Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، در بخش جغرافیای معاصر جشنواره فیلم میلان با عنوان Mappe، چهار فیلم کوتاه ایرانی به انتخاب آرش عباسی به نمایش درخواهند آمد.

جشنواره فیلم میلان با هدف ردیابی مسیرهای جدید در سینمای معاصر مربوط به هر جغرافیا، از چهار شخصیت مستقل برای انتخاب مهم‌ترین فیلم‌های کوتاه معاصرشان دعوت کرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز جمعه ۱۵ ژانویه برابر با ۲۵ خرداد، روز واقع‌نمایی فیلم‌های ایران در جشنواره Mappe خواهد بود و چهار فیلم کوتاه ایرانی به انتخاب آرش عباسی، نمایشنامه‌نویس، کارگردان تأتر و قائم‌مقام دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران اکران خواهند شد.

پیش از نمایش فیلم‌ها، عباسی درباره فضای فیلمسازی معاصر ایران به‌ویژه فیلم کوتاه و گذر نرم آن از سنت به مدرنیته سخنرانی خواهد کرد و پس از نمایش فیلم‌ها به گپ و گفت با مخاطبان و فیلمسازان حاضر خواهد پرداخت.

«هنوز نه» به کارگردانی آرین وزیردفتری، «حیوان» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک، «روتوش» به کارگردانی کاوه مظاهری و «کودکان ابری» به کارگردانی رضا فهیمی، چهار فیلم کوتاه حاضر در این جشنواره هستند.

Mappe  جشنواره‌ای چهار روزه است که امسال هنر خلاقانه چهار سرزمین ترکیه، ایران، اوکراین و مرز ایالات متحده آمریکا و مکزیک را در بر می‌گیرد. این جشنواره مانند یک سفر دریایی چهار روزه از میان چهار ناحیه جغرافیایی خواهد بود که Palazzo Litta Cultura شهر میلان ایتالیا را به مرکزی برای هنرهای تجسمی، عکاسی، موسیقی زنده، نمایش فیلم، پرفورمنس، کنسرت و گفتگو تبدیل خواهد کرد. انتخاب این چهار منطقه به دلیل مورد توجه بودن آنها در جهان معاصر از منظر اجتماعی، جغرافیای سیاسی و تحولات اقتصادی است.

کد خبر 4320300

منبع: مهر

کلیدواژه: آرش عباسی ایتالیا تئاتر ایران فیلم سینمایی سریال ایرانی موسیقی ایرانی فیلم کوتاه کنسرت موسیقی پوستر سینمای آمریکا جام جهانی 2018 روسیه کارگردان تئاتر نقاشی سینمای مستند رادیو صبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۶۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، رؤسای فدراسیون‌های ورزشی و قهرمانان و افتخارآفرینان ورزشی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

رئیس رسانه ملی در این آیین با اشاره به اینکه پیشرفت در همه عرصه‌ها و به‌ویژه در ورزش موجب تقویت هویت ملی ما می‌شود، گفت: یکی از سرفصل‌های مهم تحولی رسانه ملی، «پیشرفت» است و این جشنواره با برجسته کردن افتخارات فرزندان ایران، هویت ملی را تقویت می‌کند و یکی از مصادیق فتوحات فرزندان ایران است.

جبلی افزود: جوانان ما، دانشمندان ما و قهرمانان ما در نیرو‌های مسلح که با اقتدارآفرینی در عرصه بین‌الملل، عملیاتی، چون «وعده صادق» را رقم زدند، مصداق عینی این قهرمانی‌اند.

وی ورزشکاران را از جمله عناصر هویت ملی کشور دانست و گفت: ورزشکاران باید به طور مستمر در قاب رسانه ملی حضور داشته باشند، این وظیفه ذاتی ماست که در رسانه ملی خدمتگزار این قهرمانان باشیم.

رئیس رسانه ملی این جشنواره را مصداق روشنی از رویکرد و سازوکار تحول در رسانه ملی دانست و گفت: در کنار رویکرد تحولی رسانه ملی، انتخاب نهایی با ملت ایران که صاحبان اصلی رسانه و صاحبان اصلی کشورند بوده است.

جبلی افزود: حدود پنج میلیون تن از هموطنان عزیزمان قهرمانان ملی را انتخاب کردند و این افتخاری برای ورزشکاران ماست که مورد توجه مردم هستند.

وی با اشاره به اینکه رسانه ملی همواره مورد توجه قهرمانان ملی و مردم ایران بوده است گفت: هرچند نتیجه طبیعی قهرمان شدن ستاره بودن است، اما در ورزش، ستاره بودن کافی نیست. قهرمانان ملی که در این جشنواره برگزیده شدند محبوب دل مردم‌اند و این نشان می‌دهد مردم قدردان ورزشکارانشان هستند و در کنار آنها می‌مانند.

وی که قهرمانان ملی را رسانه گویای هویت ملی خواند که نماد اخلاق و جوانمردی را در رسانه نمایان می‌کنند، گفت: مردم هنوز یاد جهان پهلوان تختی را گرامی می‌دارند، چراکه او نماد جوانمردی بود و جوانمردی لازمه قهرمانی است.

رئیس رسانه ملی با یادآوری نام شهید ابراهیم هادی و توصیه به مطالعه کتاب «جوانمرد» _روایت زندگی و خاطرات شهید ابراهیم هادی _ گفت: قهرمانانی مانند ابراهیم هادی همواره در تاریخ می‌مانند و این نقش صداوسیما را در معرفی این قهرمانان سنگین‌تر می‌کند.

جبلی با اشاره به اینکه رسانه ملی قدردان ورزشکارانی است که عنصر ایرانی و جوانمردی را برجسته می‌کنند عنوان کرد: از مردمی‌که با وسواس قهرمانان ملی‌شان را انتخاب کردند قدردانی می‌کنم. این انتخاب نشان داد که مردم عناصر هویتی ملی‌شان را می‌شناسند و ما نیز قدردان این قهرمانان در رسانه ملی هستیم.

دیگر خبرها

  • از کمدی تا آخرالزمان / هفتمین جلسه پاتوق برگزار می‌شود
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند
  • هفتمین «پاتوق فیلم کوتاه» برگزار می‌شود/ از کمدی تا آخرالزمان
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنر‌های نمایشی به کار خود پایان داد
  • اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی هنر‌های عروسکی
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • جایزه جشنواره ایتالیایی برای «در سایه سرو»
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • العین روی دست غول آسیا بلند شد / شگفتی‌سازی در قلب جده با اسطوره ایتالیا