Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-24@10:24:42 GMT

آیا افشانی" هم به سرنوشت"نجفی" دچار می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۵۵۱۰۵

صراط:

شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در پنجمین دوره انتخابات شورای شهر تهران اسامی در سال گذشته اسامی 21 نفر از کاندیداهای خود را برای کسب کرسی‌های پارلمان محلی با محوریت محسن هاشمی رفسنجانی تایید کرد.

به گزارش تسنیم لیست اشاره شده تحت عنوان لیست امید توانست در بین سایر لیست‌های ارائه شده بالاترین آرا برای حضور در شورای شهر تهران را کسب کند و این در حالی بود که کاندیداهای اصلاح طلبان شعارهای بسیاری را مبنی بر تغییر و کار در شهر تهران داده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مشخص شدن اسامی منتخبین شورای پنجم جلسات غیر رسمی آنها آغاز شد و در این جلسات فرایند انتخاب شهردار و برخی از موضوعات شورای شهر تهران اعم کمیسیون‌ها شورا تعیین تکلیف شد.

در ادامه نیز نخستین جلسه رسمی شورای شهر تهران در اول شهریور سال گذشته با برگزاری مراسم تحلیف انتخابات هیات رئیسه شروع شد و در ادامه جلسه نیز اعضای شورای شهر تهران محمدعلی نجفی را با 21 رای به عنوان شهردار تهران انتخاب کردند.

با انتخاب هیئت رئیسه و شهردار تهران فعالیت شورای شهر به صورت رسمی آغاز شد اما در ادامه شورای پنجم کیفیت لازم را برای اداره شهر نداشت چرا که جلسات شورای شهر تهران خروجی را در پی نداشت و بسیاری از جلسات شورا کنسل کننده و بدون خروجی برگزار شد.

ناکارآمدی شورای شهر تهران در این دوره از مواردی بوده که بسیاری از اعضای‌ سابق شورای شهر تهران در این خصوص اظهار نظر کرده‌اند؛ پرویز سروری عضو پیشین شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به قدرت کامل اصلاح‌طلبان در حوزه‌های مدیریتی کشور گفت: مسلماً دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران از دوره‌های معدود و استثنایی به‌شمار می‌رود که قدرت کشور به‌طور کامل در دولت, مجلس شورای اسلامی و شورای شهر در اختیار اصلاح‌طلبان قرار گرفته بنابراین به‌تبع آن تمام استانداری‌ها؛ فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و سفارت‌خانه‌ها در اختیار این جریان قرار دارد و از این رو با توجه به تمرکز قدرت و اختیارات در این جریان انتظار می‌رفت که دیگر اصلاح‌طلبان بهانه‌ای برای ناکارآمدی نداشته باشند چرا که همه عرصه‌ها برای عملیاتی کردن شعارهایشان در اختیار آنها قرار دارد.

در این بین نیز شهروندان تهرانی گلایه‌های بسیاری را از عدم کارآیی مدیریت شهری در این دوره داشته‌ و دارند به طوری که در ماه‌های گذشته شاهد تجمع بسیاری از آنها در مقابل شورا و شهرداری بودیم و با شعارهای بر عدم کارآیی مدیریت شهری تاکید داشتند.

شورای شهر تهران در نخسین گام خود در این دوره محمدعلی نجفی را به عنوان شهردار تهران انتخاب کرد انتخابی که به گفته بسیاری از کارشناسان حوزه مدیریت شهری و برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران انتخاب خوبی نبود چرا که نجفی پیش از این نیز کارنامه خوبی را در سال‌های اخیر برای حضور در سمت‌های مختلف نداشته است.

نجفی در زمان حضورش نه تنها به وعده‌های خود عمل نکرد و برنامه جدیدی را انجام نداد بلکه اقدام به توقف پروژه‌های شهری کرد به طوری که در زمان حضور نجفی در شهرداری از افتتاح پروژه‌های خاص خبری نبود.

تعطیلی خط 7 مترو تهران نیز یکی از شاهکارهای نجفی در زمان حضورش در شهرداری تهران بود و خط 7 مترو تهران را به دلیل عدم امنیت تعطیل کرد، تعطیلی که مشکلات بسیاری را برای شهروندان ایجاد کرد.

مدیریت شهری در این دوره نتواسته است انتظارات شهروندان برآورده کند و هم اینک بسیاری از پروژه‌های شهرداری به صورت نیمه تمام رها شده است و در این زمینه مسئولان شهری برنامه‌ای برای اتمام پروژه‌ها ندارند.

نجفی شهردار سابق تهران سرانجام استعفای خود را تقدیم شورای شهر تهران کرد و اعضای شورا نیز پس از برگزاری دو جلسه در نهایت رای به پذیرش استعفای نجفی دادند.

با خروج نجفی از شهرداری تهرن در ادامه فرایند انتخاب شهردار بعدی در این دوره از شورای شهر تهران کلید خورد و اعضای شورای شهر تهران در پروسه‌ای و در این بین تعدادی از گزینه‌ها نهایتا محمد علی افشانی را به عنوان دومین شهردار خود در پنجمین دوره از شورای شهر تهران انتخاب کردند.

