Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@04:50:32 GMT

پف زیر چشم را چگونه از بین ببریم؟

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۶۷۸۸۵

پف زیر چشم را چگونه از بین ببریم؟

زهرا احمدی متخصص پوست و مو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص راه‌های رفع پف زیر چشم، اظهار کرد: پف زیر چشم در افراد باعث ایجاد نگرانی می‌شود زیرا گمان می‌کنند زیباییشان را از دست داده‌اند؛ دلایل فراوانی در ایجاد این عارضه دخیل هستند.

بیشتر بخوانید: پف زیر چشم را چگونه برطرف کنیم؟

این متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه شب بیداری در ایجاد پف زیر چشم تاثیر دارد، بیان کرد: خواب شب تاثیر زیادی در  شکل ظاهری افراد دارد؛ خواب بد و همراه با استرس چشم‌ها را متورم می‌کند، زمانی که دچار استرس هستید غده آدرنال، هورمون کورتیزول ترشح می‌کند و باعث تغییر در هورمون بدن می‌شود، همچنین اگر نمک بدن‌ نامتعادل باشد مایعات جذب آن و در نهایت باعث ایجاد تورم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پف چشمانتان را با کرم‌های مخصوصی درمان کنید

احمدی با بیان اینکه پف دور چشم را با استفاده از کرم‌ها و تزریق مواد مخصوص می‌توان درمان کرد، گفت: اغلب کرم‌های چشمی به کاهش  پف چشم کمک می‌کند؛ همچنین با تزریق موادی مانند Restylane و  Judvederm می‌توان پف چشم را درمان کرد، اما توجه کنید این موارد باید با تجویز پزشک متخصص انجام شود،  همچنین استفاده از کرم‌های مخصوص رفع پف چشم از ضخیم شدن کلاژن اطراف چشم جلوگیری می‌کند.

این متخصص پوست و مو ادامه داد: برای رفع سریع پف چشم استفاده از خیار یا چای کیسه‌ای خیس شده خنک پیشنهاد مناسبی است، آن را به مدت 30 دقیقه روی چشم‌هایتان بگذارید  چرا که خنکی تورم چشم را کاهش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از دلایل پف زیر چشم، تغییرات هورمونی است، عنوان کرد: تغییر در هورمون‌ها تاثیر زیادی در عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد؛ در این موارد استفاده از کرم چشم برای درمان فایده‌ای ندارد و باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

آیا پف زیر چشم ارثی است؟

این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه ارث و ژنتیک از دلایل ایجاد پف چشم است، تشریح کرد: با افزایش سن، پف چشمان بیشتر خواهد شد؛ مقدار مشخصی از چربی به طور طبیعی زیر چشم وجود دارد که توسط بافتی نگه داشته شده است.

احمدی ادامه داد: به مرور با افزایش سن، این بافت ضعیف‌تر و چربی آن به سمت بیرون کشیده می‌شود در نهایت پف خفیفی زیر چشم ظاهر خواهد شد؛  به مرور زمان این پف بزرگتر می‌شود، پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و تمام این اتفاقات منجر به تشکیل پف قابل توجه زیر چشمان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اگر پف چشم دارید حتما آزمایش بدهید

شب‌ بیداری عامل اصلی  پف چشم

وی با تاکید بر اینکه یکی از عوامل پف چشم، گریه کردن بیش از حد است، گفت: وقتی فرد بیش از حد گریه می‌کند غده اشک ساز او فعال می‌شود؛ وقتی این غده اشک را بیرون می‌ریزد، مایع درون آن باعث تخلیه آب و نمک می‌شود، غلظت نمک در این اشک باعث ایجاد تغییر در  بافت اطراف آن شده، در نتیجه اطراف چشم پف می‌کند.

این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه پف دور چشم عامل مهمی در کاهش زیبایی صورت است، بیان کرد:  معمولا این عارضه پس از شب بیداری ظاهر می‌شود؛ در بیشتر مواقع تقریبا درمانی ساده دارد که جای نگرانی نیست و می توان آن را درمان کرد.

وی با اشاره به اینکه سرعت وقوع پف کردگی چشم بستگی به ژنتیک بدن فرد دارد، یاد آور شد: ارث در ایجاد پف چشم تاثیر بسزایی دارد اما ارث به تنهایی در این زمینه نقش ندارد بلکه سبک زندگی نیز در ایجاد این عارضه اهمیت دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت

مرد ۶۷ ساله که در بررسی‌های به عمل آمده و به دلیل تومور وسیع کلیه چپ که چسبندگی زیادی هم به بافت‌های اطراف داشت، تحت عمل جراحی قرار گرفت.

تیم جراحی این بیمار شامل : آیت اللهی (پزشک متخصص اورولوژی)، احراری (پزشک متخصص اورولوژی)، کیانفر (پزشک متخصص بیهوشی) و پرسنل اتاق عمل بیمارستان شهید بهشتی تفت، آقایان سرخی زاده، طباطبایی و صباغچی بود.

هم اکنون حال عمومی بیمار مساعد است.

 منبع: روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی تفت

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • چگونه آسیب‌های ناشی از بدخوابی را از بین ببریم؟
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • سید حسن خمینی: موظفیم زندگی را بر اساس روش‌های «عقلانی» پیش ببریم
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