Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - استاندار مازندران گفت: اوقات فراغت دانش اموزان را باید از حالت برنامه های تکراری و کلیشه ای خارج کرد و شرایط پویایی برای رشد استعدادهای دانش آموزان و جهت دهی به رفتار اجتماعی انها ایجاد نمود.

محمد اسلامی روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان مازندران افزود: اوقات فراغت تابستان را باید با برنامه ریزی و مدیریت متمرکز و مستمر، به فرصتی برای مسئولیت پذیری دانش آموزان و نوجوانان تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: باید برای اوقات فراغت فرزندان یک کار غیر کلیشه ای خلاقانه آزاد در نظر گرفت تا منجر به رشد استعداد های آنها شود .
مقام عالی دولت در استان مازندران تاکید کرد: باید دانش آموزان از حالت سنتی پشت نیمکت و میز نشینی و خواندن و نوشتن خارج شوند تا با افزایش تحرک و نشاط، دوره تحصیلی بعدی را با انرژی مضاعف و هدف آغاز کنند.
اسلامی با بیان اینکه باید از دانش آموزان در اداره و حفاظت از محیط زیست بیشتر بهره برد ، گفت: متولیان اوقات فراغت دانش اموزان برنامه هایی برای آشنایی بیشتر دانش اموزان با ظرفیت استان طرح و اجرا کنند .
وی اظهار کرد: در مسیر برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانش آموزان باید شناسایی استعداد از طریق مدیریت صورت بگیرد و مسئولان آموزش و پرورش در این مسیر باید از برنامه هایی با آمار حجمی پرهیز کنند.
استاندار مازندران بیان کرد: درنظرگیری مولفه هایی چون مهار دوگانگی شدن شخصیت فرزندان و نشاط در برنامه ریزی اوقات فراغت و توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی که متاسفانه در حال حاضر در حال تغییر است، از الزامات این برنامه ریزی است.
**تقویت کار تیمی در برنامه ریزی اوقات فراغت
اسلامی ادامه داد: باید کار فردی و انزوا را حذف کنیم و کار تیمی و هماهنگی را جایگزین آن کنیم و اجازه دهیم دانش آموزان در اوقات فراغت با ورزش، مسابقه و مباحث پژوهشی تیم و گروه خود را هدایت کنند.
او گفت: آشنایی با داشته های با ارزش فرهنگی استان و ظرفیت های جدید طی بازدید میدانی جهت ایجاد روحیه خودباوری و باور کردن کشور و پرچم نیز در اوقات فراغت می تواند اتفاق بیفتد.
استاندار مازندران اظهار کرد: همچنین در مقوله محیط زیست نیز باید به کمک بچه ها رفتار زیست محیطی مردم را اصلاح کرد که این مساله هم در اوقات فراغت امکانپذیر است.
وی با بیان اینکه درصد مردم بومی غرق شده در دریای خزر زیاد است ، افزود: این مساله جای سوال دارد که متاثر از عدم کار فرهنگی و آموزش و انتقال الزامات است که اوقات فراغت بهترین فرصت برای اینگونه آموزش ها در کنار ارزش شدن قانون پذیری به جای قانون گریزی در فرزندان است.
مقام عالی دولت در استان مازندران تاکید کرد: در کارهای مهارتی نیز باید به طور جدی وارد شویم بسیاری از فرزندان ما با مدرک دکتری فاقد مهارت کارآفرینی هستند، چون بحث کارآفرینی در کنار ژنتیکی بودن اکتسابی نیز هست و نیازمند ذهن خلاق می باشد.
استاندار مازندران گفت: بنابراین باید ذهن را معطوف به این کرد که بتواند از یافته های خود برای استفاده از محیط بهره ببرد که بهترین زمان برای بروز و پرورش، دوران دانش آموزی است.
وی با بیان اینکه باید از ظرفیت ارگان ها و نهادهای فرهنگی به عنوان پایگاه اوقات فراغت استفاده کرد گفت: همه باید در خدمت آموزش و پرورش باشند چون سرمایه اجتماعی ما در این نهاد ساخته می شود.
دومین جلسه شورای آموزش و پرورش روز چهارشنبه در سالن استانداری مازندران با حضور مسئولان استانی و اعضای شورا برگزار شد .
در حاشیه دستور جلسه امروز مسائلی همچون دغدغه های اعتبارات مالی آموزش و پرورش و دغدغه های استقرار پایه دوازدهم در نظام جدید آموزشی که از سال تحصیلی آینده اغاز می شود مطرح شد.
استان مازندران 530 هزار دانش آموز دارد که در بیش از چهار هزار مدرسه و پایگاه اموزشی در حال تحصیل هستند .
/1899/7335

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي اوقات فراغت مسئوليت پذيري مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور