Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

محمدرضا هدایتی متولد بندر چابهار در استان سیستان و بلوچستان است. وی از دوران کودکی به تئاتر روی آورده است. او خرداد ۷۴ به تهران آمد و در انتشارات مرغ آمین مشغول به کار شد. سال ۱۳۷۷ یک تئاتر هم با اکبر زنجان‌پور کار کرد به نام گوریل پشمالو اثر یوجین اونیل. تا اینکه سال ۱۳۷۸ اولین همکاری با مهران مدیری در مجموعه تلویزیونی به نام ببخشید شما؟ را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیگر فعالیت‌های او می‌توان به کارگردانی یک فیلم کوتاه با نام برخورد کوتاه اشاره کرد.

محمدرضا هدایتی یکی از بازیگران به‌نام طنز ایران است که البته باید بگوییم همیشه با غرور فاصله دارد، بازیگری که در اوج جوانی نقش پیرمرد‌ها را بازی می‌کند و این کمی عجیب به نظر می‌رسد. نقش یاور طغرل در "شب‌های برره"، نقش طغرل در پاورچین، منصور زرگنده در مجموعه "باغ مظفر" و یا جهانگیر شاه در مجموعه "قهوه تلخ" از شاهکار‌های هنری هدایتی است. محمدرضا هدایتی در چهار سالگی صحنه‌هایی از تلویزیون دید که همان صحنه‌ها در ذهن او نقش بست. از ده، دوازده سالگی هم عاشق بازیگری شد.

محمدرضا هدایتی پیش از آن‌که به شهرت برسد در عرصه تئاتر بسیار فعال بوده است. او بازیگری است که به خاطر نقش‌های کمدیش در سریال‌های تلویزیونی به کارگردانی مهران مدیری شهرت پیدا کرده است. همه بازیگر‌ها را دوست دارد، به عبارتی هنر را دوست دارد. زمانی که برای دیدن فیلم "سناتور" به تنهایی به "سینما زاهدان" رفت، عاشق سینه‌چاک سینما شد. پدرش با سینما میانه خوبی نداشت، زمانی که پدرش فهمید، او را سرزنش کرد که چرا تنهایی به سینما رفته است، ولی هدایتی با همه مخالغت‌ها پا به عرصه هنر نهاد.

 

 

چرا محمد‌رضا هدایتی به طنز روی آورده است؟  "چون بازیگران کمدی را خیلی دوست داشتم، چارلی چاپلین را که واقعا عاشقش بودم و از لورل هاردی هم بسیار خوشم می‌آمد. کمدین‌ها اکثرا بداخلاق هستند، می‌گویند آن‌که می‌خندد یک درد دارد و آن‌که می‌خنداند هزار و یک درد. کمدین درد‌ها را می‌بیند و آن‌ها را برای دیگران تبدیل به کاریکاتور و خنده می‌کند. پس می‌تواند فرد عمیق‌تر و جدی‌تری باشد. "

 


خوانندگی محمدرضا هدایتی

محمدرضا هدایتی در زمینه خوانندگی هم فعالیت نموده و چندین آلبوم منتشر کرده است. آرزویش این است که روی موسیقی سیستان و بلوچستان کار کند، او موسیقی سنتی ایرانی را خیلی خوب می‌شناسد، موسیقی‌های غربی را با جزئیات دنبال می‌کند و به موسیقی مقامی ایران و موسیقی فالک دنیا به شدت علاقه‌مند است. چند آلبوم را روانه بازار کرده و آلبوم سوم با نام «عشق پنهونی» را قرار است به‌زودی منتشر کند، دو کنسرت در شیراز و دیگری در اراک برگزار کرد.

در اکثر ترک‌هایش با رشید رفیعی همکاری کرده است. در مورد دلیل این‌که یکی از آلبوم‌های موسیقی‌اش را برای نوجوانان منتشر کرده است می‌گوید، تنها یک حرف ایرج طهماسب باعث شد که این کار را انجام دهد: او یک روانشناس واقعی است «طهماسب می‌گفت روی بچه‌ها کار کنید. اگر برای بچه‌ها کار کنید، فرد وقتی هنوز بچه است، طرفدارت می‌شود؛ بزرگ شد باز هم طرفدارت است؛ بچه دار شد طرفدارت است و اتفاقا بچه‌اش هم طرفدار توست و همین‌طور تا آخر عمر طرفدار داری. یعنی همین کاری که او با کلاه قرمزی و پسرخاله انجام داد»

 

  آلبوم های استودیویی محمدرضا هدایتی برگ و باد «۱۳۸۷» «به عنوان خواننده» ماه میخنده «۱۳۹۱» «به عنوان خواننده و آهنگساز» «غیر رسمی»

 

تک آهنگ‌های محمدرضا هدایتی دنیا کوچیکه مشتاق سایه سیستانی تو خونسردی «به همراه عمران طاهری» بارونی تو باشی بریم زیره بارون اله ی نازم «به همراه پژمان جمشیدی» ساعت خواب «به همراهی رشید رفیعی» دلم بیقراره کاشکی زمستون نبودم روزای دلتنگی آخرین ستاره تو از من سیری دلبسته

 

 

صداپیشگی محمدرضا هدایتی محمدرضا هدایتی این سال‌ها صداپیشه یکی از شخصیت های ثابت «کلاه قرمزی» با نام پسرعمه زا بوده است؛ عروسکی که تکه کلامش «ها» گفتن است، از روستا آمده و هر از گاهی به همه حرف های جدی و مهم آقای مجری و دیگران می خندد.
  فیلم‌شناسی محمدرضا هدایتی مجموعه‌های تلویزیونی محاکمه داستان‌های نوروزی ببخشید شما؟ وکیل محل رانت‌خوار کوچک قهر و آشتی نیستان داستان‌های نوروز «۱۳۷۹» پاورچین نقطه چین پلاک ۱۴ کمین در چشم باد شب‌های برره باغ مظفر لطفا دور نزنیم مرد دوهزار چهره کلاه‌قرمزی ۸۸ کلاه‌قرمزی ۹۰ کلاه‌قرمزی ۹۱ کلاه‌قرمزی ۹۲ کلاه‌قرمزی ۹۳ کلاه‌قرمزی ۹۴ در حاشیه زیر پای مادر رهایم مکن

سینمایی خالتور (۱۳۹۶) شکلاتی(۱۳۹۵) آس و پاس (فیلم ۱۳۹۴) فصل نرگس (۱۳۹۴) خانه دختر (۱۳۹۳) ایران برگر (۱۳۹۳) اینجا آسمان همیشه بارانی است (۱۳۹۲) دلقک کلاه‌قرمزی و بچه‌ننه (۱۳۹۰) تاکسی نارنجی (۱۳۸۷) کیش و مات (۱۳۸۷) بی‌وفا (۱۳۸۵) شام عروسی (۱۳۸۴) الهه زیگورات (۱۳۸۲) روز کارنامه (۱۳۸۱) داماد خوش قدم (۱۳۸۱) مردی از جنس بلور (۱۳۷۷)
    محمدرضا هدایتی، لاله اسکندری و مرتضی آتش زمزم در جشنواره فیلم وارنا (بلغارستان)
  تئاتر نیرنگ باری لولوی عزیز من میزان خواستگاری گوریل پشمالو دلم دریا زمانی برای کشتن دزد و مهتاب بار دیگر هابیل شب بخیر سرهنگ

شبکه خانگی داماد خوش قدم فضانوردان قهوه تلخ گنج مظفر شوخی کردم…! کوچه مروارید بمب خنده


انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان تئاتر مهران مدیری ایران بازی تلویزیون ذهن چارلی چاپلین کاریکاتور سیستان و بلوچستان موسیقی سنتی موسیقی خواب نوروز لاله اسکندری جشنواره فیلم تئاتر سیستان و بلوچستان کاریکاتور لاله اسکندری پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۵۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند

آفتاب‌‌نیوز :

سلبریتی‌های هالیوودی گرچه با هنرنمایی هایشان در برابر دوربین یا روی صحنه شناخته می‌شوند، اما بسیاری از آن‌ها تجربه‌ی صداپیشگی هم داشته اند. در حقیقت، برخی از شخصیت‌های انیمیشنی مشهور و محبوب صدای خود را از این ستارگان وام گرفته اند.

ویل اسمیت

ویل اسمیت صداپیشه‌ی شخصیت اسکار در انیمیشن «داستان کوسه» (Shark Tale) بود.

میلا کونیس

میلا کونیس از فصل دوم سریال انیمیشنی «فمیلی گای» (Family Guy) صداپیشگی شخصیت مگ گریفین را برعهده گرفت. پیش از او لیسی شابرت صداپیشه‌ی این شخصیت بود.

جاستین تیمبرلیک

جاستین تیمبرلیک در انیمیشن «شرک ۳» (Shrek the Third) صداپیشه‌ی شخصیت آرتی بود. او همچنین در انیمیشن‌های «ترول ها» (Trolls) و «تور جهانی ترول ها» (Trolls World Tour) صداپیشگی شخصیت برنچ را برعهده داشت. او در انیمیشن «یوگی خرسه» (Yogi Bear) هم صداپیشه‌ی شخصیت بوبو بود.

مریل استریپ

مریل استریپ بی شک یکی از بزرگ‌ترین بازیگران زن صنعت خود است. او همه کاری انجام داده است، از جمله صداپیشگی شخصیت خانم فاکس در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» (The Fantastic Mr. Fox)، شخصیت کویین در انیمیشن «مورچه کش» (The Ant Bully)، شصیت بلو مکا در فیلم «هوش مصنوعی» (A.I. Artificial Intelligence) و شخصیت جسیکا لاوجوی در سریال انیمیشنی «سیمپسون ها» (The Simpsons).

جورج کلونی

جورج کلونی در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی آقای فاکس را برعهده داشت.

ایوان مک گرگور

ایوان مک گرگور چند تجربه‌ی صداپیشگی دارد، از جمله شخصیت رودنی کاپرباتم در انیمیشن «ربات ها» (Robots)، شخصیت ولینت در انیمیشن «کبوتر بی باک»، شخصیت کریس در انیمیشن «کارگران چکمه پوش» (Jackboots on Whitehall) و شخصیت لومیر در لایو اکشن «دیو و دلبر» (Beauty and the Beast).

مل گیبسون

مل گیبسون در انیمیشن «پوکاهانتس» (Pocahontas) صداپیشه‌ی شخصیت جان اسمیت بود.

آنجلینا جولی

آنجلینا جولی صداپیشه‌ی شخصیت استاد ببری در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» (Kung Fu Panda) و شخصیت لولا در انیمیشن «داستان کوسه» بود.

الک بالدوین

الک بالدوین در انیمیشن «بچه رئیس» (The Boss Baby) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان بچه رئیس (تد) را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن‌های «ظهور نگهبانان» (Rise of the Guardians) و «باب اسفنجی شلوار مکعبی» (The Spongebob Squarepants Movie) شخصیت‌هایی را صداپیشگی کرده است.

متیو برودریک

متیو برودریک صداپیشه‌ی شخصیت سیمبا در انیمیشن «شیر شاه» (The Lion King) بود.

کلویی گریس مورتز

کلویی گریس مورتز در انیمیشن «خانواده آدامز» (The Addams Family) صداپیشه‌ی شخصیت ونزدی آدامز بود. او همچنین در انیمیشن «افسانه شاهدخت کاگویا» (The Tale of Princess Kaguya) صداپیشگی شخصیت شاهدخت کاگویا را برعهده داشت. او چند تجربه‌ی دیگر نیز در زمینه‌ی صداپیشگی دارد.

نیکلاس کیج

نیکلاس کیج صداپیشه‌ی شخصیت مرد عنکبوتی نوآر در انیمیشن «مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی» (Spider-Man: Into the Spiderverse)، شخصیت زاک در انیمیشن «مورچه کش»، شخصیت گراگ در انیمیشن «غارنشینان» (The Croods) و ... بود.

اپرا وینفری

اپرا وینفری در انیمیشن «شاهدخت و قورباغه» (The Princess and the Frog) صداپیشه‌ی شخصیت یودورا، مادر تیانا بود.

اسکارلت جوهانسون

اسکارلت جوهانسون در انیمیشن «باب اسفنجی شلوار مکعبی» صداپیشه‌ی شخصیت پرنسس میندی بود.

هیو جکمن

هیو جکمن در بازی «مردان ایکس: بازی رسمی» (X-Men: The Official Game) صداپیشه‌ی شخصیت ولورین و در انیمیشن «خوش قدم» (Happy Feet) صداپیشه‌ی شخصیت ممفیس بود.

ساموئل ال. جکسون

ساموئل جکسون در انیمیشن «شگفت انگیزها» (The Incredibles) صداپیشگی شخصیت فروزن را برعهده داشت.

داکوتا فانینگ

داکوتا فانینگ در انیمیشن «کورالاین» (Coraline) صداپیشه شخصیت اصلی همان همان کورالاین بود.

جان تراولتا

جان تراولتا در انیمیشن «تیزپا» (Bolt) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان تیزپا را برعهده داشت.

زندایا

زندایا در انیمیشن «پا کوچولو» (Smallfoot) صداپیشه‌ی شخصیت میچی بود. او در انیمیشن «اردک اردک غاز» (Duck Duck Goose) هم صداپیشگی شخصیت چی را برعهده داشت. زندایا چند تجربه‌ی دیگر هم در صداپیشگی دارد.

جیم کری

جیم کری در انیمیشن «هورتون صدایی می‌شنود» (Horton Hears a Who) صداپیشگی شخصیت هورتون را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن «سرود کریسمس» (The Christmas Carol) شخصیت‌های متعددی را صداپیشگی کرد، از جمله شخصیت اسکروچ در سنین مختلف، روح هدیه‌ی کریسمس و روح کریسمس.

سلنا گومز

سلنا گومز تجربه‌های متعددی در زمینه‌ی صداپیشگی داشته است، از جمله شخصیت ماویس در انیمیشن «هتل ترانیلوانیا ۳: تعطیلات تابستانی» (Hotel Transylvania ۳: Summer Vacation).

ووپی گلدبرگ

ووپی گلدبرگ در انیمیشن «شیر شاه» صداپیشگی شخصیت شنزی را برعهده داشت. او کار‌های متعدد دیگری نیز در زمینه‌ی صداپیشگی انجام داده است.

وین دیزل

وین دیزل در انیمیشن «غول آهنی» (The Iron Giant) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان غول آهنی را برعهده داشت.

رنی زلوگر

رنی زلوگر در انیمیشن «داستان کوسه» صداپیشه‌ی شخصیت انجی و در انیمیشن «بری زنبوری» (Bee Movie) صداپیشه‌ی شخصیت ونسا بلوم بود.

لوسی لیو

لوسی لیو صداپیشه ی شخصیت استاد افعی در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» و صداپیشه ی شخصیت می در انیمیشن «مولان ۲» (Mulan II) بود.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • بزرگداشت نیمای آواز ایرانی در چهل و ششمین نشست «آیین آواز»
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • وداع مردم خراسان شمالی با پیکر مرحوم عیسی بخشی
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • از وطنم ایران تا شب‌نورد؛ با تارِ لطفی + فیلم