Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران– ایرنا– بر اساس توافق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کلیه قراردادهایی که مجریان آن شرکت‌های دانش بنیان باشند با تایید معاونت علمی، از محاسبه ضرایب و پرداخت حق بیمه پیمانکاری معاف می شوند.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ به منظور تسهیل کسب‌وکارهای دانش بنیان جلسه‌ای مشترک با حضور دکترعلی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، برگزار و تصمیماتی برای رفع مشکلات و موانع کسب ‌وکارهای دانش بنیان اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق اعلام محمد حسن زاده معاون بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی، بر اساس مصوبات این نشست مشترک کلیه قراردادهایی که مجری آن‌ها شرکت‌های دانش بنیان باشند و در حوزه فعالیت‌های دانش بنیان آن شرکت تعریف ‌شده باشند با معرفی و تأیید معاونت علمی از محاسبه ضرایب و پرداخت حق بیمه پیمان معاف خواهند بود و صدور مفاصا حساب منوط به اخذ تعهد حسابرسی از دفاتر خواهد بود.
همچنین به منظور رسیدگی تخصصی به امور بیمه ای شرکت‌های دانش بنیان شعبه‌های خاصی در تهران برای ثبت‌نام و رسیدگی به اعتراضات فعالان این عرصه ایجاد خواهد شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ابتدای این نشست در سخنانی با اشاره به اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همواره بر پایه حمایت از کسب‌وکارهای دانش بنیان بوده است.
ستاری افزود: تاکنون با دستگاه‌های مختلفی همچون مالیات، گمرک و ستاد کل نیروهای مسلح مسیرهای خاص و ویژه ای برای گردش روان تر کار کسب‌وکارهای دانش بنیان طراحی و اجراشده است.
ستاری نقش وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی در تسهیل فضای کسب‌وکار دانش بنیان را بسیار تاثیرگذار دانست و خاطر نشان کرد: به دلیل نوپا بودن اغلب کسب‌وکارهای دانش بنیان، مشکلاتی در تعامل با سازمان تأمین اجتماعی وجود دارد که نیازمند ارائه راه حل های مناسب است.
دکتر علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت کسب‌ وکارهای دانش بنیان گفت: موضوع اشتغال یکی از مسائل اصلی کشور است و باید به صورت ویژه برای اشتغال فارغ‌التحصیلان در برنامه توسعه اشتغال فراگیر و برنامه توسعه اشتغال روستایی و عشایری مسیر ویژه ای را تدارک دید.
وی با اشاره به تجربیات گذشته کشور در زمینه توسعه اشتغال تاکید کرد: باید از زنجیره‌های صنعتی و تولیدی و شرکت‌های بازاریابی و فروش در جهت ایجاد تحرک هرچه بیشتر بنگاه‌ها و افراد حمایت کرد.
ربیعی آمادگی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی برای حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حوزه حق بیمه قرارداد و ایجاد شعبه تخصصی برای انجام کل امور بیمه ای شرکت‌های دانش بنیان، دستور ویژه ای صادر خواهد شد و سعی می‌شود مشکلات در این زمینه با همکاری معاونت علمی به حداقل برسد.
عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، محمد حسن زاده معاون بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی، علی رضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی، مهدی الیاسی معاونت سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و هم‌چنین محمد صاحبکار رییس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی از جمله حاضران این نشست بودند.
علمی ** 1836 **2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي شركت هاي دانش بنيان حق بيمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۱۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم