Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@03:55:13 GMT

بازسازی سکونت‌گاه‌های غیر‌ رسمی اراک و ساوه

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۷۰۶۰۵

بازسازی سکونت‌گاه‌های غیر‌ رسمی اراک و ساوه

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، فتح‌الله حقیقی، معاون سیاسی‌امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، شامگاه چهارشنبه در دوازدهمین جلسه ستاد فرهنگی، اجتماعی و مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی استان بیان کرد: باید مشکل سکونت‌گاه‌های غیر‌رسمی را مشکل خودمان بدانیم و به طور ویژه پیگیری کنیم. اهداف بلند مدت و کوتاه مدت در آسیب اجتماعی باید با پروژه و خروجی مناسب همراه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در حال حاضر همه استان‌ها موظف شدند در سکونت‌گاه‌های غیر‌رسمی مکان‌های موقتی را در اختیار گیرند و نمایندگانی از ادارات مستقر شوند و خدماتی موقت ارائه دهند.
معاون سیاسی‌امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: مکان‌هایی در این سکونت‌گاه‌های غیر‌رسمی وجود دارد که در اختیار بعضی نهادها قرار گرفته است که بلااستفاده یا کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و بهتر است این مکان‌ها با کمک و محوریت دفتر اجتماعی شناسایی شود.
حقیقی اظهار کرد: تعدادی طرح‌های نیمه‌تمام به دلیل اینکه در سکونت‌گاه‌های غیر‌رسمی مستقر است وجود دارد، به نظر می‌رسد باید با اولویت به اتمام برسد.
وی گفت: بر اساس قانون موظف هستیم نسبت به بازسازی تعدادی از سکونت‌گاه‌های غیر‌رسمی که در اراک و ساوه وجود دارد، از نظر اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و بافت‌های فرسوده اقدام کنیم.
معاون سیاسی‌امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: سال گذشته ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در اختیار ۲۹ دستگاه اجرایی استان در ارتباط با اجرای سند کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی قرار گرفته است که امسال هم اعتباراتی در این قسمت در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا مرکزی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۰۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان معتادند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است. - اخبار استانها -

مهدی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار داشت: طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در معاونت اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 4700 متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: 75 درصد این افراد «آقا»، 19 درصد «بانوان» و 6 درصد هم کودکان زیر 18 سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از 1890 نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از 790 نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهار کرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • رسمی؛ اعلام برنامه هفته های 27، 28، 29 و 30 لیگ برتر