Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ زمانی صنعت چرم دوزی در لرستان رونق زیادی داشت. ولی با تعطیلی کارخانه چرم و پوست خرم آباد این صنعت کمرنگ شد.

صفی خانی، رئیس سازمان صنعت و معدن استان لرستان گفت: یکی از ظرفیت‌های مهم در استان لرستان بحث کارخانه چرم و پوست است به لحاظی که استان لرستان یک ظرفیت دامی بالایی را دارد، کارخانه چرم و پوست لرستان، در سال ۷۷ به دلیل مشکلاتی که در روال کار کارخانه به وجود آمد کاملا تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی حالا با تلاش این جوانان چراغ این صنعت دوباره روشن شده است.

شوکتی، کارآفرین موفق لرستانی گفت: از سال ۹۲ شروع به کار چرم دوزی کردم و از این طریق هم علاقه خودم را پیاده کنم و هم اینکه شغلی برای خودم داشته باشم و هم چند نفر در کنار من مشغول به کار شوند.

وی افزود: در حال حاضر در این کارگاه ۴ نفر مشغول به کار هستند.

یکی از افرادی که درکارگاه خانم شوکتی کار می‌کند در مصاحبه با گفت: حدود یک سال است که در این کارگاه در کنار خانم شوکتی به کار چرم دوزی مشغول هستم و هم به کارم علاقه دارم و هم درآمد خوبی برایمان دارد.

ارسال اینترنتی محصولات چرم به تمام نقاط کشور

این هنرمندان تولیدات دست ساز خودشون رو به مناطق مختلف کشور ارسال می‌کنند.

شوکتی، کارآفرین موفق لرستانی گفت: محصولاتی که ما اینجا تولید می‌کنیم، انواع کیف، کمربند، دستبند، دسته کلید و کلا هر سفارشی که مشتری داشته باشد و بتوان از چرم تولید کرد ما می‌توانی اینجا تولید کنیم.

محصولاتی که در کارگاه تولید می‌کنیم از طریق فروش اینترنتی علاوه بر استان لرستان به سایر نقاط کشور ارسال و فروخته می‌شود.

یکی دیگر از افرادی که درکارگاه خانم شوکتی کار می‌کند گفت: شروع کارمان را از یک فضای کوچک شروع کرده ایم و اگر خدا بخواهد قصد داریم در آینده کارمان را توسعه دهیم.

وی در ادامه در مورد تعداد مشتریان کارگاه شان گفت: مشتری‌های ما از همه اقشار هستند، پیر و جوان، زن و مرد کار‌های ما را می‌پسندند.

 

از یکی خریداران اجناس این کارگاه در مورد دلیل حضورش در این کارگاه گفت: قبلا از این جا کیف چرم خریده بودم، الان دوباره برای خرید اومدم، چون از جنس کیف هاشون خیلی راضی بودم. هم کیفیت کاراشون خوبه و هم قیمتشان خوب است.

خانم شوکتی در مورد نوع جنس محصولاتشان گفت: الان کیفی که در دست من هست، کاملا دست سازه و با چرم دوخته شده است، بدون هیچ استفاده‌ای از چرخ خیاطی، تمام دوخت‌ها و اتصالات با خود چرم انجام شده است.

وی افزود: در این کیف از چرم گاوی و پوست گوساله استفاده شده و این محصول را می‌توانیم به عنوان محصولی که تماما از چرم ساخته شده به شما معرفی کنم.

وی در ادامه گفت: خانم‌های خانه دار هم می‌توانند در خانه کار چرم دوزی را انجام دهند، حتما نیاز به فضای خاصی نیست، می‌توانند در خانه کار کنند و برای خود درآمد ایجاد کنند.

چرم دوزی در لرستان مواد اولیه ندارد

حال این جوانان کارآفرین از مسئولین انتظاراتی دارند تا بتوانند کار خود را توسعه دهند و صنعت چرم دوزی لرستان را هم رونق دهند.

خانم شوکتی درباره انتظاراتش از مسئولین گفت: از مسولین انتظار داریم که نگذارند که کارخانه چرم و پوست به حال خود رها شود. اگر ما بتوانیم در استان خودمان مواد اولیه را تولید کنیم دیگر لازم نیست برای خرید چرم مورد نیازمان به استان‌های دیگر برویم.

وی افزود: همچنین ما نیاز به حمایت‌های مالی داریم، اگر از ما حمایت بشود، می‌توانیم کارگاهمان را در سطح وسیعی گسترش بدیم. ما حتی خودمان می‌توانیم برند بشیم و محصولاتمان را به اسم استان لرستان به فروش برسانیم.

باباحسینی، مدیر صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: تسهیلات مختلفی که داریم چه در بخش مشاغل خانگی و چه در بخش تسهیلات روستایی و عشایری و همچنین مناطق محروم می‌توانند از وام‌هایی که در اختیار ان‌ها برای افزایش و رشد کارگاهشان نیاز است، استفاده کنند.

 

ساخته‌های دست این هنرمندان، علاوه بر ایجاد اشتغال در بین جوانان باعث احیای صنعت چرم دوزی در لرستان شده است.

گزارش از سعیده دریکوند

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۷۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست ساخته شد/ امکان بهبود و پایش زخم

امیرحسین نظری، کارشناس مهندسی پزشکی، پژوهشگر و سرپرست یک تیم دانشجویی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: ما در این تیم موفق به ساخت ساخت دستگاهی کارآمد برای تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست، عضله و عصب به منظور تشخیص روند بهبود زخم یا پارگی مبتنی بر الگوریتم‌های ماشین لرنینگ شدیم.

وی به نحوه کارکرد این دستگاه اشاره کرد و افزود: این دستگاه بدون کوچکترین عوارضی کاملا به صورت غیر تهاجمی با نصب الکترود‌های دستگاه در اطراف محل زخــم و با فشردن کلید دستگاه شروع به نمونه‌برداری از زخم می‌کند.

نظری ادامه داد: سپس داده‌های دریافتی تجزیه و تحلیل و در نهایت روند بهبود زخم بیمار با سه LED روی دستگاه با رنگ‌های سبز (روند بهبود عالی) زرد (روند بهبود مرز) قرمز (روند بهبود پسرفت) نمایش داده می‌شود. در ادامه داده‌های دریافتی زخم از طریق پروتکل USB به PC ارسال می‌شود.

به گفته وی، میزان فرکانس و مقاومت بافت‌های زیستی با اتصال الکترود به صورت سطحی یا سوزنی اندازه‌گیری شده و با استفاده از الگوریتم‌هایی نظیر FFT، DFS و و KNN با پیاده‌سازی روی سیگنال‌ها و داده‌ها، روند بهبود یا پسرفت زخم در مدت زمان مشخص به صورت درصد نمایش داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این محصول در زمینه بهداشت و سلامت افراد به منظور بهبود سریع‌تر انواع زخم شامل سوختگی، شکستگی باز، دیابتی بدسور، پیوند عضو کاربرد دارد، اظهار کرد: این دستگاه یک محصول کاربردی در بحث تشخیص و کمک به پزشکان در درمان سریع زخم بوده که به دو صورت پوشیدنی و بیمارستانی قابل ساخت و استفاده است؛ به عنوان مثال این دستگاه می‌تواند برای ورزشکاران به منظور جلو‌گیری از پارگی عضله هنگام تمرینات پرفشار یا اشتباه کاربرد داشته باشد.

وی افزود: همچنین درمان و مراقبت از زخم در افراد به ویژه سالمندان و بیماران دیابتی همیشه چالش‌های فراوانی برای بیمار و پزشک به همراه داشته است.

وی اضافه کرد: گاهی این محل بعد از عمل جراحی نیاز به مراقبت‌های فراوانی دارد. با توجه به توسعه روز افزون روش‌های درمانی غیرتهاجمی و بدون عوارض جانبی، ساخت چنین دستگاه‌هایی ضرورت پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه در این روش تشخیص ابتدا از یک سیگنال حیاتی، نمونه‌برداری می‌شود، گفت: سپس ویژگی‌های مناسب استخراج و طبقه‌بندی شده و پس از آن با اعمال الگوریتم‌ها و محاسبات داده‌ها، روند تشخیص بهبود و پسرفت زخم تعیین می‌شود.

وی گفت: روند درمان زخم چهار مرحله را سپری می‌کند که ما در مرحله سوم زمانی که بدن انسان شروع به بازسازی محل آسیب دیده می‌کند، تحقیقات و آزمایشات خود را شروع کرده‌ایم.

وی گفت: ابتدا سخت‌افزاری برای پایش انواع زخم شبیه‌سازی، طراحی و اجرا و در ادامه از انواع زخـم (نرمال، عفونتی، دیابتی بدسور، شکستگی باز) چند بیمار برای جمع‌آوری دیتا نمونه‌برداری کرده‌ایم و سعی بر پیاده‌سازی الگوریتم یادگیری ماشین و محاسبات مربوطه به روی داده‌ها به منظور تشخیص دقیق تروضعیت زخم بیمار داشته‌ایم.

این پژوهشگر یادآورشد: همچنين در ادامه این تحقیق به منظور بهبود هرچه سریع‌تر زخم و ترمیم آن موفق به ساخت دارو ترمیم زخم شدیم؛ این دارو به صورت مایع جهت شستشو زخم یا به صورت ژل به روی زخم قرار داده می‌شود.

به گفته نظری، در این طرح نیز بررسی کرده‌ایم که آیا استفاده از دارو‌های موضعی (پماد، ژل و کرم) روند بهبود زخم را تسریع می‌بخشند یا باعث ایجاد اختلال می‌شوند. نتایج نشان داده‌اند که دارو ساخته شده می‌تواند در مدت زمان کمتری باعث بهبود زخم و ترمیم آن شود.

وی در پایان به مشکلات اجرای این طرح‌ها پرداخت و گفت: یکی از بزرگترین مشکلات تیم ما برای اجرای این طرح، عدم حمایت مالی و معنوی مسؤلان است. متأسفانه روند اداری اخذ مجوز‌ها و ثبت اختراع‌ها بسیار پیچیده است و مشکلات زیادی برای پژوهشگران این حوزه ایجاد می‌کند.

این محقق ادامه داد: مراحل طی کردن محصولات پزشکی نیز به دلیل اینکه رابطه مستقیمی با سلامت انسان‌ها دارد، زمان بر است. امیدواریم روند اداری این طرح‌ها از سوی نهاد‌های ذی ربط تسهیل پیدا کند.

به گزارش آنا، این طرح با مشارکت مهران بیگی‌زاده، آیدا حسینی، حبیبه‌امیری نژاد و به سرپرستی‌امیرحسین نظری، کارشناس مهندسی پزشکی انجام شده و در سومین دوره کنفرانس دانشجویی رباتیک و مکاترونیک به نمایش گذاشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان
  • ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای لرستان داریم
  • (ویدیو) کارخانه‌ای که بعد از ۱۱ سال تعطیلی، احیا شد
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • فیلم| احیای کارخانه کاشی ۷ آسمان سمنان بعد از ۱۱ سال تعطیلی
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • فیلم/ احیای کارخانه کاشی سمنان بعد از ۱۱ سال تعطیلی
  • دستگاه تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست ساخته شد/ امکان بهبود و پایش زخم
  • نخستین نشست رسمی کمیسیون بانوان بنیاد کارآفرینی گام دوم برگزار شد
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در اردبیل