Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - فرماندار بانه گفت: امکان واردات کالا با کارت الکترونيکي پيله وري از مرز سيرانبند و در راستاي اجراي طرح ساماندهي مبادلات مرزي فراهم است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، محمد فلاحي شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح مصوبه طرح ساماندهي مبادلات مرزي اظهار داشت: فعاليت تجاري از طريق بازارچه هاي موقت مرزي هنگه ژاله و گله سوره هم از امروز به سيرانبند منتقل مي شود و واردکنندگان مي توانند کالاهاي خود را با استفاده از مزاياي کارت هاي پيله روي وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: با توجه به اينکه معيشت بيش از 70 درصد مرزنشينان به تجارت مرزي وابسته است و پديده کولبري هم شان و جايگاه انساني مرزنشينان را زير سوال برده بود، دولت اقدام به اجراي طرح ساماندهي مبادلات مرزي در مرزهاي غربي کشور در قالب پيله وري کرد.
فلاحي تاکيد کرد: مصوبه طرح ساماندهي مبادلات مرزي اشکالاتي براي اجرا داشت که هيات وزيران بعد از بررسي دوباره طرح، اشکالات آن را برطرف کرد و اکنون همه مرزنشينان، واردکنندگان، صاحبان کالا و اصناف از سود بازرگاني تخفيفات گمرکي واردات کالا برخوردار شده اند.
وي با بيان اينکه هر کارت پيله وري چهار نفر را زير مجموعه خود قرار مي دهد، گفت: در مصوبه قبلي هيات وزيران هر کارت پيله وري که به نام سرپرست خانوار صادر شده بود از پنج ميليون ريال تخفيف سود بازرگاني برخوردار مي شد.
فرماندار بانه يادآور شد: با اصلاح اين مصوبه، هر نفر داراي کارت پيله وري از هفت ميليون ريال تخفيف سود بازرگاني برخوردار مي شود و از تخفيفات سود بازرگاني هر کارت پيله وري چهار نفر از اعضاي خانوار برخوردار خواهند شد.
وي با بيان اينکه ممنوعيت ورود برندها يکي از مزاياي طرح ساماندهي مبادلات مرزي است، افزود: بر اساس بند چهار مصوبه جديد هيات وزيران وارد کنندگان مي توانند تا سه ماه بدون نياز به داشتن نمايندگي مجاز در کشور، کالا وارد کنند و ممنوعيتي براي واردات کالا با برندهاي مختلف وجود ندارد همچنين ورود اين کالاها نياز به تاييديه استاندارد ندارد و تاييديه استاندارد فقط هنگام عرضه کالا در بازار بررسي و کنترل مي شود.
فرماندار بانه يکي ديگر مزاياي طرح ساماندهي مبادلات مرزي با کارت پيله وري را حذف ثبت سفارش اعلام کرد و اظهار داشت: ثبت سفارش به معني اين است که بايد در سامانه گمرکي مشخصات کالا را اعلام و هزينه آن پرداخت شود در صورتي که سيستم اجازه ورود کالا نداد؛ صادر کننده نمي تواند کالا وارد کند لذا ثبت سفارش در واردات با کارت پيله وري حذف مي شود.
فلاحي اضافه کرد: وارد کنندگاني که در بنادر با کارت پيله وري کالا وارد مي کنند با مراجعه به گمرکات جنوبي و غرب کشور و همچنين بهره مندي از مزاياي کارت پيله وري کالاي خود را با ترانزيت به مقصد سيرانبند بانه انتقال دهند.
وي به ممنوعيت خروج کالاي تجميعي از بانه به ديگر شهرها اشاره کرد و گفت: بايد کالا ابتدا در مجتمع هاي تجاري توزيع و به فروش برسد و کالاهايي که به صورت تجميعي از شهرستان خارج مي شود قاچاق محسوب مي شود و پليس وظيفه دارد با افرادي که کالا را به صورت تجميعي خارج مي کنند، برخورد کند.
وي تاکيد کرد: همه اقشار جامعه بايد از سود تخفيفات بازرگاني برخوردار شوند بنابراين کانتينرها حق ندارد با کالا وارد بانه شوند و بايد کالا را درسيرانبند تخليه و با استفاده از وانت هاي باري کالاهاي خود را به بازار منتقل کنند.
فرماندار بانه يادآور شد: بايد صاحب کالا، بازاري و مسافراني که براي خريد به بانه مراجعه مي کنند از اين تخفيفات به نوعي بهره مند شوند تا خريد کالا براي مسافران توجيه اقتصادي داشته باشد.
فلاحي با اشاره به اينکه تخفيف سود بازرگاني به حساب پيله ور واريز مي شود، گفت: هنگام واردات کالا بايد صاحب کارت در سيرانبند حضور داشته باشد چرا که بدون حضور او کالا به نام پيله ور وارد نمي شود.
رئيس شوراي اداري بانه افزود: در اجراي طرح جديد، بسته شدن مرزها نقشي در واردات کالا ندارد و کالا به صورت ترانزيتي از طريق مرز سيرانبند وارد مي شود.
وي با اشاره به مدت زمان 10 روزه عيد امسال براي واردات کالاهاي تجار از آنسوي مرز به داخل اظهار داشت: وارد کنندگاني که تاکنون کالاهاي خود را در آنسوي مرز کشور وارد نکرده اند بايد کالاي خود را از طريق گمرک بنادر وارد بازارچه سيرانبند کنند ضمن اينکه زمان براي واردات اين کالاها تمديد خواهد شد.
فلاحي به صدور 9 هزار کارت الکترونيکي اشاره کرد و افزود: با توجه به اينکه در شهرستان سقز مرز غير رسمي وجود ندارد براي بهره مندي مرزنشنيان سقزي از مزاياي اين طرح با رايزني استانداري کارت پيله وري يک هزار کارت براي سرپرستان خانوارهاي مرزنشين اين شهرستان و هشت هزار کارت نيز براي سرپرستان خانوارهاي روستاهاي بانه ساکن در 20 کيلومتري مرز صادر شده است.
وي يادآور شد: صدور کارت پيله وري در حيطه کاري وزارت صنعت، معدن و تجارت است و براي افرادي که کارمند باشند و يا مستمري از تامين اجتماعي دريافت مي کنند، صادر نمي شود.
فرماندار بانه گفت: يک هزار سرپرست خانوار در بانه بيمه اجتماعي پيله وري دارند و تاکنون 20 نفر از حقوق ماهيانه مستمري تامين اجتماعي پيله وري برخوردار شده اند.
شهرستان بانه با 158 هزار نفر جمعيت در 270 کيلومتري غرب سنندج واقع شده است.
/9102/7469/6108
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۱ حدود سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) نیز بیش از سه میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالا‌های اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالا‌های تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است.

کالا‌های اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسۀ کنکور
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • مهار اجاره بها مسکن با مصوبه مجلس/ امکان ثبت غیرحضوری دارایی‌های مردم فراهم می‌شود
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • کارت‌های بانکی اعتباری روسی در راه ایران