Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - فرماندار اصفهان گفت: وزارت نيرو موظف به توزيع عادلانه آب و جلوگيري از برداشت هاي غيرقانوني آب در حوضه آبريز زاينده رود است.

به گزارش ايرنا، ` احمد رضواني ` روز چهارشنبه در نشستي با اعضاي شوراي اسلامي شهرستان اصفهان توضيح داد: در حالي که براي آب شرب اصفهان در بالادست 21 متر مکعب بر ثانيه آب رهاسازي مي شود اما 11 متر مکعب آن به تصفيه خانه باباشيخعلي مي رسد که نشان مي دهد در طول مسير از اين ميزان آب، برداشت غيرقانوني انجام مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بنابراين انتظار داريم وزارت نيرو از برداشت هاي غير قانوني آب در استان هاي بالادست زاينده رود همچنين در استان اصفهان با قاطعيت جلوگيري و با متخلفان برخورد کند.
فرماندار اصفهان در عين حال تصريح کرد: با پيگيري استاندار اصفهان و وزارت کشور، وزارت نيرو طي 2 هفته اخير با قطع برق چاه هاي غيرمجاز واقع در مسير زاينده رود در راستاي جلوگيري از برداشت هاي غيرقانوني آب زاينده رود گام برداشته است و اميدواريم با قاطعيت اين روند را ادامه دهد.
وي با اشاره به اينکه اقدام هاي اساسي براي تامين آب مورد نياز در بخش هاي شرب و کشاورزي از سوي استاندار اصفهان در حال پيگيري است، افزود: در اين خصوص طرح هاي خوبي تهيه شده اما بايد قبول کنيم که اصفهان دچار خشکسالي شده و در چنين شرايطي تامين آب استان با مشکل مواجه است بنابراين بايد اقدام هاي اساسي را در زمينه صرفه جويي و هدر رفت آب انجام دهيم.
رضواني با تقدير از مردم بخاطر انجام صرفه جويي در مصرف آب گفت: با مشارکت و صرفه جويي مردم در مصرف مي توانيم آب شُرب مورد نياز را تامين و توزيع اين مايع حياتي را مديريت کنيم و بحران هاي پيش رو را با موفقيت پشت سربگذاريم.
رضواني همچنين از مديران آب و فاضلاب شهري و روستايي ( آبفا و آبفار ) خواست براي جلوگيري از هدر رفت آب در مناطق مختلف اصفهان و روستاهاي اين شهرستان برنامه ريزي هاي دقيق و کاربردي انجام دهند.
وي با اشاره به اينکه در شرايط کم آبي، کشاورزان شهرستان بويژه شرق اصفهان همکاري لازم را با مديريت شهرستان داشته اند، تصريح کرد: اما موضع ما اين است که اگر آب براي کشاورزان اصفهان وجود ندارد، براي کشاورزان استان هاي بالادست و پايين دست اصفهان نيز نبايد وجود داشته باشد و توزيع عادلانه آب بايد بصورت عادلانه انجام شود.
فرماندار اصفهان ابراز اميدواري کرد: با بهبود شرايط بارندگي در فصل آبي آينده و صرفه جويي شهروندان در مصرف آب، آب مورد نياز کشاورزي شهرستان اصفهان براي سال زراعي آينده تامين شود.
وي در ادامه با اشاره به اينکه اعتبار شهرستان اصفهان در سال جاري از 90 ميليارد تومان به 51 ميليارد تومان کاهش يافته است، درعين حال گفت: به رغم محدوديت هاي مالي، اولويت فرمانداري اصفهان تکميل پروژه هاي نيمه تمام اين شهرستان است و در اين راستا طرح هاي تامين آب شرب، اشتغال و راه ها از اولويت برخوردارند.
رضواني همچنين تکميل جاده هاي دوبانده و بهسازي محورهاي اصفهان - زيار، اصفهان - نايين، سگزي و نصرآباد به شهرضا را از طرح هاي در دست اقدام فرمانداري اصفهان عنوان کرد.
وي با استقبال از پيشنهاد يکي از اعضاي شوراي شهرستان اصفهان مبني بر تلاش براي تشکيل شهرستان جديد در بخش هاي شرقي شهرستان اصفهان گفت: اين موضوع نيازمند کمک نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي است و تحقق آن مي تواند مشکلات شرق اصفهان را کاهش دهد.
تامين خودرو و نيروي انساني براي شوراي شهرستان اصفهان از ديگر مطالبات اعضاي اين شورا از فرماندار بود که رضواني پيشنهاد داد: در صورتيکه هريک از شهرداري هاي 13 شهر شهرستان اصفهان مبلغ 2 ميليون تومان به اين موضوع اختصاص دهند، فرمانداري نيز مبلغ پنج ميليون تومان براي خريد خودرو به شوراي اسلامي شهرستان پرداخت خواهد کرد.
وي درباره تامين نيروي انساني نيز از شوراي اسلامي شهر اصفهان درخواست کرد که طي مصوبه اي 2 نيروي شهرداري را به شوراي اسلامي اين شهرستان مامور کند.
رضواني در اين نشست از تاسيس بخشداري براي شهر بهارستان خبر داد و افزود: اقدام هاي لازم براي موافقت با تاسيس اين بخشداري از طريق وزارت کشور انجام شده است و در آينده اي نزديک براي دريافت نظر دولت، به هيات دولت ارجاع خواهد شد.
نشست فرماندار با اعضاي شوراي اسلامي شهرستان اصفهان روز چهارشنبه در سالن جلسات فرمانداري اين شهرستان برگزار شد.
در اين نشست ضمن طرح و بررسي مشکلات شهرهاي شهرستان اصفهان مقرر شد نشست آينده 15 روز ديگر با حضور مديران کل برخي دستگاههاي استان برگزار شود.
2093
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۴۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ فتح الله توسلی در شورای اداری شهرستان کبودراهنگ افزود: این نوع حمله از خاک ایران و رد کردن پایگاه‌های امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، یک عملیات گسترده و موفق بود که جای تبریک و تشکر دارد.

او همچنین گفت: شهرستان کبودراهنگ در سال ۱۴۰۲ دومین اعتبارات تملک دارایی استان را با ۱۶۷ میلیارد تومان داراست و با جذب ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبارات نفت اعتبارات این شهرستان در استان در رتبه نخست است که در تاریخ شهرستان بی سابقه است.

نماینده مردم کبودراهنگ و بهار در مجلس شورای اسلامی افزود: با پیگیری‌های انجام شده اعتبارات حذف شده در محرومیت شهرستان به شهرستان برگشت و این رقم ۹۱ میلیارد تومان است.

فتح الله توسلی افزود: برای رفع مشکل آب آشامیدنی روستایی ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جذب شده و مطالعات انتقال آب از سد تالوار به روستا‌ها و شهر‌های شهرستان انجام شده و در حال اخذ ماده ۲۳ است.

او همچنین به حوزه راه‌ها اشاره کرد و گفت: راه همدان- گل تپه و علیصدر و خلعت آباد کبودراهنگ- شیرین سو - قیدار در اولویت است و اعتبارات لازم برای تکمیل آن اخذ خواهد شد.

نماینده مردم کبودراهنگ و بهار در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال ۱۴۰۲ از اعتبارات نوسازی و تجهیز مدارس استان فقط ۳ درصد به شهرستان تخصیص داده شده است، که مدیران باید برنامه خود را برای انجام طرح‌ها و جذب اعتبارات و رایزنی با مدیران کل و وزرا اعلام کنند.

فتح الله توسلی به ساخت درمانگاه تامین اجتماعی و کارخانه فرش در ناحیه صنعتی شیرین سو هم اشاره کرد.

فرماندارکبودراهنگ هم به کمبود سردخانه و شهرک گلخانه‌ها و تشکیل تعاونی‌ها در شهرستان اشاره کرد و گفت: تشکیل تعاونی‌ها به توسعه و پیشرفت کمک خواهد کرد.

مسلم غلامی افزود: امسال طرح‌های بهسازی و آسفالت ریزی در بیش از ۱۰۰ روستای شهرستان اجرا می‌شود.

حجت الاسلام عالمی، امام جمعه شیرین سو هم کمبود پاسگاه انتظامی، فضای ورزشی، زمین چمن فوتبال و آب آشامیدنی روستا‌ها را از جمله مشکلات این بخش برشمرد.

دیگر خبرها

  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • جلوگیری از سوزاندن بقایای گیاهی کاه و کلش در گتوند 
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • محکومیت تکرار تقاضای غیرقانونی قضات آرژانتینی درباره اتباع کشورمان
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • انجام تعمیرات کامل نیروگاه برق شهرستان ری
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است