Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@23:15:00 GMT

«سی سریال» با پخش سه سریال به کار خود پایان می دهد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۵۰۱۲۳

«سی سریال» با پخش سه سریال به کار خود پایان می دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه چهار سیما که از ابتدای ماه مبارک رمضان به پخش تحلیل سریال های رمضانی دهه هشتاد تاکنون در قالب برنامه «سی سریال» پرداخته است، روز شنبه ۲۶ خرداد ماه آخرین قسمت از این برنامه تلویزیونی را که مروری بر روند سریال سازی در ماه رمضان خواهد داشت روی آنتن می برد.

سه سریال «دردسرهای عظیم ۲» ساخته برزو نیک نژاد، «پادری» ساخته محمدرضا لطیفی و «برادر» به کارگردانی جواد افشار به ترتیب از امروز چهارشنبه ۲۳ خرداد ماه تا جمعه ۲۵ خرداد ماه در قالب برنامه «سی سریال» پخش و تحلیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دردسرهای عظیم ۲» ادامه مجموعه تلویزیونی «دردسرهای عظیم» است که در رمضان ۱۳۹۴ از شبکه ۳ سیما پخش شد.

«دردسرهای عظیم ۲» به  تهیه‌کنندگی مهران مهام، داستان پیدا شدن بچه‌ای در ماشین خانواده لطیف که برای مراسم خواستگاری از شهرستان به تهران می‌آیند و دعوت از خانواده پدری بهار، لطیف و بهار بار دیگر برای ازدواج دچار دردسرهایی می‌شوند. فرحان که خود را مدیون کمک‌های لطیف و بهار می‌داند سعی می‌کند مشکلات پیش آمده برای آنان را حل و فصل کند اما...

مهدی هاشمی، فریده سپاه منصور، جواد عزتی، مریم سعادت، حسین محب اهری، پرستو گلستانی، زهره فکور صبور، الناز حبیبی، امیرحسین صدیق و مهران رجبی از جمله بازیگران «دردسرهای عظیم ۲» هستند.

سریال تلویزیونی «پادری» به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نگارش کوروش نریمانی در سال ۱۳۹۴ تولید شده است.

داستان «پادری» درباره قالیشویی مشتاق است که تعطیل شده است و فیروز مشتاق در ایام نزدیک به نوروز به خاطر از دست نرفتن اعتبار قالیشویی و حفظ مشتریان سابق، سعی می‌کند با اجاره یک قالیشویی دیگر، کارش را پی بگیرد، وی که با انبوهی از فرش‌های نشسته روبرو است، دردسرهای جدیدی برایش رخ می‌دهد. از طرفی نصرت برخلاف گذشته دارای وضع مالی خوبی می‌شود.

هومن برق‌نورد، سیما تیرانداز، بهنام تشکری، نگار عابدی، امیرحسین رستمی از جمله بازیگران این سریال هستند.

«برادر» نام سریال ماه رمضانی است به کارگردانی جواد افشار، تهیه‌کنندگی نعمت چگینی و به نویسندگی آرش قادری که در ماه رمضان ۹۵ از شبکه دو سیما پخش شد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: حاج‌ کاظم پهلوان و تاجر خیری است که به همراه دخترش که خبرنگاری پرجنب ‌و ‌جوش است و پسر دیگرش مسعود، علیه واردات برنج‌های قاچاق و تاریخ‌ مصرف‌ گذشته و مسموم به بازار فعالیت می‌کند.

حسن پورشیرازی، حسین یاری، لیلا اوتادی، کامبیز دیرباز، پوریا پورسرخ، سوگل طهماسبی، مجید واشقانی، پوراندخت مهیمن، سهیلا رضوی، کاوه خداشناس، رضا توکلی از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.

«سی سریال» به تهیه کنندگی حسین مروی هر روز ساعت ۱۷ از شبکه چهار سیما پخش می شود.

کد خبر 4319922 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: سریال ایرانی سریال دردسرهای عظیم شبکه چهار سیما تئاتر ایران فیلم سینمایی سریال ایرانی فیلم کوتاه موسیقی ایرانی سینمای آمریکا جام جهانی 2018 روسیه کارگردان تئاتر کنسرت موسیقی پوستر رادیو صبا رادیو خانه تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۰۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه‌ای عظیم که هنوز پیدا نشده است

گنج داریوش سوم هخامنشی که قرار بود برای جمع‌آوری لشکری انبوه توسط او صرف شود، یکی از بزرگترین گنج‌های گمشده ایران محسوب می‌شود.

به گزارش گجت نیوز، اسکندر مقدونی در زمان تسخیر سرزمین‌های پادشاهی هخامنشی و تصاحب غنایم شوش، ایسوس (شهری در ترکیه امروزی)، دمشق و پارسه (تخت جمشید)، بخش مهمی از گنجینه هخامنشیان را به دست آورد؛ اما آنچه که به‌عنوان گنجینه داریوش سوم مانند رازی در دل تاریخ گم شده است، می‌تواند یکی از بزرگترین و ارزشمندترین گنج‌های ایران باشد.

گنج داریوش سوم هخامنشی کجاست؟

اگر از خود می‌پرسید بزرگترین گنج گمشده ایران چیست و مربوط به کدام دوره است؟ یک پاسخ ممکن برای این سوال می‌تواند گنج رازآلود و گمشده داریوش سوم، آخرین پادشاه هخامنشی باشد.

تردیدی نیست که اگر داستان گنجینه آخرین پادشاه هخامنشی واقعیت داشته باشد، این گنج می‌تواند یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین گنج‌های ایران باشد.

گنجینه داریوش، ثروت تاریخی خاندان هخامنشیان بوده که در طول سال‌ها جمع‌آوری شده بود و اگرچه اسکندر بخش‌هایی از آن را تصاحب کرد، اما داریوش سوم در جریان فرار خود بخش عمده آن را با هدف تشکیل ارتشی بزرگ برای مقابله با اسکندر حمل می‌کرده است.

داریوش سوم کیست و چگونه به پادشاهی رسید؟

داریوش سوم معروف به دارا، آخرین پادشاه شاهنشاهی هخامنشی محسوب می‌شود که از ۳۳۶ تا ۳۳۰ قبل از میلاد سلطنت کرد. او فرزند آرشام و سی‌سی گامبیس و آخرین پادشاه رسمی هخامنشی بود.

داستان داریوش سوم در زمان پادشاهی اردشیر سوم آغاز می‌شود. بنا بر اسناد تاریخی، در زمان آغاز سلطنت اردشیر سوم و تصمیم او برای حذف دیگر شاهزادگان رقیب، خبری از داریوش نبود و این می‌تواند حاکی از این باشد که نقش و رده داریوش در آن زمان چندان حائز اهمیت نبوده است.

با وجود این، شاهزاده جوان هخامنشی در نبرد با کادوسیان توانایی‌های خود را اثبات کرد؛ به‌نحوی که اردشیر سوم، داریوش را دلیرترین پارسیان نامید و به مقام ساتراپی ارمنستان برگزید.

بعدها اما، باگواس، وزیر بزرگ دربار هخامنشی، اردشیر سوم را مسموم کرد و پسرش ارشک را بر تخت نشاند. طولی نکشید که وزیر خائن ارشک را هم مسموم کرد و تصمیم گرفت ساتراپی ارمنستان یعنی داریوش را بر تخت بنشاند تا بتواند او را بازیچه کرده و کنترل کند. باگواس اما به خواسته خود نرسید و این داریوش سوم بود که وزیر خائن را به قتل رساند.

در سال ۳۳۰ پیش از میلاد و در شرایطی که پادشاهی هخامنشی بعد از دو شکست پیاپی در نبرد با اسکندر، در خطر سرنگونی توسط ارتش مقدونی قرار داشت، داریوش تصمیم گرفت در هگمتانه در ماد، ارتش بزرگ دیگری برای نبرد با اسکندر تشکیل دهد. اما حمله اسکندر به این سرزمین، نقشه داریوش را عقیم کرد و به همین دلیل شاهنشاه با برادرزاده‌اش به نام بسوس و جمعی از بزرگان هخامنشی از ری به سمت شرق حرکت کرد.

در مسیر و در حوالی دامغان، بسوس از ترس نزدیک بودن لشکر مقدونی به شاه خیانت کرده، او را زخمی کرد و به باختر رفت تا به عنوان اردشیر پنجم، پادشاه جدید هخامنشی حکومت کند.

از سوی دیگر و در همین شرایط، اسکندر به کاروان داریوش سوم رسید؛ اما در این زمان شاهنشاه فوت کرده بود. پس او برای مشروعیت بخشیدن به فتوحات خود، ابتدا جسد شاه را با احترام و تشریفات دفن کرد و سپس به تعقیب بسوس یا اردشیر پنجم رفت تا او را مجازات کند.

ماجرای گنج داریوش سوم چیست؟

بنا بر اسناد تاریخی، اسکندر در پارسه حدود ۹ هزار تالنت طلا و ۴۰ هزار تالنت نقره به دست آورد. تالنت در معیارهای وزنی امروزی، چیزی برابر با ۲.۲۶ کیلوگرم است و با این اوصاف باید گفت اسکندر از تنها یکی از شهرهای بزرگ پادشاهی هخامنشی، حدود ۱۰۰۰ تن جوهرات و غنیمت به‌دست آورد.

دیودور سیسیلی، مورخ مشهور یونانی در این‌باره نوشته که اسکندر بعد از تصرف پارسه، غنیمت‌ها را بر بیش از ۳ هزار شتر بارکش و ۱۰ هزار جفت قاطر (یعنی ۲۳ هزار حیوان بارکش) سوار کرد و به کشور خود برد.

با وجود این، همه این‌ها تنها بخشی از ثروت بی‌کران پادشاهی هخامنشیان بود؛ چرا که داریوش سوم قبل از رسیدن اسکندر به پارسه، با کاروانی از گنجینه‌های مهم به پایتخت تابستانی قلمرو خود یعنی هگمتانه رفت.

گفته می‌شود داریوش سوم پیش از مرگ و در شرایطی که احساس خطر کرده بود، دستور داد تمام طلاها، نقره‌ها و اشیای قیمتی را در اطراف این شهر دفن کنند. این موضوع سبب شد تا اسکندر بعد از تصرف هگمتانه، هیچ اثری از گنج بزرگ داریوش سوم پیدا نکند.

به‌گفته پژوهشگران تاریخ، گنج داریوش سوم چیزی معادل نیمی از کل دارایی خاندان هخامنشی بوده و قرار بوده برای بازسازی ایران و جمع‌آوری یک لشکر بزرگ برای مقابله با اسکندر صرف شود.

لازم به ذکر است، تمام تلاش‌ها برای یافتن گنج داریوش سوم تا امروز بی‌نتیجه بوده و هیچ‌کس نتوانسته رد یا نشانی از آن پیدا کند.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • اختتامیه دومین جشنواره نمایش عروسکی تلویزیونی «عروسک‌خونه»
  • زبان مار، دره‌ای عظیم در دل کویر لوت
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • (ویدئو) گردباد عظیم در نبراسکا
  • انسان مدرن اولیه تک‌شاخ سیبری را دیده بود
  • (ویدئو) آتش سوزی عظیم در اسکله تاریخی کالیفرنیا
  • گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه‌ای عظیم که هنوز پیدا نشده است
  • تصاویر هوایی ویرانی عظیم در خان‌یونس را نشان می‌دهد