انتخاب افشانی به عنوان شهردار تهران در حالی اتفاق افتاده است که بسیاری از کارشناسان مدیریت شهری نسبت به اینگونه انتخاب حزبی انتقاد دارند.

عضو سابق شورای شهر تهران به تداوم رکود در شهر تهران اشاره کرد و افزود: شهر در رکود و توقف عملیاتی به‌سر می‌برد، آش دستپخت شورای شهر و شهرداری به‌قدری شور شده که صدای برخی از بزرگان اصلاح‌طلب را درآورده که به این موضوع اذعان دارند که ادامه این وضعیت مخاطرات جدی برای اصلاح‌طلبان و مردم شهر به‌دنبال خواهد داشت. در آستانه یک‌سالگی شورای شهر دومین شهردار تهران راهی خیابان بهشت شده که تا شش ماه آینده باید منتظر گذشت زمان در انتخاب معاونین و شهرداران و اتلاف زمانی مجددی از مردم تهران باشیم بنابراین عملاً شهر یک بار دیگر حداقل ظرف شش ماه آینده در فریز به‌سر خواهد برد و عملاً مردم شهر چنین سؤالی را مطرح می‌کنند که آیا شهردار جدید قادر به بهبود بخشیدن به اوضاع هست؟ آیا چرخ در گل مانده مدیریت شهری را خارج می‌کند و قادر به تحرک و فعالیت‌بخشی به مدیریت شهر است؟

سروری در ادامه با اشاره به تبعات نگاه تند سیاسی شهردار جدید، بیان کرد: با آنکه هنوز پاسخ این پرسش‌ها مشخص نیست اما متأسفانه نگاه تند سیاسی آقای افشانی به‌عنوان شهردار جدید این شائبه را ایجاد می‌کند که آیا وی نیز با نگاه دوبعدی یعنی سیاه و سفید شهر را اداره خواهد کرد؟ آیا شهروندان یک بار دیگر شاهد حزب‌سالاری به‌جای شایسته‌سالاری در انتخاب مدیران شهری خواهند بود؟ متأسفانه نوع نگاه سیاسی آقای افشانی به این تردید دامن می‌زند که سیاسی‌کاری در شهرداری تهران حتی نسبت به گذشته تشدید شود و فعالیت شورای شهر که از ریل کارشناسی به ریل شهرداری منتقل شده تداوم خواهد داشت؟! بی‌تردید نتیجه چنین راهبردی تداوم رکود و توقف شهر تهران است و تداوم روی زمین ماندن پروژه‌ها.

وی با تأکید بر ایجاد سونامی بحران مدیریتی در تهران یادآور شد: متأسفانه شهرداری تهران در یک سال گذشته نه‌تنها پروژه جدیدی کلید نزده بلکه پروژه‌های کامل‌شده که کارآیی آنها به اثبات و به بهره‌برداری رسیده بود همانند خط 7 و 8 متروی تهران را دچار توقف کرده و مردم را از خدمات‌دهی آن محروم کرده است. خط 7 مترو که خدمات‌دهی خوبی به مردم داشت و پاسخگوی تقاضای حمل‌ونقل بسیاری از مردم از شرقی‌ترین نقطه تا غربی‌ترین نقطه تهران بود در نگاه‌های سیاسی آقایان بدون استفاده و معطل مانده است، یا بی‌خاصیت کردن خط 8 مترو که هزینه‌های رفت‌وآمدی شهروندان را به حرم امام و فرودگاه امام خمینی بسیار کاهش می‌دهد نیز از هنرهای مدیریتی اعضای شورای شهر است که نه‌تنها پروژه جدیدی را کلید نزدند بلکه پروژه‌های قبلی را متوقف کردند و وضعیت غیر قابل قبولی را در شهر حاکم کرده‌اند, وضعیتی که در آینده‌ای نه‌چندان دور می‌تواند منجر به تولید سونامی نگران کننده‌ای در تهران در ایجاد مشکلات متعددی شود.

اقبال شاکری دیگر عضو سابق شورای شهر تهران نیز در این باره افزود: به نظرم اعضای شورای شهر یک بار دیگر در برابر انتخاب دشواری قرار گرفته اند و یک بار دیگر باید پاسخگوی شهروندان تهرانی باشند. امیدوار هستیم یک بار دیگر شاهد اتفاقات و استعفاهای مکرری که در دوران مدیریت نجفی رخ داد نباشیم؛ افشانی به هیچ وجه مناسب شهرداری تهران نیست.

در روزهای اخیر نیز شهردار جدید تهران نتواسته است پاسخ لازم را به مطالبات شهروندان تهرانی بدهد که یکی از مطالبات آنها در این هفته‌ها افتتاح خط 7 مترو تهران و البته سایر پروژه‌های شهری نیست که در این زمینه مدیریت شهری،شهروندان را به بازی گرفته‌اند و زمان‌های بسیاری را برای افتتاح خط مترو تهران داده‌اند و به نظر هم نمی‌رسد با این تلاش بی وقفه مدیریت شهری خط7 مترو تهران افتتاح شود!

هم اکنون شهر تهران تبدیل به یک شهر خاموش شده است شهری که خبری از افتتاح پروژه‌های عمرانی و شهری در آن نیست در حالی که در دوره گذشته از مدیریت شهری شاهد بهر‌ه‌برداری پروژه‌های متعددی در بخش های مختلف بوده‌ایم و مردم نیز آن روزها را فراموش نکرده اند و آن را با مدیریت شهری در این دوره مقایسه خواهند کرد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: افشانی نجفی شهرداری تهران شهردار تهران عملیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۵۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر هم به سرنوشت اصفهان دچار می‌شود؟

لغو کنسرت‌ها در بوشهر این نگرانی را ایجاد کرده که با ادامه این روند، شاهد تبدیل ماجرای بوشهر، به ماجرایی شبیه به بحران اصفهان باشیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، لغو کنسرت‌ها در بوشهر، در روزهای گذشته خبرساز شده است. ابتدا کنسرت آرمان گرشاسبی به تاریخ‌های 30 و 31 فروردین 1403 لغو شد، سپس خبر آمد که کنسرت معین زندی در بوشهر لغو شده است؛ زندی قرار بود پنجم تا هفتم اردیبهشت 1403 در بوشهر روی صحنه برود.

حالا به نظر می‌رسد که ماجرای بوشهر درحال تبدیل شدن به بحرانی شبیه به بحرانِ اصفهان است؛ هرچند که علت این بحران‌ها شکل‌شان با هم متفاوت باشد. به این اتفاقات لغو روز پایانیِ فستیوال کوچه را هم اضافه کنید.

کج سلیقگی در لغو کنسرت علیرضا قربانی

در روزهای گذشته مدیرکل ارشاد استان بوشهر در گفت‌وگویی گفته بود: «سیاست ها و قوانین موجود برای برگزاری کنسرت موسیقی مشخص و شفاف است. این روال در استان بوشهر شکل طبیعی خود را طی می کند اما در اقدامی نادر و به دلیل یک سری ناهماهنگی ها در خارج از فضای کاری ارشاد اسلامی استان شاهد لغو مجوزهای برگزاری کنسرت هایی در بوشهر بودیم که موضوع اصلاح و سوتفاهم ایجاد شده رفع شده است.»

حالا اما صحبت‌هایی تازه از عبدالرحیم افروغ مدیرکل ارشاد بوشهر منتشر شده که بخش‌هایی از صحبت‌های او را می‌خوانید:

«مشکل کنسرت آقای گرشاسبی حل شد اما بعد از زمان برگزاری این اتفاق افتاد؛ ما برای برگزاری کنسرت آقای گرشاسبی در آینده مشکلی نداریم.

در حال حاضر قرار است جشنواره موسیقی خلیج فارس را با توجه به فرا رسیدن روز خلیج فارس داشته باشیم.

پس از برگزاری جشنواره کلیه درخواست‌های برگزاری کنسرت را بررسی می‌کنیم و مجوز خواهیم داد.»

بررسی صحبت‌های مدیرکل ارشاد بوشهر نشان می‌دهد که وحدت رویه‌ای برای اعلامِ علت لغو کنسرت‌ها هم وجود ندارد. به نظر می‌رسد که برای حل این مشکل و جلوگیری از ایجاد بحرانی دیگر، لازم است که هر چه سریع‌تر مسئولان وزارت ارشاد وارد عمل شده و این ماجرا را حل و فصل کنند.

فراموش نکنیم که در ماجرای کنسرت‌های علیرضا قربانی در اصفهان که سال گذشته رُخ داد، در نهایت همه دیدند که جلوگیری از برگزاری آن کنسرت‌ها اقدامی اشتباه بوده است. در آن ماجرا ثابت شد که سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و البته دفتر موسیقی این وزارتخانه کاملا درست و به جا بوده است.

به نظر می‌رسد که این بار هم باید وزارت فرهنگ، به طور مستقیم ورود کند تا تصمیم‌گیری نهایی درباره برگزاری اجراهای بوشهر را این وزارتخانه اتخاذ کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید بر انتخاب شهردار پس از قطعی شدن حکم شهرداِر قبلی
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • الکترونیکی شدن نیمی از خدمات شهری در رشت
  • پروژه‌های طرح میثاق رشت پیشرفت قابل قبولی دارد
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • بوشهر هم به سرنوشت اصفهان دچار می‌شود؟
  • مسیرگشایی‌های مدیریت شهری در خوی طی ۳۰ سال گذشته بی‌سابقه است
  • طرح رصد باید تبدیل به گفتمان نیرو‌های انقلاب در مدیریت شهری شود/ انجام یک پروژه کوچک به خواست مردم به اندازه یک کلان پروژه تاثیر گذار است
  • در راستای تامین منافع شهروندان در کنار شهردار خواهیم بود