Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان هواپیمایی کشوری گزارش تأخیرات پروازهای داخلی اردیبهشت ماه شرکت‌های هواپیمایی را بر اساس سامانه شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد.

بر اساس این گزارش بیشترین تأخیر در پروازها نسبت به تعداد پروازهای داخلی شرکت‌های هواپیمایی به صورت مقایسه واحد به واحد به دو شرکت هواپیمایی آسمان و کارون اختصاص داشت که هر دو با داشتن ۵۰ درصد تأخیر در پروازهای ماه گذشته خود رتبه نخست را به‌دست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت آسمان در ماه گذشته ۶۷۷ سورتی پرواز انجام داد که ۳۳۷ پرواز این شرکت با تأخیر و ۳۴۰ پرواز به موقع بود ضمن اینکه هواپیمایی کارون در ماه مذکور ۲۰۶ سورتی پرواز برگزار کرد که ۱۰۴ پرواز با تأخیر و ۱۰۲ پرواز به موقع انجام شد.

همچنین در ماه گذشته دو شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و آتا نیز باداشتن ۴۹ درصد تاخیر در کل پروازهای خود رتبه دوم تأخیرات پروازی را به‌دست آوردند.

ایران ایر در اردیبهشت ماه از مجموع ۸۴۰ سورتی پرواز، ۴۱۰ پرواز را با تأخیر و ۴۳۰ پرواز نیز را به موقع به پایان رساند. همچنین هواپیمایی آتا ۵۵۹ پرواز داخلی در اردیبهشت ماه انجام داد که ۲۷۵ سورتی پرواز با تأخیر و ۲۸۴ پرواز به موقع بود.

گفتنی است، شرکت هواپیمایی سپهران در اردیبهشت ماه ۱۹۸ پرواز داشت که ۸۶ سورتی پرواز معادل ۴۸ درصد را با تأخیر و ۱۱۲ سورتی پرواز معادل ۵۷ درصد را به موقع انجام داد که از این نظر در جایگاه سوم شرکت های هواپیمایی دارای بیشترین تأخیرات پروازی قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواپیمایی فرودگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود

شرکت «ویرجین گلکتیک» قصد دارد هفتمین سفر فضایی خود را روز هشتم ژوئن به پرواز درآورد.

به گزارش ایسنا، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، شرکت «ویرجین گلکتیک»(Virgin Galactic) ماه آینده دوباره پرواز خواهد کرد.

به نقل از اسپیس، این شرکت به تازگی اعلام کرده که روز هشتم ژوئن را برای هفتمین پرواز فضایی تجاری خود هدف قرار داده است. این پرواز یک سفر زیر مداری به نام «گلکتیک ۰۷»(Galactic 07) است.

این دومین پرواز فضایی ویرجین گلکتیک در سال جاری است که پس از ماموریت «گلکتیک ۰۶» در ۲۶ ژانویه انجام می‌شود و دوازدهمین پرواز کلی آن تا به امروز محسوب می‌شود.

ویرجین گلکتیک از یک سیستم پرتاب هوایی استفاده می‌کند که از دو وسیله نقلیه تشکیل شده است؛ یک هواپیمای حامل به نام «وی‌ام‌اس اوه»(VMS Eve) و یک فضاپیمای زیر مداری به نام «وی‌اس‌اس یونیتی»(VSS Unity).

هواپیمای وی‌ام‌اس به همراه فضاپیمای یونیتی که زیر بال‌هایش قرار دارد، از باند فرودگاه بلند می‌شود و فضاپیما را در ارتفاع حدود ۱۳۷۰۰ متری رها می‌کند. سپس، یونیتی موتور خود را روشن می‌کند و راه خود را به سمت فضای زیر مداری در پیش می‌گیرد.

مسافران هواپیمای فضایی، چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه می‌کنند و می‌توانند زمین را در برابر تاریکی فضا ببینند. بلیط یونیتی در حال حاضر به مبلغ ۴۵۰ هزار دلار فروخته می‌شود.

گلکتیک ۰۷ از فرودگاه «اسپیس‌پورت آمریکا»(Spaceport America) در جنوب غربی نیومکزیکو حرکت خواهد کرد و چهار مسافر در کابین یونیتی حضور خواهند داشت. ویرجین گلکتیک هنوز این افراد را معرفی نکرده است.

سه نفر از سرنشینان، فضانوردان خصوصی اهل نیویورک، کالیفرنیا و ایتالیا هستند. ویرجین گلکتیک روز چهارشنبه در به‌روزرسانی ماموریت گلکتیک ۰۷ نوشت: چهارمین سرنشین، یک فضانورد و پژوهشگر شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) است که آزمایش‌های متعددی را انجام خواهد داد.

آکسیوم اسپیس یک شرکت مستقر در هیوستون است که تا به امروز سه سفر سرنشین‌دار را به «ایستگاه فضایی بین‌المللی» سازمان‌دهی کرده و همه این سفرها از سخت‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) استفاده کرده‌اند. همچنین، آکسیوم اسپیس قصد دارد تا اواخر دهه ۲۰۲۰ ایستگاه فضایی خود را در مدار زمین مونتاژ و راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • ملی‌پوش مازندرانی تیراندازی، قهرمان کشور شد
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • ملی پوش مازندرانی قهرمان مسابقات تیراندازی شد
  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی