Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@11:32:06 GMT

مرگ و میر نوزادان فلسطینی در غزه نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۶۷۶۰۹

مرگ و میر نوزادان فلسطینی در غزه نگران کننده است

تهران – ایرنا – سازمان ملل متحد روز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد که مرگ و میر نوزادان فلسطینی در پی محاصره غزه کاهش نداشته و نگران کننده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، استفان دوجاریک سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد در کنفرانس مطبوعاتی در نیویورک گفت: بر اساس تحقیقی که آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آورگان فلسطینی (اونروا) اخیرا انجام داده، آمار مرگ و میر نوزادان فلسطینی در غزه از سال 2006 تاکنون کاهش نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این تحقیق نشان می دهد میانگین مرگ و میر نوزادان فلسطینی در غزه 22.7 در هر هزار تولد زنده است که در مقایسه با مشابه آن در سال 2006 که معادل 20.2 در هر هزار تولد زنده بود، تفاوت محسوسی نداشته است.
سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد به نقل از «آکیهیرو سیتا» مدیر بخش بهداشت و درمان اونروا هشدار داد، روند مرگ و میر نوزادان در غزه در سال جاری در سمت و سوی نگران کننده ای قرار دارد.
این پژوهش می افزاید: طی دهه گذشته و پس از محاصره غزه وضعیت اجتماعی و اقتصادی در این باریکه به صورت گسترده ای وخیم شده است.
سازمان ملل متحد و نهادهای مدافع حقوق بشر بارها در خصوص وخامت اوضاع در نوار غزه هشدار دادند و خواستار پایان محاصره این باریکه شدند.
رژیم صهیوینستی پس از پیروزی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در انتخابات پارلمانی فلسطین در سال 2006 این باریکه تحت محاصره شدیدی قرار داد.
شبک**9365**1708

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي سازمان ملل متحد غزه مرگ و مير نوزادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۷۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 افزایش شمار شهدای غزه به ۳۲هزار و ۴۹۰ نفر/پاسخ سنگین موشکی حزب الله به جنایات اسرائیل

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و هفتاد و سومین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان «ناصر» در خان‌یونس ۱۴۰۳/۰۱/۰۸ - ۱۸:۱۹

وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) از یورش ارتش رژیم صهیونیستی به مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس خبر داد.

در ادامه حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های غزه، وزارت بهداشت فلسطین در غزه روز چهارشنبه اعلام کرد «ارتش اسرائیل وارد مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس شده است».

طبق گزارش خبرگزاری شهاب، ارتش رژیم صهیونیستی از آوارگان و کادر درمان خواسته است که این مجتمع را ترک کرده و به رفح بروند.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این نیز به چند بیمارستان در نوار غزه از جمله الشفا یورش برده و بیماران و آوارگان پناه گرفته در آن را به شهادت رسانده بود.

حمایت جهانی از گزارش سازمان ملل درباره نسل‌کشی اسرائیل در غزه ۱۴۰۳/۰۱/۰۸ - ۱۸:۱۹

ارزیابی گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین که جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه را نسل‌کشی دانست، با حمایت گسترده کشورها در این سازمان همراه شد.

 «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشری فلسطین در یک سخنرانی در شورای حقوق بشر این سازمان بیان کرد که کشورهای جهان باید تحریم تسلیحاتی و تحریم‌های دیگر را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کنند.

 آلبانیز که روز سه‌شنبه گزارش خود درباره غزه را به شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو ارائه کرد، در گزارش خود نتیجه گیری کرد رژیم صهیونیستی در حال اجرای نسل کشی در این باریکه است.

رژیم صهیونیستی در پی ارائه این گزارش آلبانیز یافته‌های گزارش او را رد کرد؛ در حالی که فشارهای بین‌المللی بر این رژیم به منظور متوقف کردن جنگ هر چه بیشتر افزایش می‌یابند.

آلبانیز در گزارش خود نوشت: «بر اساس دلایل متقن می‌توانیم باور کنیم که از آستانه ارتکاب جنایت نسل کشی علیه فلسطینی‌ها به عنوان یک گروه در غزه گذر کرده است.»

در پی قرائت این گزارش ده‌ها دیپلمات شامل عمدتا دیپلمات‌های ارشد کشورهای عرب و مسلمان و همچنین حوزه آمریکای لاتین از گزارش‌ و اقدامات آلبانیز حمایت کردند.

پاکستان به نمایندگی از سازمان همکاری اسلامی از درخواست او برای وضع تحریم تسلیحاتی و تحریم‌های دیگر علیه رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

نماینده اسلام آباد گفت: «ما شجاعت شما در مستند ساختن اقداماتی که منجر به اجرای نسل کشی در غزه می‌شوند را ستایش می‌کنیم. فشار خطرناک و بی‌رحمانه نیروهای اشغالگر برای رقم زدن یک راه‌حل نهایی برای مساله فلسطین همچنان که نیروهای آن همچون کرکس شهر رفح را احاطه می کنند و به غصب حریصانه و بی وقفه اراضی در نوار غزه ادامه می دهند برای همه واضح است.»

همچنین دیپلمات مصر به نمایندگی از گروه کشورهای عربی بر حمایت از ماموریت آلبانیز تاکید و تصریح کرد که این کشورها نگرانی شدیدی درباره «حمله نظام‌مند و سازمان‌یافته اسرائیل به منظور غیرقابل سکونت کردن نوار غزه» دارند.

قطر نیز به نمایندگی از شورای همکاری خلیج فارس از آلبانیز به خاطر گزارشش تشکر و از جامعه بین‌المللی درخواست کرد «به نسل‌کشی که از سوی ماشین جنگی اسرائیل در حال ارتکاب یافتن است پایان دهند.»

آلبانیز در سخنرانی خود به نهاد حقوق بشری سازمان ملل گفت رژیم صهیونیستی «غزه را از بین برده است.»

او بیان کرد: «وقتی نیت اجرای نسل‌کشی این طور متظاهر و نمایان در غزه است ما نمی‌توانیم از آن چشم‌پوشی کنیم. ما باید با نسل‌کشی مواجه شویم. ما باید جلوی آن را بگیریم و آن را مجازات کنیم. نسل‌کشی در نوار غزه به مثابه افراطی‌ترین مرحله اجرای فرآیند دیرینه استعماری-شهرکی برای پاکسازی بومیان فلسطینی است.»

به نوشته «خبرگزاری فرانسه»، روسیه اعلام کرد از مشاهده عملیات نظامی رژیم صهیونیستی که در آن «زیرساخت غیرنظامی هدف گرفته می‌شود متحیر است» و چین نیز تاکید کرد برای تسهیل مذاکرات صلح آمادگی دارد.

اتحادیه اروپا نیز خواستار «تحقیقات مناسب و مستقل درباره همه اتهامات» شد و گفت که از مشاهده تلفات غیرنظامیان در غزه «وحشت زده» است اما حق ادعایی «دفاع شخصی» اسرائیل را به رسمیت می‌شناسد.

سخنرانی آلبانیز درباره گزارش خود در پایان با تشویق گسترده همراه شد در حالی که نمایندگان رژیم صهیونیستی و آمریکا در این جلسه حضور نداشتند.

رژیم صهیونیستی که شدیدا با گزارش‌های آلبانیز مخالفت می‌کند این گزارش اخیر او را نیز فورا رد و «وارونه‌سازی وقیحانه واقعیت» توصیف کرد. ایالات متحده آمریکا نیز ماموریت او را «مغرضانه علیه اسرائیل» خواند.

«بازل السورانی» وکیل مرکز حقوق بشر فلسطین از این گزارش استقبال و تاکید کرد: «اجازه دادن به اجرای نسل‌کشی نه فقط بر فلسطینی‌ها بلکه بر همه انسان‌های سراسر جهان تاثیر می گذارد. اگر اسرائیل در حال ارتکاب نسل‌کشی بدون پاسخگو بودن باشد نمی‌دانیم فردا باز کدام طرف با دستاویز قرار دادن نسل کشی اسرائیل بگوید که من هم می‌توانم بدون پاسخگو  بودن مرتکب نسل‌کشی شوم.»

نامه بیش از یک صد نماینده پارلمان انگلیس درباره تحریم تسلیحاتی اسرائیل ۱۴۰۳/۰۱/۰۸ - ۱۸:۱۸

 روزنامه گاردین روز چهارشنبه در گزارشی نوشت که با افزایش نشانه‌های بی‌میلی (رژیم) اسرائیل برای اجرای قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش‌بس‌ فوری در غزه، بیش از یک صد نماینده مجلس عوام و اعیان انگلیس طی نامه‌ای مشترک به وزیر امور خارجه این کشور خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شدند.

در این نامه که توسط خانم زهرا سلطانه نماینده حزب کارگر تنظیم و از سوی ۱۰۷ نماینده مجلس عوام و ۲۷ نماینده مجلس اعیان امضاء شده& آمده است که «تجارت معمول» برای صادرات تسلیحات بریتانیا به اسرائیل «کاملاً غیرقابل قبول» است، زیرا از تسلیحات ساخت بریتانیا در غزه استفاده می‌شود.

نویسندگان نامه تصریح کردند: «امروز، مقیاس خشونتی که ارتش اسرائیل مرتکب می شود بسیار مرگبار است، اما دولت بریتانیا از انجام هرگونه پاسخی ناکام مانده است».

این نامه درحالی منتشر شد که شورای امنیت سازمان ملل متحد دیروز (دوشنبه) پس از نزدیک به ۶ ماه از آغاز جنگ علیه غزه و شهادت ده‌ها هزار فلسطینی، قطعنامه درباره حمایت از آتش‌بس فوری در این باریکه را تصویب کرد.

در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده که به توقف فوری درگیری‌ها در ماه رمضان احترام بگذارند اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، باوجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد.

این رژیم تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و ضمن بمباران این باریکه اجازه ورود کمک‌های امدادی برای غیرنظامیان را نمی‌دهد. بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۲ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۴ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس به رژیم صهیونیستی هشدار داده است که اگر اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را ندهد و تابع قوانین بین‌المللی نباشد، همکاری‌های تسلیحاتی با این رژیم متوقف خواهد شد.

گفته می‌شود کامرون در مذاکرات اخیر به مقامات اسرائیلی گفته است که اگر زندانیان حماس در اسرائیل (فلسطین اشغالی) از دسترسی به ملاقات با صلیب سرخ محروم شوند، ممکن است «تحریم‌های تسلیحاتی» وضع شود.

بر اساس گزارش گاردین، شمار فزاینده‌ای از سازمان‌های حقوق بشری نیز خواستار توقف همکاری‌های تسلیحاتی انگلیس با رژیم صهیونیستی شده‌اند. خانم سلطانه در این باره تصریح کرد: با توجه به اینکه اسرائیل قطعنامه آتش بس شورای امنیت سازمان ملل را نادیده گرفته است، دولت بریتانیا باید از حقوق مردم فلسطین حمایت کند، به درخواست ۱۳۰ نماینده فراحزبی توجه کند و فوراً به فروش تسلیحات به اسرائیل پایان دهد.

 افزایش شمار شهدای غزه به ۳۲هزار و ۴۹۰ نفر

 وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان‌ فلسطینی در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی را منتشر کرد.

 وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۸ مورد کشتار توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه انجام شد که در نتیجه آن ۷۶ نفر شهید و ۱۰۲ نفر دیگر مجروح شدند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که از آغاز جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۳۲هزار و ۴۹۰ فلسطینی شهید و ۷۴ هزار و ۸۸۹ نفر دیگر مجروح شدند.

منابع خبری امروز نیز گزارش دادند که رژیم اشغالگر صهیونیستی مناطق مختلف غزه را بمباران و تنها در استان رفح ۱۱ فلسطینی به شهادت رسیدند.

سناتور آمریکایی: صادرات سلاح به تل‌آویو باید مشروط شود

 کریس مورفی نماینده مجلس سنای آمریکا روز سه‌شنبه (به وقت محلی) خواستار مشروط شدن صادرات سلاح‌های آمریکایی به رژیم صهیونیستی شد.

نشریه پولیتیکو در گزارشی به اظهارنظر مقام‌های آمریکایی درباره عکس‌العمل رژیم صهیونیستی به قطعنامه برقراری آتش‌بس شورای امنیت پرداخت.

پولیتیکو در گزارش خود به نقل از سناتور کریس مورفی، نوشت: ما معتقد نیستیم که (رژیم) اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متعهد باشد.

این سناتور آمریکایی افزود: با وجود تصویب قطعنامه شورای امنیت درباره لزوم برقراری آتش‌بس در غزه، بعد از این واشنگتن نباید سلاح‌های بیشتری به اسرائیل بدهد و باید ارسال سلاح‌ها را به پیشرفت در روند ارسال کمک‌های بشردوستانه مشروط کند.

باشگاه اسرای فلسطینی: ۳ هزار و ۵۵۸ نفر در بازداشت اداری رژیم صهیونیستی هستند

باشگاه اسرای فلسطینی در گزارشی اعلام کرد که از آغاز عملیات طوفان الاقصی شمار فلسطینیانی که تحت عنوان بازداشت اداری در بند رژیم صهیونیستی هستند افزایش چشمگیری یافته و به ۳ هزار و ۵۵۸ نفر رسیده است.

به گزارش تارنمای عرب ۴۸، باشگاه اسرای فلسطینی اعلام کرد که رژیم اشغالگر همچنان به افزایش بازداشت اداری به شکل بی سابقه‌ای ادامه می‌دهد، به طوری که شمار بازداشت شدگان اداری تا پایان بهمن ماه گذشته به ۳ هزار و ۵۵۸ نفر رسید.

بر اساس این گزارش، شمار موارد بازداشت اداری در میان اسرای زن فلسطینی نیز به طور فزاینده‌ای نسبت به گذشته افزایش داشته و به ۱۹ مورد رسیده است.

بازداشت اداری در واقع به زندانی کردن بدون اتهام مشخص و بدون محاکمه گفته می‌شود که از سوی رژیم صهیونیستی اجرا می‌شود.

رژیم صهیونیستی برای بازداشت غیرنظامیان فلسطینی بدون اتهام مشخص و بدون محاکمه، به سیاست «بازداشت اداری» متوسل می‌شود که این امر فرد زندانی و وکیل او را از آگاهی از دلایل بازداشت محروم می‌کند و در بیشتر موارد، منجر به تجدید بازداشت برای چند بار متوالی می‌شود.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • (ویدئو) داستان لیلا؛ روایت مبارزه نوزادان فلسطینی با سوءتغذیه در غزه
  • مقاومت فلسطین 70 حمله موثر به نیروهای اشغالگر در بیمارستان شفا انجام داد
  • گوترش: نمی‌توانم غمی را که از دیدار با پناهندگان فلسطینی تجربه کردم از بین ببرم
  • سازمان ملل: قحطی و سوءتغذیه در غزه بی‌داد می‌کند
  • ایرلند به پرونده نسل‌کشی علیه رژیم صهیونیستی ورود خواهد کرد
  • گزارش سازمان ملل از حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های غزه
  •  افزایش شمار شهدای غزه به ۳۲هزار و ۴۹۰ نفر/پاسخ سنگین موشکی حزب الله به جنایات اسرائیل
  • سفیر فلسطین خواستار تحریم و اخراج اسرائیل از سازمان ملل
  • هشدار درباره تمام شدن بودجه «آنروا»
  • گزارشگر سازمان ملل: اسراییل در غزه مرتکب نسل کشی شده است