Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@10:00:55 GMT

طرز تهیه بورک گوشت و کشمش

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۵۱۶۴۲

طرز تهیه بورک گوشت و کشمش

بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه‌ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می
- می توانید برای صبحانه یا عصرانه پنیر و سبزیجات را در خمیر یوفکا پیچیده و در روغن سرخ کنید و یا در فر بپزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


- برای مواد میانی بورک می توانید از گوشت چرخ کرده، کالباس، سوسیس، گوجه، زیتون، فلفل دلمه ای، اسفناج، قارچ و ... استفاده کنید.
- تهیه خمیر بورک قسمت مهم و اصلی این دستور غذایی است. خمیر باید به خوبی ورز داده شود تا هوای داخل آن کاملا خارج شود. بورک گوشت و کشمش

مواد لازم:

آرد: ۴ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن: یک سوم پیمانه
آب لیموسنگی: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب: یک پیمانه


مواد لازم میانی:

گوشت (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
کشمش: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


مواد اضافی:

کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم
آرد: به مقدار لازم



طرز تهیه:

۱. آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا رو آید.

۲. برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

۳. خمیر ور آمده را به ۱۰ قسمت کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشی شده نازک پهن کنید. کره ذوب شده را روی هر یک بمالید و مخلوط گوشت را روی آن‌ها پخش کرده و رول کنید.

۴. رول‌ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و بقیه کره ذوب شده را روی آن‌ها بمالید. آن‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس برش داده و سرو کنید. منبع: ماهنامه سفره ایرانی

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه آشپزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود

حمید قلی پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان خنداب گفت: ۱۳ هزار هکتار باغ در این شهرستان وجود دارد که ۷۲۰۰ هکتار آن تاکستان انگور است.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: با توجه به ظرفیت بالای تولید انگور در این شهرستان، کارگاه‌های آموزشی در طول سال به منظور افزایش دانش کشاورزان، ارزآوری برای کشور و شهرستان و افزایش میزان تولید محصولات باغی به فراخور زمان برگزار می‌شود.

قلی پور افزود: اواخر سال گذشته، نخستین همایش تخصصی انگور با حضور یک پژوهشگر برتر متخصص حوزه انگور کشور و عضو مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس در غالب کارگاه، به صورت تئوری و عملی با حضور باغداران در روستای ای جان برگزار شد که خوشبختانه بازخورد قابل قبولی به همراه داشت.

وی با اشاره به محتویات آموزشی این همایش گفت: اصول تغذیه، اصول کود دهی، فرم دهی، مبارزه با هرس و ایجاد باغات داربستی بخشی از موارد آموزشی این کارگاه بود.

۱۳ هزار تن گندم مازاد تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی خنداب تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲، نزدیک به ۱۳ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، تولید شد که توسط مراکز خرید این شهرستان خریداری شد و خوشبختانه رکورد خوبی در حوزه تولید محصولات زارعی (گندم) بود.

قلی پور با اشاره به کشت پاییزه در شهرستان خنداب گفت: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، به میزان ۳ هزار تن گندم آبی، ۵۷۰۰ هکتار گندم دیم، ۳ هزار هکتار جوآبی و نزدیک به ۹۰ هکتار کلزا کشت شد.

وی با بیان اینکه شهرستان خنداب در حوزه کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد، گفت: در صورت نبود بلایای طبیعی سالیانه به طور میانگین ۲۵ تا ۳۰ هزارتن کشمش برداشت می‌شود و این میزان تولید شهرستان خنداب را در سطح کشور حائز رتبه کرده است.

فعالیت ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی در خنداب

مدیر جهاد کشاورزی خنداب در خصوص مراکز صنایع تولیدی در این شهرستان گفت: در سطح شهرستان خنداب ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی با ظرفیت ۷ هزار تن مستقر است اما تولید محصول در این شهرستان، بیش از ظرفیت این صنایع تبدیلی است که در این راستا یک واحد صنایع تبدیلی در روستای آغداش در حال ساخت است.

قلی پور ادامه داد: ۲ واحد صنایع تبدیلی نیمه کاره نیز در حال ساخت است که امید می‌رود از محل تبصره ماده ۱۸ که امسال ابلاغ می‌شود این واحدها تکمیل و وارد چرخه تولید شوند.

وی در خصوص فعالیت کارگاه‌های میوه خشک کن در شهرستان خنداب نیز گفت: این کارگاه‌ها در غالب مشاغل خرد خانگی در سطح شهرستان در حال احداث است که کار فرآوری کشمش را انجام می‌دهند.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب افزود: همچنین در خصوص سایر فرآورده‌ها همچون شیره انگور اقدامات خوبی در حال انجام است و علاوه بر کارگاه‌هایی که در غالب مشاغل خانگی خرد در حوزه شیره انگور فعال هستند، یک واحد تولیدی شیره انگور و سایر فرآورده‌های آن در حال راه اندازی است.

صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی که در سطح شهرستان فعال هستند، انجام می‌شود که به طور حتم ارز آوری بالایی برای شهر و کشور خواهد داشت.

قلی پور افزود: ظرفیت تولید این ۲ واحد تولیدی حداقل ۷ هزار تن است اما تولید شهرستان بیش از این مقدار است که به کشورهای روسیه، ترکمنستان و حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات قابل توجه در راستای حمایت از منافع کشاورزان و هویت بخشی کشاورزان، راه اندازی اتاق صنف کشاورزان این شهرستان است که با این اقدام، نماینده این قشر می‌تواند در مجامع ملی و استانی به منظور پیگیری مشکلات آنها حضور داشته باشد و مسؤولان به عنوان تسهیلگر در کنار باغداران خواهند بود.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب همچنین از راه اندازی اتاق فکر کشاورزان در محل جهاد کشاورزی این شهرستان با حضور کشاورزان پیشرو و عضو اتحادیه در بهار امسال به منظور حمایت از بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد.

کد خبر 6097736

دیگر خبرها

  • چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • دستور پخت متفاوت‌ترین کباب کوبیده ایرانی (فیلم)
  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان که هر کسی نمی‌داند
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها