Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

علیرضا فغانی در گفت‌وگویی در مورد نحوه اجرای ویدیوچک در جام جهانی ۲۰۱۸ گفت: در جام کنفدارسیون‌های فوتبال آسیا به دلیل کم بودن تعداد مسابقات کمک‌ داوران ویدیویی به ورزشگاه‌ها مختلف می‌رفتند و و در آنجا مستقر می‌شدند اما در مسابقات جام جهانی به دلیل تعداد زیاد مسابقات یک مرکز برای کمک داور ویدیویی در مسکو دایر شده و تمامی تصاویر به این مرکز ارسال و بازبینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تمامی مسابقات در تمامی ورزشگاه‌های جام جهانی از مسکو و یک مرکز اصلی کنترل می‌شود و ورزشگاه‌ها در هنگام برگزاری مسابقه با این مرکز برای ویدیوچک در ارتباط هستند.

فغانی در مورد  اینکه اگر ارتباط با این ورزشگاه و مرکز داوری قطع شود چه اتفاقی برای ویدیوچک رخ خواهد داد، گفت: در آن صورت هم فیفا پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده و در هر ورزشگاه یک اتاقک برای ویدیوچک وجود دارد که این اتاقک مثل جام کنفدرسیون‌های آسیا خواهد بود اما فقط در صورت قطع ارتباط این اتاقک داوری برای آن مسابقه وارد عمل خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، ابوالفضل دشتبانی گفت: این مبلغ به حدود سه هزار کشاورز تولیدکننده سیب زمینی بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید توافقی پرداخت شد.
وی افزود: تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبارها از کشاورزان خریداری و به کارخانه های تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و بخشی از آن نیز به کشورهای همجوار صادر شده است.
مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل گفت: پیگیری جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از این که محصول مازاد سیب زمینی به یک بحران تبدیل شود، عملیات خرید با دستور وزیر کشاورزی و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران آغاز شود.
به گفته دشتبانی، خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان در ۶ مرکز پیش بینی شده توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی تا پایان روند عرضه از سوی کشاورزان ادامه خواهد داشت.
روند خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل از ۱۲ اسفند سال گذشته آغاز شده و روند خرید با نرخ توافقی هر کیلوگرم سیب زمینی رقم آگریا ۸۰ هزار ریال و سایر ارقام ۶۵ هزار ریال جریان دارد.
برای خرید سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل در راستای حمایت از تولید کنندگان یارانه دولتی اختصاص یافته و خرید محصول در ۶ مرکز ثابت و شبانه روزی در شهرستان اردبیل ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • چهارشنبه مشکوک آزادی
  • قضاوت داوران چهارمحالی در مسابقات انتخابی تیم ملی اسکیت
  • ادامه روند افزایش تدریجی دما در خراسان رضوی
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • منچسترسیتی - وولورهمپتون؛ ترکیب رسمی
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد