Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا فتح آبادی عصر چهارشنبه در جلسه ستاد فرهنگی اجتماعی و مدیریت و ساماندهی آسیب های اجتماعی استان مرکزی در اراک اظهار کرد: از این تعداد سکونت گاه غیر رسمی ۱۶سکونت گاه با جمعیتی بالغ بر ۱۲۱هزار و ۲۱نفر که شامل ۲۳ درصد کل جمعیت می باشد مربوط به اراک و جمعیتی بالغ بر ۳۸هزار و ۵۵۷ نفر با ۱۹ درصد کل جمعیت مربوط به شهر ساوه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی افزود: همچنین وسعت سکونتگاه های غیر رسمی در دو شهر اراک و ساوه ۷۱۲ هکتار ثبت شده که از این میزان ۴۵۴هکتار متعلق به اراک است و ۲۵۸ هکتار هم مربوط به ساوه می باشد.

فتح آبادی بیان کرد: ۴۲ درصد این جمعیت کارگران ساختمانی و کارگران فصلی، ۸۴ درصد مهاجر، ۷۱ درصد افراد فاقد بیمه، ۳۵درصد دارای اعضای معلول در خانواده و ۲۳ درصد دهم (معادل یک چهارم جمعیت این مناطق) بی سواد مطلق هستند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی خاطر نشان کرد: دفتر امور اجتماعی فرهنگی استان مرکزی طبق برنامه های پیش بینی شده اقدامات و فعالیت های گسترده ای در عرصه های مختلف به ویژه در ۹ محور از جمله آسیب های اجتماعی، سلامت، سازمان های مردم نهاد، رفاه اجتماعی، امور فرهنگی، حقوق شهروندی، ورزش و جوانان، آموزش عمومی و آموزش عالی را با بیش از ۵۰۰ شرح وظیفه در بخش های مختلف در دستور کار دارد.

وی بیان داشت: طی سال گذشته در پنج جرم از ۱۰ جرم اول کشور، در استان مرکزی به میزان پنج درصد در طلاق، ۳۱ درصد در قتل، در دستگیری مواد مخدر ۹ درصد، در سرقت ۱۴ درصد، در نزاع دسته جمعی چهار درصد و در نزاع ۱۰ درصد کاهش ثبت شده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی خاطر نشان کرد: همچنین طرح ملی سامانه رصد آسیب های اجتماعی (سراج) با هدف کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، رصد آسیب های اجتماعی و تعیین کننده های موثر بر بروز آسیب های اجتماعی و برش این طرح در ۹ روستای شهرستان های اراک، کمیجان و شازند پیگیری شده است.

کد خبر 4320767

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری مرکزی حاشیه نشینی راهپیمایی روز قدس بوشهر سالروز ارتحال امام خمینی شیراز ماه مبارك رمضان شهرکرد روز جهانی قدس مشهد گرگان یاسوج خرم آباد شب قدر خطبه های نماز جمعه امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۶۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مهدی ابراهیمی در گفتگویی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهارکرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم. وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و ۶ درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند. معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند. ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند. ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سواستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند. وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است. 46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901231

دیگر خبرها

  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است