Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی اعلام ائتلاف متجاوز تحت فرماندهی عربستان درخصوص آغاز حمله نظامی به استان الحدیده یمن، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هشدار داد که این حمله جان ۳۰۰ هزار کودک یمنی را تهدید می‌کند. ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۷ بین الملل آسیای غربی نظرات به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری النشره، دولت دست نشانده عربستان در یمن بامداد امروز چهارشنبه از آغاز حمله به استان الحدیده یمن خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"هنریتا فور" مدیر اجرایی سازمان یونیسف هشدار داد: "حمله به شهر الحدیده یمن جان 300 هزار کودکی را که در این شهر و منطقه اطراف آن زندگی می کنند، تهدید می کند".

وی خواستار "حفاظت از کودکان در الحدیده و سراسر مناطق یمن" شد.

فور در بیانیه‌ای "نگرانی عمیق خود را درخصوص اثری که این حمله بر کودکان شهر ساحلی الحدیده و اطراف آن خواهد گذاشت"، ابراز داشت و گفت: "میلیون ها یمنی دیگر برای زنده باندن به کمک های انسانی و کالاهای تجاری تکیه دارند که هز روز از طریق این بندر وارد کشور می شود".

وی هشدار داد: "قطع واردات مواد غذایی باعث خواهد شد که بر وخامت یکی از بدترین بحران های سوء تغذیه در جهان افزوده شود".

فور گفت: اگر واردات سوخت قطع شود که برای نیاز ایستگاههای پمپاژ آب است، دسترسی مردم بیش از پیش به آب آشامیدنی کاهش خواهد یافت و این امر به نوبه خود بر موارد اسهال شدید و وبا خواهد افزود که هر دوی این بیماریها ممکن است برای کودکان کم سن و سال کشنده باشد.

این مسئول یونیسف گفت: 11 میلیون کودک به کمک های بشردوستانه در این کشور نیاز دارند که به خاطر جنگ پاره پاره شده است. تنگ تر کردن شریان زندگی (حمله به الحدیده) عواقب و آثار ویرانگری بر این کودکان خواهد داشت.

وی افزود: از دو روز پیش فقط، تیم های یونیسف به رساندن آنتی بیوتیک ها، سرنگ، سرم و تجهیزات بهداشتی به شرکای محلی خود در الحدیده رسانده اند اما این میزان تنها برای مدت محدودی کفایت خواهد کرد و اگر اوضاع امنیتی رو به وخامت بگذارد، توان ما برای پاسخ به نیازهای این شهر در معرض خطر قرار خواهد گرفت.

فور از همه طرف های درگیر و طرف های صاحب نفوذ خواست تا حفاظت از کودکان را فراتر از هر چیز دیگری بدانند.

مدیر اجرایی یونیسف همچنین بر "اهمیت همه تلاش ها برای حفاظت از جان کودکان و ارایه خدمات بهداشتی و تامین آب آشامیدنی، تغذیه و آموزش برای آنها و نیز تداوم توزیع کمک‌ها بدون هر گونه مانع تراشی" تاکید کرد.

انتهای پیام/ 

R7891/P36446/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه گویی، دریچه‌ای به سوی دنیای خلاقیت / ضرورت بازآفرینی متون کهن به زبان امروزی

نویسنده و قصه‌گوی برجسته ایرانی حوزه کودک و نوجوان گفت: قصه دریچه‌ای به سوی دنیای خلاقیت است، همچنین بازآفرینی متون کهن برای نسل امروز و به زبان و پیام امروزی امری ضروری است.

فرهاد حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: قصه دریچه‌ای به سوی دنیای خیال و خلاقیت است و نقشی اساسی در رشد و تربیت کودک ایفا می‌کند، چرا که قصه‌ها به کودکان کمک می‌کنند تا با مفاهیم مختلف آشنا شوند، ارزش‌های انسانی را درک کنند و مهارت‌های زندگی را بیاموزند.

وی ادامه داد: قصه ابزاری قدرتمند برای تربیت کودکان است؛ قصه‌ها با به تصویر کشیدن دنیاهای جدید و شخصیت‌های مختلف، به کودکان کمک می‌کنند تا قوه تخیل و خلاقیت خود را پرورش دهند و با استفاده از کلمات و عبارات متنوع در قصه‌ها، دایره لغات کودکان افزایش می‌یابد.

این نویسنده و قصه‌گوی برجسته حوزه کودک و نوجوان تصریح کرد: کودکان از طریق قصه می‌توانند احساسات خود و دیگران را درک کرده و برای زندگی در جامعه آماده شوند، از این رو قصه در مدیریت احساسات کودکان نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.

وی گفت: ایجاد الگوهای رفتاری مناسب برای کودکان و انتخاب درست و غلط در پرتوی قصه‌ها حاصل می‌شود، به همین خاطر قصه‌گویی باید به صورت جذاب و خلاقانه صورت گیرد تا کودکان از آن لذت ببرند و به آن علاقه‌مند شوند.

حسن‌زاده افزود: دغدغه اولیه نویسندگان همیشه باید تألیف و خلق یک اثر خلاقانه باشد، اما نباید از بازآفرینی متون کهن هم غافل شد؛ ضرورت دارد متون کهن برای نسل امروز و به زبان و پیام امروزی بازآفرینی شود، چرا که ما دچار یک گسست فرهنگی شده‌ایم و اگر این گسست ترمیم نشود، باید شکست فرهنگی را تجربه کرد، ما ریشه‌هایی داریم که اگر آن را از یاد ببریم، خواسته یا ناخواسته درخت تنومند فرهنگی خشکیده می‌شود، بنابراین بازآفرینی و بازنویسی ضرورت دارد و سبب می‌شود بچه‌ها را با قصه‌ها، افسانه‌ها و مثل‌ها آشنا کنیم و این کار بزرگی است.

وی با اشاره به اینکه قصه‌های پندآموز، قصه‌های تصویری و قصه‌های منظوم نمونه‌هایی از قصه‌های جذاب و آموزنده برای کودکان است، اظهار کرد: ضمن اینکه فناوری جهان امروز آن قدر قدرتمند است که همه چیز را می‌پوشاند و بر همه چیز مسلط می‌شود، در این شرایط اصالت‌ها ناپیدا می‌شود و این مسئله خیلی مهم است که به بچه‌ها بگوییم ما در گذشته چه داشته‌ایم.

کد خبر 735565

دیگر خبرها

  • سو استفاده از کودک ۱۳ ساله برای فروش و جابه‌جایی مواد مخدر
  • بیش از ۱.۱میلیون نفر در غزه با ناامنی شدید غذایی روبرو هستند
  • ۱۰۰۰ کودک سنندجی در حمایت از کودکان غزه گرد هم می‌آیند
  • هزار کودک سنندجی در حمایت از کودکان غزه گردهم می‌آیند
  • قصه گویی، دریچه‌ای به سوی دنیای خلاقیت / ضرورت بازآفرینی متون کهن به زبان امروزی
  • ۱۷ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
  • چگونه با کودکان درباره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • چگونه با کودکان در باره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • بازی؛ نیازی بنیادین در دوران کودکی
  • بهترین زمان آموزش زبان دوم برای کودکان چه سنی است؟