Web Analytics Made Easy - Statcounter

     در بسیاری از مواقع حرف درست و حقی با یک نیت اشتباه و غیرحق زده می‌شود و ما هم بدون توجه به نتیجه آن حرف و اتفاق، و با ساده‌انگاری آن حرف حق را تکرار و بر آن تاکید می‌کنیم. طی سال‌های اخیر مساله‌ی درستی تحت عنوان «انتخابی بودن دین» در جامعه رایج شده‌است. حرفی که خیلی پیش‌تر‌ها و در اصل و نفس دین اسلام گفته و بر آن تاکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اسلام برخلاف یهودیت دین وراثتی نیست، به این معنا که هرکسی پدر و مادر مسلمان داشت او مسلمان محسوب نمی‌شود و برخلاف مسیحیت در نوزادی نمی‌توان مشرف به دین مبین شد، بلکه می‌بایست در زمان عقل‌رس شدن و فهم کامل و با اعتقاد به اصول دین و مذهب که هیچ‌یک تقلیدی نیست و تماما تحقیقی‌ست، دین اسلام را بپذیرد و مسلمان شود.

حال، اما این حرف با نیت و عقبه خیرخواهانه گفته نمی‌شود به این دلیل که مدعیان این موضوع خواهان رشد یافتن کودکان در فضایی بی‌طرفانه هستند. به نظر این افراد، خانواده‌ها نباید فرزندان خود را تا زمان انتخاب شخصی آن‌ها، به مراسم و آیین‌های مذهبی ببرند و نباید در اجرای مناسک دینی همراه کنند و نباید نام مذهبی بر آن‌ها بگذارند و ... که البته این ادعا با توجه به دوره و زمانه‌ی زندگی‌ما که عصر انفجار اطلاعات و بمباران اخبار و نظریه‌های متفاوت در موضوعات مختلف است ادعایی گزاف است.

با همه‌ی این اوصاف، در کشور‌هایی که مبدا و مروج این نظریه هستند، همین حرف اجرایی و عملی نمی‌شود. آن‌ها نه‌تن‌ها فرزندان خود را از کودکی با دین و آیین‌شان آشنا می‌کنند بلکه هرروزه به دنبال راه‌هایی برای رواج هرچه بیشتر المان‌ها و آیین‌های مذهبی‌شان هستند. برای مثال امروزه در اکثر کشور‌های دنیا شنبه و یک‌شنبه روز‌های تعطیل هفته است که در واقع یکشنبه روز کلیسا رفتن مسیحیان است و یک روز مذهبی محسوب می‌شود. یا در غرب چهار جشن اصلی در سال برگزار می‌شود که هرچهار جشن مذهبی هستند. عید پاک، روز شکرگزاری، هالووین و کریسمس، چهار جشن اصلی هستند که عید‌های مذهبی مسیحیان به شمار می‌روند و امروزه به دیگر کشور‌ها با مذاهب و ادیان مختلف هم تسری پیدا کرده است.

هالووین در مدارس و مهدکودک‌ها.

اما طبق معمول، اکثر کسانی که چشم‌شان به دنیای غرب است، الگو‌های دست چندم غربیان را گرفته و مبنای عمل قرار می‌دهند. با همین نوع نگاه بسیاری از والدین تربیت فرزندان‌شان را به مدارس و مهدکودک‌هایی می‌سپارند که دارای چنین ویژگی‌هایی باشند. حال، اما اتفاقی که پیش‌می‌آید چیز دیگری‌ست.

این مدارس و مهدکودک‌ها یا آموزشگاه‌های کودک با همین نظریه نه‌تن‌ها از برگزاری جشن‌های مذهبی اسلام سرباز‌می‌زنند، بلکه با رعایت و آشناکردن کودکان با شئون اسلام هم مخالفت می‌کنند و معتقد هستند که بهتر آن است، کودکان بدون آشنایی با مسائل دینی و حضور در جشن‌ها و مراسم مذهبی تربیت یابند. اما در همین حین به برگزاری جشن هالوین و کریسمس می‌پردازند؛ و با این‌کار نه‌تن‌ها بچه‌ها را در فضای بی‌طرف رشد نمی‌دهند بلکه آن‌ها را از هویت ملی خودشان هم دور می‌سازند و باعث می‌شوند در آینده که این کودکان به سن و سال انتخاب روش زندگی و دین و آیین می‌رسند هیچ شناخت مثبت و موثری از دین رسمی کشور خود نداشته باشند و در نقطه مقابل خاطرات جذابی از جشن‌های مسیحیت در دوران شیرین کودکی برای‌شان به یادگار مانده باشد؛ و جای نظارت بر مهدکودک‌ها و آموزشگاه‌های کودک همچنان خالی‌ست. هر چندوقت یک بار تنها خبری می‌شنویم از تعطیلی یکی از مهدکودک‌ها به دلایل متعددی مثل، برگذاری جشن رقص، استخر مختلط، کودک آزاری و عملکرد غیر اخلاقی مربیان و ...، اما باز هم مهدکودک‌ها تحت نظارت صحیح و کارآمد قرار نمی‌گیرند. کودکان امروز که در این مهد‌ها تحت آموزش‌های متفاوت و گاهی مغایر با خط و مشی اصلی کشور قرار می‌گیرند در آینده‌ای نه چندان دور جوانان جامعه ساز این کشور خواهند بود. پس جای کمی تامل بیشتر در این باره هست.

البته نباید از این نکته غافل ماند که شخص حضرت مسیح به عنوان یک پیامبر بزرگ و صاحب شریعت آسمانی بسیار قابل احترام و ارزشمند هستند و روز ولادت ایشان برای ما نیز مبارک و محترم است. اما تاکید بیش‌از حد بر مراسم و آیین‌های مذهبی مسیحیت در کشور ما که مفتخر به دین مبین اسلام است پذیرفته نیست. منبع: فردانیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مهد کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۷۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب؟

احد آزادی خواه، نماینده مجلس در خصوص حضور گشت ارشاد و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، حجاب در کشور ما از نظر قانونی و شرعی جایگاه ویژه داشته و مشخص است. راهبرد ما باید دفاع از حجاب از نگاه شرعی و قانونی باشد. اما اینکه در شیوه دفاع چگونه باید اقدام کنیم؛ بنده به هیچ عنوان اقدام قهری و برخی از برخورد‌هایی که اخیرا برای مقابله با بدحجابی انجام می‌شود را به هیچ عنوان قابل دفاع و موثر نمی‌دانم.

وی در گفتگویی که با ما داشته، افزود: به این نکته باید توجه کرد که رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

آزادی خواه در خصوص برخورد گشت ارشاد با شهروندان گفت: گشت ارشاد و فرماندهی انتظامی یکی از گام‌ها در ترویج حجاب است، پس دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی ما کجا هستند؟ ما نباید انتهای زنجیر را ملزم کنیم که صرفا با قوه‌ی قهریه با بدحجاب‌ها برخورد کنند، بلکه ده‌ها گام باید قبل از آن انجام شود. مانند آموزش و پرورش، فرهنگ، کار‌های ترویجی و.... دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی متولی در این امر هستند که باید کار‌هایی را انجام دهند. در گام نهایی نیز گشت ارشاد باید صرفا با معدود افرادی که حساب شده و سازمان یافته اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، برخورد کند، نه با شهروندانی که در جامعه حضور دارند.

آزادی‌خواه در پاسخ به این سوال که چرا ما با برخی دوگانگی‌ها در برخورد با زنان که نمونه آن را در تصاویر صداوسیما و زمان راه‌پیمایی و انتخابات، شاهد هستیم، مواجهیم؟ گفت: بنده نظرم بر این است که باید این مسأله را به عنوان یک راهبرد اصلی اثبات کنیم که نگاه حاکمیت به تمام زنان و مردان جامعه یکی است و همه برایمان حرمت دارند و صاحب حقوق اجتماعی هستند. البته ما موظف هستیم در رابطه با اصول خود تبلیغ، ترویج و دفاع کنیم. یکی از اصول ما عفاف و حجاب است، اما این تبلیغ نباید به گونه‌ای باشد که دوگانه‌ای در کشور ایجاد کنیم که نیمی را صاحب حقوق بدانیم و نیمی دیگر را صاحب حقوق ندانیم.

وی ادامه داد: این دوگانه‌ای را که رهبر معظم از آن انذار فرمودند، می‌تواند غده‌ای سرطانی در جامعه باشد. این بیانی که حاج قاسم سلیمانی در رابطه با دختران جامعه فرمودند، بیان گمشده‌ی امروزه ما است. این دخترانی که امروزه پای صندوق رأی و راهپیمایی می‌آیند و دوربین‌های صداوسیما آنها را پخش می‌کند نشان می‌دهد که اینها علاقه‌مند به نظام و کشور هستند که اگر با اینها به درستی برخورد شود، خواهید دید که به قول قرآن: «وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا».

اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بنا باشد گشت ارشاد نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است

وی در پاسخ به این سوال که اگر لایحه حجاب و عفاف به سرانجام برسد تکلیف گشت ارشاد به کجا خواهد رسید؟ گفت: معیار برای ما قانون است و اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بر این باشد که مثلا گشت ارشاد یا اقدامات مشابه آن نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است.

منبع: جماران

tags # گشت ارشاد سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • ضرورت استحکام بخشیدن به اعتقادات و تفکرات اسلامی
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • آیین بزرگداشت هفته ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در سنندج برگزار شد
  • جایگاه گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب؟
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف می‌شود؟
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف شده است؟
  • آیا ادعای سید حسین نصر درباره‌ی همکاری شریعتی با ساواک حقیقت دارد؟