Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر- ايرنا- روابط عمومي شرکت نفت و گاز پارس اعلام کرد: خط لوله اتصال فازهاي 6، 7 و 8 پارس جنوبي به پالايشگاه سوم ( پالايشگاه فازهاي 4 و 5) اين مجتمع به بهره برداري رسيد.

به گزارش ايرنا، اين روابط عمومي روز پنجشنبه افزوده است: با آغاز بهره برداري از خط لوله اتصال فارهاي 6،7و 8 به پالايشگاه سوم روزانه سه ميليون متر مکعب گاز ترش اين فازها به اين پالايشگاه منتقل مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ظرفيت اين خط لوله انتقال گاز ترش فازهاي 6، 7و 8 به پالايشگاه فازهاي 4 و 5 پارس جنوبي، 11 ميليون متر مکعب در روز است و در صورت نياز به افزايش خوراک مصرفي با حداکثر ظرفيت، حدود١٣ ميليون متر مکعب گاز ترش را به پالايشگاه فازهاي مقصد انتقال خواهد داد.
خط لوله ياد شده باهدف پشتيباني از سکوهاي دريايي فازهاي 4 و 5 پارس جنوبي، استفاده از ظرفيت هاي موجود در فازهاي 6، 7و 8 و توان شيرين سازي در پالايشگاه فازهاي ٤ و ٥ پارس جنوبي احداث و به بهره برداري رسيده است.
طرح احداث خط لوله اتصال پالايشگاه فازهاي 4 و 5 به فازهاي 6، 7و 8 پارس جنوبي به طول 1700 متر و با کارفرمايي شرکت نفت و گاز پارس و توسط شرکت صنعت سازه ثمين اجرايي شده است.
هم اکنون بخش فراساحل فازهاي 4 و 5 با ظرفيت برداشت روزانه 56 ميليون متر مکعب گاز ترش از ميدان پارس جنوبي درحال بهره برداري است.
6043**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید