25 هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی مازندران بالغ بر چهار هزار و 977 میلیارد ریال تسهیلات سال گذشته دریافت کردند گفت: رونق کشاورزی در مازندران را در برنامه داریم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان، گفت: طی برگزاری کمیسیون ۴۵ پرونده مورد تعیین تکلیف قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیرکشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد. 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از روسای سازمان جهاد کشاورزی، ‌امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان