Web Analytics Made Easy - Statcounter


رویداد۲۴ ایران و مراکش اگر می‌خواهند شانسی برای صعود داشته باشند باید بازی اول را ببرند. وگرنه با توجه به قدرت دو حریف دیگر بعید است به مرحله بعد جام جهانی صعود کنند. به همین خاطر بازی ابتدایی جام جهانی برای ایران و مراکش فراتر از یک بازی ساده است. این بازی حکم مرگ و زندگی را دارد و بازی مرگ و زندگی هم خالی از حاشیه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حواشی که متن را پُررنگ‌تر می‌کنند و به جذابیت بازی بزرگ گروه دوم جام جهانی می‌افزایند.
حواشی سیاسی؛ رای نمی‌دهم!

پس از جام جهانی 1998 و بازی مقابل آمریکا که با پیروزی ایران به پایان رسید، باز هم یک رقابت سیاسی دیگر برای ایران در پیش خواهد بود. رقابتی که شاید به اندازه مسابقه مقابل آمریکا اهمیت نداشته باشد، اما خالی از اهمیت هم نیست.

ماجرا از آن‌جا شروع شد که کشور مراکش ادعا کرد که ایران به گروه نظامی/سیاسی پولیسارو که با دولت مرکزی مراکش بر سر مسئله صحرای غربی درگیر است کمک می‌کند. موضوع آنقدر ادامه یافت که پای وزیر امور خارجه مراکش و وزارت خارجه ایران و دیگر مقام‌های دو کشور و حتی قطر و عربستان را به میان کشید تا در نهایت اختلاف نظر سیاسی به ورزش هم کشیده شود و ایران برای میزبانی جام جهانی 2026 حاضر نشود در مقابل آمریکا که همراه مکزیک و کانادا یکی از کاندیداهای میزبانی بودند به مراکش رای دهد.

این نکته زمانی جلب نظر می‌کند که بدانیم ایران تنها کشوری است که در این انتخابات رای نداده و باقی کشورها (به جز کوبا) به یکی از دو گزینه نامزدی جام جهانی 2026 رای داده‌اند.
داوری همچنان به ضرر ایران است ...

داور بازی جونت چاکر ترکیه‌ای است. چاکر 41 ساله است و قضاوت را از سال 2000 در سوپرلیگ ترکیه شروع کرده و از سال 2006 به لیست داوران فیفا اضافه شده است. چاکر نامی معتبر در اروپا است و بازی‌های بسیار مهمی را سوت زده که آخرین آن‌ها نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بود که چاکر در آن‌ بازی اشتباهات مهلکی انجام داد؛ اشتباهاتی که خشم مدیران بایرن مونیخ را برانگیخت. حالا این چهره نسبتاً جنجالی داوری قضاوت بازی ایران و مراکش را به عهده گرفته است.

ایران سابقه ذهنی خوبی از داوری در تورنمنت‌های بین‌المللی ندارد. در همین جام جهانی گذشته بود که میلوراد مازیچ داور صربستانی با اشتباهات تاثیرگذار خود از موفقیت ایران مقابل آرژانتین جلوگیری کرد.

در جام ملت‌های آسیا هم داور استرالیایی زمینه‌ساز حذف ایران از این تورنمنت شد تا خشم کی‌روش را برانگیزد. به همین خاطر در بازی روز شنبه تمام نگاه‌ها به جونت چاکر ترک تبار خواهد بود. باید منتظر ماند و دید آیا چاکر قضاوت خوبی در این بازی انجام خواهد داد یا مثل تورنمنت‌های قبلی با اشتباهاتش خشم کی‌روش و ایرانیان را برخواهد انگیخت
وضعیت بازیکنان دو تیم
به نظر می‌رسد دو تیم مشکل خاصی به لحاظ فنی برای جدال روز شنبه نخواهند داشت. هر دو مربی تمام بازیکنان خود را در اختیار دارند. طارمی و دژاگه هم که پیش از این اعلام شده بود دچار مصدومیت هستند به بازی روز شنبه خواهند رسید تا کارلوس کی‌روش تمام مهره‌های خود را در اختیار داشته باشد.

از آن طرف «نبیل دیرار» (ضرار) مدافع مصدوم مراکش هم برای جدال با ایران آماده شده و تنها حضور «اشرف حکیمی» مدافع جوان اما پُر آوازه مراکش در هاله‌ای از ابهام است. به این ترتیب دو تیم با تمام قوا در مقابل یک دیگر صف آرایی خواهند کرد تا شاهد جنگی تمام عیار برای کسب سه امتیاز باشیم.

جدال اصلی هم در میانه میدان خواهد بود، جایی که هافبک‌های ایرانی باید ضمن از کارانداختن مغز متفکر مراکش«حکیم زیخ» به فکر بازی‌سازی برای مهاجمان هم باشند و از آن طرف مهاجمان ایرانی هم برای گشودن دروازه مراکش باید از سد مدافع تراز اولی بنام «مهدی بن عطیه» عبور کنند.

در کنار زیخ نباید از «مبارک بوصوفا» و «یونس بلهندا» هم غافل شد که می‌توانند برای تیم ملی ایران که در خط دفاعی نااُمیدکننده ظاهر شده خطرساز باشند. هر چند نقطه اتکای تیم ملی ایران در بازی روز شنبه کارلوس کی‌روش خواهد بود که تجربه بسیار بیشتری از «هروه رنار» سرمربی تیم ملی مراکش دارد.
حواشی کمپ تیم ملی ایران
کارلوس کی‌روش سعی کرده بعد از تدارکات نامناسب تیم ملی ایران قبل از سفر به روسیه، بازیکنان را از حواشی دور نگه دارد. اکثر تمرین‌های تیم ملی پشت درهای بسته برگزار می‌شود. بازی ایران و لیتوانی هم بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار شد تا تیم ملی ایران کاملاً از حواشی دور باشد.

علی‌رغم این سخت‌گیری‌ها باز هم تیم ملی ایران اسیر حواشی کوچکی شد که شاید در ظاهر اهمیت چندانی نداشته باشند، اما می‌تواند تمرکز بازیکنان تیم ملی را به هم بزنند. یکی از این حواشی کامنت‌هایی بود که سردار آزمون و مهدی طارمی زیر پست طنزآمیز امیر مهدی ژوله گذاشتند و باعث شدند پست ژوله از اینستاگرام حذف شود.
در روزهایی که تمام بازیکنان تیم ملی باید حواسشان به بازی مراکش باشد حضور در فضای مجازی فقط باعث می‌شود تمرکز آن‌ها به هم بخورد و از رسالت اصلی خود که همان آماده شدن برای حضور در معتبرترین تورنمنت جهان است باز بمانند. از طرف دیگر درگیری مختصری هم بین کارلوس کی‌روش و یکی از اعضای تدارکات تیم ملی پیش آمد که در نهایت منجر به اخراج این عضو تدارکات از اردو شد. ایران با پشت سر گذاشتن این حواشی کوچک و به ظاهر بی‌اهمیت راهی سنت پترزبورگ شد تا برای جدال با مراکش آماده شود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 جام جهانی 2018 جام جهانی روسیه مراکش تیم ملی فوتبال روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد

نخست وزیر ارمنستان گفت: ایروان قصدی برای بازگشت نظامی به منطقه قره باغ جمهوری آذربایجان را ندارد و برنامه ای برای جنگ برای آن را نیز ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در مصاحبه ای با بیان اینکه ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ آذربایجان را ندارد و برنامه ای برای جنگ برای آن را نیز ندارد، گفت: ارمنستان هیچ جاه طلبی فراتر از مرزهای شناخته شده بین المللی خود ندارد.

پاشینیان گفت: ما صداقت خود را در خصوص تصمیمات اتخاذ شده در روند تحدید حدود نشان داده ایم. ما متذکر شدیم که دولت ارمنستان آماده است اقداماتی را در چارچوب اختیارات خود انجام دهد تا به مردم اجازه دهد در روستاهای آذربایجان زندگی کنند. به ویژه در چهار روستایی که اکنون در آن زندگی نمی کنند. 

وی ادامه داد: ما همچنین اعلام می کنیم که در نتیجه این روند، زندگی راحت و امن در روستاهای ارمنی - باغانیس، ووسکپار، گیرانتس، برکابر - باید به همان اندازه امکان پذیر باشد.

هفته گذشته بین کمیته های تعیین حدود ارمنستان و جمهوری آذربایجان تصویب شد که 4 روستا از ارمنستان به جمهوری آذربایجان منتقل شود. همچنین اولین سنگ تعیین حدود بین دو کشور نیز نصب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعویض ششم اوسمار کاملا بی نتیجه بود!
  • نقی معمولی، ستاره میدان اراک!
  • پرسپولیس در پنالتی هم کامبک خورد!
  • پرسپولیسی‌ها سکو را با اراکی‌ها شریک شدند
  • غیرمنتظره: مدافع راست پرسپولیس خط خورد
  • حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای
  • اورتون - لیورپول؛ ترکیب رسمی
  • تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک؛ جام حذفی ایران
  • ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد